• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar geçmişi ancak bitirdim
zynpmrt kendin sıfırdan mı oluşturdun bu listeyi
ben bu kadar detaylı alışveriş yapmıyacam sanırım, ihtiyacım oldukça yada aklıma geldikçe alırım
birden bunları almak maliyetlide olur

doğum hastanesi konuşulmuş, benimde özel sigortam var ama doktorumdan dolayı medikalpark düşünüyorum şuan, inşallah hepimiz sorunsuz doğum yaparız

Merhaba Stella, hangi Medical Parkı düşünüyorsun? Bahçelievler yada Göztepe?

hg stellacim.
Keske dogum zamanimiz cabuk gelse de dogursak ne guzel olurdu.:)

hoşbulduk adaşım :)
banada sanki hiç geçmiyecekmiş gibi geliyor
ama baksana 4. aydayız
hep doğum anını düşünüyorum onu ilk kucağıma bırakacakları zamanı
göz göze geleceğimiz zamanı
düşünmesi bile çok tuhaf bir duygu:asigim:

Merhaba Stella, hangi Medical Parkı düşünüyorsun? Bahçelievler yada Göztepe?

merhaba canım
ben anadalu yakasında oturuyorum,
baştan beri hep aynı doktordayım göztepe medikalparkta
hastaneden çok bir şikayetim yok
yani benim asıl seçimim doktor üzerine oldu
o nereye ben oraya

test sonuclarinin iyi cikmasina sevindim canim,benim de gelecek hafta 3lu testim var.
bakalim insallah sonuclar iyi gelir.[/QUOTE]

inşallahh canımmm ama ikili test sonucun iiyse 3lü testte endişe duyma bence kaydirigubbakcemile2

aynısınıı bende diorumm 9 ay fazla değilmi yaa 4 ayda cıkarıverseydik diorumm kaydirigubbakcemile3

evet ya aynisini ben de esime diyordum.4 ayda olup bitse ne guzel olurdu diye :)))

leyla senin bebeğin cinsiyett belli oldumuu??

valla canim,erkek demesine dedi ama ben kesin olarak kabul etmiyorum.cunku 11-12 haftalikti o zaman.gelecek hafta gosterirse artik rahatlikla cinsiyyetini ogrene bilirim.19 aralikta ogrenicez bakalim.
sen ogrendin mi?

evet ya aynisini ben de esime diyordum.4 ayda olup bitse ne guzel olurdu diye :)))

kaydirigubbakcemile3

valla canim,erkek demesine dedi ama ben kesin olarak kabul etmiyorum.cunku 11-12 haftalikti o zaman.gelecek hafta gosterirse artik rahatlikla cinsiyyetini ogrene bilirim.19 aralikta ogrenicez bakalim.
sen ogrendin mi?

hayırlısı olsunn cnmm sana hayırlı evlat olsunn ... ama şirin olur erkek cocuklar :emir_bebek: yok cnmm ben öğrenemedimm

Zeynepciğim ellerine sağlık, liste çok güzel olmuş kopyaladım hemen

test sonuclarinin iyi cikmasina sevindim canim,benim de gelecek hafta 3lu testim var.
bakalim insallah sonuclar iyi gelir.

inşallahh canımmm ama ikili test sonucun iiyse 3lü testte endişe duyma bence kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

ben 2li test yaptirmadim canim.yani dr. istemedi.direkt 3lu yapicakmis.onun icin biraz endiseliyim bakalim nasil olucak.

inşallahh canımmm ama ikili test sonucun iiyse 3lü testte endişe duyma bence kaydirigubbakcemile2

ben 2li test yaptirmadim canim.yani dr. istemedi.direkt 3lu yapicakmis.onun icin biraz endiseliyim bakalim nasil olucak.[/QUOTE]

iyi düşünn canımm bak bende endişe duymustum beni sen rahatlatmıştın şimdi ben diorumm rahatt oll canımm iyi düşün iyi olsun opuyorumnanaktan

hayırlısı olsunn cnmm sana hayırlı evlat olsunn ... ama şirin olur erkek cocuklar :emir_bebek: yok cnmm ben öğrenemedimm

ne benim,ne de esim icin farketmiyor gercekten.saglikli ve hayirli evlat olsun da gerisi bos.
bu sene erkek senesi demistik ya kizlar.
demin dayimin kiziyla konusuyordum ayni yasitiz biz onla.o da hamile suan.ve yeni ogrenmis oglu olacagini.cevremde hamile arkadaslarimin hepsinin oglu olucak...Hayirlisi.

kızlar ben bugün karnımda dahadoğrusu bölgemd garip bişeyler hissediyorum sızlama gibi değil ama terifte edemiyorum bek hareketi desem çok erken değilmi

ben 2li test yaptirmadim canim.yani dr. istemedi.direkt 3lu yapicakmis.onun icin biraz endiseliyim bakalim nasil olucak.

