• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım b1-2 hafta önce benimde öle sarıya yakın çok akıntım oldu dr simir testi yaptı mantar olmuş meğersem ilaç verdi geçti ama şimdi..

canım çok geçmiş olsun bende de hafif bi kaşıntı oluyo fazla değil ama doktor sadece krem verebilirim dedi biraz daha büyümesi lazımmış bebeğin fitil vermesi için. aklında bulunsun seninde

herhalda yanında da ev araba falan hediye ediyorlar.
bu ne ayy böyle fiyat mı olur altı üstü doğum yapacağız.
saçıma da fön çekmesinler ben kuaförde çektiririm
misafirlere de lohusa şerbeti yerine fanta veririz napalım

canım benim ya güldürdün valla benikaydirigubbakcemile3 sen doğum yapıcan hastaneyi söyle ben sana bunları bedava da yaparım arkadaşım haklısın

canım benim ya güldürdün valla benikaydirigubbakcemile3 sen doğum yapıcan hastaneyi söyle ben sana bunları bedava da yaparım arkadaşım haklısın

öncelikle herkese günaydın

tamam şekerim doğumda ben sana haber veririm gelirsin.
sen doğum yapınca da ben gelirim , dayanışma yapmak lazım bu hayat pahalılığındadelikafadulden

öncelikle herkese günaydın

tamam şekerim doğumda ben sana haber veririm gelirsin.
sen doğum yapınca da ben gelirim , dayanışma yapmak lazım bu hayat pahalılığındadelikafadulden

günaydın canıımm.
bizden başka kimse yok galiba uyanan

günaydın canıımm.
bizden başka kimse yok galiba uyanan

yok melmea de uyanmış artık. birazdan diğerleri de gelir
hamileler hemen uyanamıyorlar mirmirmirmir
hava da kasvetli zaten keşke bende uyusam

neden canım ?? bende bu yılın başında aksigorta yaptırdım martta yenilemem var ozamana kadar kullanacağım yani 3 ay için sadece 1500 doğum konrt. ücreti
doğumdan sonra 5500 yapıyorlar limiti...
allianz,acıbadem,gibi firmaların fiyatları çok pahalı ya geçen sene yatarak + ayakta eşimle bana 5000 tl ye yakın fiyat çıkardılar 4 ay taksit delirmişler zaten kaç kere hazta oluyorum dedi eşimle bana aksigortada 2500 tl +8 taksit yatarak +ayakta
limitli 3500 tl (ayrı ayrı) sigorta yaptırdım zaten 3-4 kez kullandım eşimde hiç kullanmadı ben memnun kaldım şimdi yenilerken tekrar araştırcam.

Canım ben de 3 senedir Aksigorta yaptırıyorum, limitsiz zannediyordum dikkate etmemiştim, meğerse limitliymiş, hamile kaldığımı öğrendikten sonra doktorum genel tahlil istedi, 1200 küsür lira tuttu, onu da gidip rutin gebelik kontrollerinden kesmişler, 3.doktor muayenemde limitiniz yetmiyor dediler. Meğerse hatalık başına 300 lira tahlil limiti varmış, gebelik rutin kontrolleri 1250 lira ile sınırlı. Doğum ücreti de 4000 lira ile sınırlı, o yüzden de şimdi hastanemi değiştirmek zorundayım. Maalesef bu saatten sonra da sigortamı değiştiremiyorum :(

günaydıınnn..
7.30 dan beri işyerinde toplantıda olan biri olarak, tünaydıınn bile diyebilirim canım isterse delikafadulden

günaydıınnn..
7.30 dan beri işyerinde toplantıda olan biri olarak, tünaydıınn bile diyebilirim canım isterse delikafadulden

vay bee speedy gonzales bir hamile budur işte
sen toplantıdayken ben sıcak yatağımda uyuyordum ( azıcık çatlatayım :roflol:)

İste kızlar, benim oğlum. 12 haftalıkken kendini gösterde, 2 doktor tarafından onaylıhihoyyyt

Son düzenleme:
vay bee speedy gonzales bir hamile budur işte
sen toplantıdayken ben sıcak yatağımda uyuyordum ( azıcık çatlatayım :roflol:)
aa niye ayol iş yokmu bugun sana.. yok deme ağlarım baakk kafamçokkarıştı

İste kızlar, benim oğlum. 12 haftalıkken kendini gösterde, 2 doktor tarafından onaylıhihoyyyt

kız bunun neresi neresi ben anlamadım.. o üstteki iki çıkıntı bacak mı nedir.. ben anlayamadım o resmi yaa :kedi:

günaydınnn kızlar nasılsınız maşşallah cinsiyetler belli oluyo yavaş yavaş bi arkadaşım diyoki bu sene oğlan senesiymişşşşş hadi hayırlısııı

kız bunun neresi neresi ben anlamadım.. o üstteki iki çıkıntı bacak mı nedir.. ben anlayamadım o resmi yaa :kedi:

Evet oturur vaziyette alttan çekilmiş, ortada da pipisi

günaydıınnn..

delikafadulden neee 07:30 da toplantımı olur yaa?insanlar daha o saatte gözünü açamıyor.ayrıca mesai kaçta başlıyo ki 07:30 da toplantı başlıyo?

Evet oturur vaziyette alttan çekilmiş, ortada da pipisi
tamam o zaman doğru görmüşüm delikafadulden

delikafadulden neee 07:30 da toplantımı olur yaa?insanlar daha o saatte gözünü açamıyor.ayrıca mesai kaçta başlıyo ki 07:30 da toplantı başlıyo?
canım mesai 8 de başlıyor.. bu toplantı da her cumartesi genel müdürle birlikte genel bir toplantı. işte tüm sorumlular yöneticiler fln katılıyo.. sunumlar yapılıyo.. öncesinde ya da sonrasında kahvaltı ediliyo fln..
genel md. mesai öncesi başlamasını istediği için de (işimizin basına cabuk dönebilmek acısından delikafadulden ) o saatte başlıyor maalesef

amanın bak terbiyesize açmış heryerini. yiğidin malı meydan da olur diye boşuna dememişler delikafadulden

iş var canım olmaz mı. ama 7,45 de kalktım . 9 da mesaiye başladım. evle iş yakın olunca geç kalkıyorum

Back
X