• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar selam,
şimdi açtım, çok geçmişe bakamadım ama son konuşulanlar hastane ve sigorta meselesi anlaşılan.

Ben özel sigorta yaptırmadım. Çalıştığım kurumun özel emekli sandığından karşılanıyor. Mesela bu yıl doğumun 1,750 TL'sini (sezeryan) ödüyormuş. Bebek olur molur diye hazırlıklı olmak ta aklıma gelmedi önceden sigortalanmadım.
Şu saatten sonra benim için çok geç di mi..

evet canım az çok aynı şeyler kulağımıza gelmiş,ben belki şifa diyorum ama kendi doktorum olmayıncada ne kadar ilgilenirler bilemiyorum... CADIARZU

senin doktorun nerenin doktoru o nediyor bu konuda ???

kızlar selam,
şimdi açtım, çok geçmişe bakamadım ama son konuşulanlar hastane ve sigorta meselesi anlaşılan.

Ben özel sigorta yaptırmadım. Çalıştığım kurumun özel emekli sandığından karşılanıyor. Mesela bu yıl doğumun 1,750 TL'sini (sezeryan) ödüyormuş. Bebek olur molur diye hazırlıklı olmak ta aklıma gelmedi önceden sigortalanmadım.

evet canım çok geç artık ikinci bebişe kısmetse :)

senin doktorun nerenin doktoru o nediyor bu konuda ???

metropol tıp merkezinde doktorum lale hn. ama doğum ünitesi henüz prosedürler yüzünden aktif değil,doğumuma yetişebilirde yetişmeyebilirde,o yuzden kafam karışık...

kızlar selam,

bebeeğin doğumundan yararlanamazsın ama sen bi alliansa sor onda bekleme süresi 6 ay normalde diğer sigortalarda 1 sene mesela ben ocakda 1 senemi doldurucam,
ama ocaa kadar özel sigortadan rutin kontrol parası harcayamıyorum ben geçen sene martta ak sigortaya geçmiştim ocak-mart arası rutin kontr için 1500 tl para hakkım olacak ama marttan sonra yenileyeceğim için 2 ay sonrada kısmetse doğum olacak pek para harcamamış olucam doğum için sadece 4000 tl sini karşılıyor aksigorta
limitsizi varmı bilmiyorum hiç..

metropol tıp merkezinde doktorum lale hn. ama doğum ünitesi henüz prosedürler yüzünden aktif değil,doğumuma yetişebilirde yetişmeyebilirde,o yuzden kafam karışık...

şu üç yolda yeni açılan hastanemi orası?? e konuş doktorunla belki başka bir hastanede doğuma girebilir benim de doktorum cerrahpaşanın doktoru istediğim hastaneye gelecek.
Eğer giremiyorsa bence yol yakınken doktor değiştir yani insanın alıştığı doktor başka olur sonuçta

benimde dr medicalparkla anlaşmalı doğumlarında, ama istediğim hastaneye geliyor saolsun...

evet canım çok geç artık ikinci bebişe kısmetse :)

napalım sağlık olsun.
Alah'tan muayene, hastane masrafları şu bu bütün özel hastanelerde geçiyor.
Ben sadece %15 'ini ödüyorum.

Sadece doğumda pinti.
Ama kadıköy şifa da sezeryan da bizim emekli sandığına özel fiyat sonrası bana düşecek kısım 1,800 tl miş.
neyse ödenmeyecek para değil, canımız sağolsun.
dimi ama

canım domuz girbi aşısımı oldun

bende düşünüyorum ama kararsızım:çok üzgünüm:

yok canım henüz olmadım ama kararımı verdim dr um benim prof çok tecrübeli ona sonsuz güvenim var önce olma bekleyelim dedi en sonki kontrolde kesinlikle olmamı söyledi ama hamiller için heryerde yokmuş istanbulda bir yer vardı orayada telefonla ulaşamadım pazartesi öğleden sonra gidip yaptıracağım

benimde dr medicalparkla anlaşmalı doğumlarında, ama istediğim hastaneye geliyor saolsun...

ek ücret durumu oluyor ama değil mi?azıcık daha açarmsınız kızlar mevzuyu...

bebeeğin doğumundan yararlanamazsın ama sen bi alliansa sor onda bekleme süresi 6 ay normalde diğer sigortalarda 1 sene mesela ben ocakda 1 senemi doldurucam,
ama ocaa kadar özel sigortadan rutin kontrol parası harcayamıyorum ben geçen sene martta ak sigortaya geçmiştim ocak-mart arası rutin kontr için 1500 tl para hakkım olacak ama marttan sonra yenileyeceğim için 2 ay sonrada kısmetse doğum olacak pek para harcamamış olucam doğum için sadece 4000 tl sini karşılıyor aksigorta
limitsizi varmı bilmiyorum hiç..

bunu söylediğin iyi oldu bir bakmak lazım.

of ben de çok merak ediorum çok ağır geçiren arkadaşlarım da oldu
evde yattılar çok moralleri bozuldu,psikolojik olaraqk da çok etkiliyor diyorlar
bizim hastanede de bir tane kadın domuz grıbınden yogun bakıma yattı ama 9 aylık hamıleymış,gitme dendıgı halde düğüne gitmiş kapmış,bebek hemen dogurtuldu ama annenin durumu çok kötüydü ve hatta kaybedilmiş de olabilir,ölecek deniyordu,hamıleler mutlaka yenı aşıdan olsun arkadaşlar

Back
X