• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdi gördüm listenide onların hepsini almayı düşünüyomusun canım ya en az on milyar eder o listedekiler ben tecrübeli bi anne olarak tabiki alabilirsin beni yanlış anlamada bazısı kullanılmadan kalkıyo onların mübarek bide pahalı oluyoki bazı şeyler tabi insan görünce dayaamıyo ama şunu söyliyim bol bol pijama iç çamaşırı şart normal dogum yaparsanız ve dikişiniz çok olursa ped kullanmayın mutlaka gazlı bez alın bol bol
neden ped degilde gazli bez ozmozcum

neden ped degilde gazli bez ozmozcum
çünkü ped çok kaşındırıyo dikişleri gazlı bez içinede pamuk daha çabuk kapanıyo dikişler ben sezeryanla dogum yaptım bi problemim olmadı ama eltim normal yaptı ped kullandı öldü kız iyilşemedi sonra gazlı bez koy demiş doktor sakın ped kullanma demiş hemen topladı kendini ped naylon oluyo ya

benim ameliyatımda ped değil gazlı bez vermişlerdi içine bolca pamuk koymuşlardı herhalde aniden kan fazla gelince daha emici oluyor daha yumuşak ve daha sıcak :)

neyse ben kaçar ders çalışmam lazım benim bol bol biraz çalışıyım bari iyi akşamlar kızlar

çünkü ped çok kaşındırıyo dikişleri gazlı bez içinede pamuk daha çabuk kapanıyo dikişler ben sezeryanla dogum yaptım bi problemim olmadı ama eltim normal yaptı ped kullandı öldü kız iyilşemedi sonra gazlı bez koy demiş doktor sakın ped kullanma demiş hemen topladı kendini ped naylon oluyo ya
himm anladim canim sagol.dikkate alicam bunu

selam kızlar geçmişi ancak bitirdim
zynpmrt kendin sıfırdan mı oluşturdun bu listeyi
ben bu kadar detaylı alışveriş yapmıyacam sanırım, ihtiyacım oldukça yada aklıma geldikçe alırım
birden bunları almak maliyetlide olur

doğum hastanesi konuşulmuş, benimde özel sigortam var ama doktorumdan dolayı medikalpark düşünüyorum şuan, inşallah hepimiz sorunsuz doğum yaparız

ben bu kadar detaylı alışveriş yapmıyacam sanırım, ihtiyacım oldukça yada aklıma geldikçe alırım

doğum hastanesi konuşulmuş, benimde özel sigortam var ama doktorumdan dolayı medikalpark düşünüyorum şuan, inşallah hepimiz sorunsuz doğum yaparız

evet canım kendim sıfırdan oluşturdum internetteki bebek listelerinede baktım eksik falan varmı diye

kan sonuçlarımı bend ehaftaya alıcam ama bugün dr. korkulcak bişi yok dedi yüzüm fazla beyaz olmuştu hastanede korkudan kaydirigubbakcemile3

bende geçen hafta yaptırdım iki testi
kan sonuçlarım yarın çıkıyor inşallah sorun yoktur
[/QUOTE]

hg stellacim.
Keske dogum zamanimiz cabuk gelse de dogursak ne guzel olurdu.:)

şimdi gördüm listenide onların hepsini almayı düşünüyomusun canım ya en az on milyar eder o listedekiler ben tecrübeli bi anne olarak tabiki alabilirsin beni yanlış anlamada bazısı kullanılmadan kalkıyo onların mübarek bide pahalı oluyoki bazı şeyler tabi insan görünce dayaamıyo ama şunu söyliyim bol bol pijama iç çamaşırı şart normal dogum yaparsanız ve dikişiniz çok olursa ped kullanmayın mutlaka gazlı bez alın bol bol

ben gerekli olabilecek herşeyi yazdım özellikle sağlık bakım kısmında gereksiz bişey yok ama hepsini almayacağım bir kısmı etraftakilerden mevcut. Bazılarıda lükse kaçıyor illa hepsi alınacak diye bi durum yok tabikide

kan sonuçlarımı bend ehaftaya alıcam ama bugün dr. korkulcak bişi yok dedi yüzüm fazla beyaz olmuştu hastanede korkudan kaydirigubbakcemile3

bende geçen hafta yaptırdım iki testi
kan sonuçlarım yarın çıkıyor inşallah sorun yoktur
[/QUOTE]

test sonuclarinin iyi cikmasina sevindim canim,benim de gelecek hafta 3lu testim var.
bakalim insallah sonuclar iyi gelir.

Back
X