iyi düşünn canımm bak bende endişe duymustum beni sen rahatlatmıştın şimdi ben diorumm rahatt oll canımm iyi düşün iyi olsun opuyorumnanaktan[/QUOTE]

cok sagol canim,insallah hersey yolunda gider.
ya beyza karnin cikti mi senin?biseyler suruyormusun?
ben her gun suruyorum ama karnim feciiii kasiniyor.
bacaklarim,karnimin derisi kuruluktan pul pul dokuluyor balik gibi :D

bende bomba gibiyimm bugün iyi haberler verdi dr hanım bizee ohh be öbür şizofrenik dr.dan kurtuldum yaşıma takmıştı kafayı bu yasta cocuk yaparsan tabi kanaman olur die

gözün aydin beyzacim iyi haberlerin icin.drun icin en iyisini yapmissin.malesef böyle drlar insanin moralini bozuyor.bende 2 gün önce hasta oldum.mide kramplarim oldu.kendi drum izne cikmis,ve hastalarini anlasmali baska dra gönderiyor.Allahtan haftaya izni bitiyormus.gönderdigi dr.da benim eski dr.hic memnun degildim kendisinden.kesinlikle o dra degil baska dra gittim bende.

ne benim,ne de esim icin farketmiyor gercekten.saglikli ve hayirli evlat olsun da gerisi bos.
bu sene erkek senesi demistik ya kizlar.
demin dayimin kiziyla konusuyordum ayni yasitiz biz onla.o da hamile suan.ve yeni ogrenmis oglu olacagini.cevremde hamile arkadaslarimin hepsinin oglu olucak...Hayirlisi.

evet canım sağlıklı ve hayırlı evlat olsun öncelikle hem ilk bebeğimiz kız olsa 2. erkek yaparız erkek olsa 2.ye kız yaparız daha ilk yani seçme lüksümüz yok kaydirigubbakcemile3 haklısınn canımm erkek senesi olabilir ama bu çin takvimi saçmalığı 21 yasında kızlar için bütün ayda kız gösterioo çokk saçmaa yaa yani her 21 yaşında doğuranın kızımı oluyo kaydirigubbakcemile3 çinliler kafayı yemiş bide ruslar takvim yapmıs kaydirigubbakcemile3

gözün aydin beyzacim iyi haberlerin icin.drun icin en iyisini yapmissin.malesef böyle drlar insanin moralini bozuyor.bende 2 gün önce hasta oldum.mide kramplarim oldu.kendi drum izne cikmis,ve hastalarini anlasmali baska dra gönderiyor.Allahtan haftaya izni bitiyormus.gönderdigi dr.da benim eski dr.hic memnun degildim kendisinden.kesinlikle o dra degil baska dra gittim bende.

iyi yapmıssınn canımm doktor olmussun ama insan olamamıssın aşağılar gibi konusmustu benmle dengesiz oluyo bazıı doktorlar ben hastanemide deiştim

iyi düşünn canımm bak bende endişe duymustum beni sen rahatlatmıştın şimdi ben diorumm rahatt oll canımm iyi düşün iyi olsun opuyorumnanaktan

cok sagol canim,insallah hersey yolunda gider.
ya beyza karnin cikti mi senin?biseyler suruyormusun?
ben her gun suruyorum ama karnim feciiii kasiniyor.
bacaklarim,karnimin derisi kuruluktan pul pul dokuluyor balik gibi :D[/QUOTE]

hafif bi çıkıntı varda bebekmi tam bilmiorum kaydirigubbakcemile3 ama henüz başlamadım bişiyee ne önerirsinn

kızlar ben bugün karnımda dahadoğrusu bölgemd garip bişeyler hissediyorum sızlama gibi değil ama terifte edemiyorum bek hareketi desem çok erken değilmi

ben de meraklandim simdi.ne olabilir ki zeyhatcim?baslarda bebisin hareketleri bagirsakta gaz olurya ona benziyormus.oyle bir hiss mi?

evet canım sağlıklı ve hayırlı evlat olsun öncelikle hem ilk bebeğimiz kız olsa 2. erkek yaparız erkek olsa 2.ye kız yaparız daha ilk yani seçme lüksümüz yok kaydirigubbakcemile3 haklısınn canımm erkek senesi olabilir ama bu çin takvimi saçmalığı 21 yasında kızlar için bütün ayda kız gösterioo çokk saçmaa yaa yani her 21 yaşında doğuranın kızımı oluyo kaydirigubbakcemile3 çinliler kafayı yemiş bide ruslar takvim yapmıs kaydirigubbakcemile3

:))) ruslarin takvimini gormedim.ama cin takvimi cok sacma gercekten.

sendemi yaptirmadin leylacim,bende yaptirmadim.ya sonucta riziko.tam sonuc vermiyorlar.drlarin söyledigi bu.zaten normal olmayan bir durum oldugunda drlar diyormus.su testi yaptir bunu yaptir diye.büyük ihtimal sadece 3lü tarama testi yaptiracagim.Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin hepimize.

Son düzenleme:
:))) ruslarin takvimini gormedim.ama cin takvimi cok sacma gercekten.[/QUOTE]

evett çokk saçmaa ruslarınn ki takvim deilde yaptıkları bi yöntem topikte rastlamıştım kaydirigubbakcemile4

Back
X