• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende folic plus kullanıyorum günde bir tane sen kaç tane içiyorsun zeyhat??

ya ben hala 3 tane alıyorum. aslında birkaç gündür akşam almayı unuttuğum için 2 tane alıyorum ama neyse .
doktor şimdilik kullan dedi. ben mi çok alıyorum sen mi az alıyorsun bilemedim

yarın iş yok bebişimi görcem....
kitap oku fıstık uykun gelir, nette takılınca uyku kaçıyo bende çıkıyorum şimdi
inşallah yarın güzel haberler veriririm size
öptüm iyi geceler...1200 sayfa olmuşuz :))

bana dr miktar sölemedi ya
al dedi sadece ben eskiden folbiol içerdim günde bir tane
şimdi folic plus aldım onuda günde 1 tane alıyorum yeterlidir heralde
yarın dr kullanmaya devam et derse sölücem ben 1 tane içiyorum günde diye...

evet folbiol 1 tane alınıyor da folic plus ı bana 3 tane al demişti doktor.
bıktım valla onu da içmekten günde 3 kere alıyorum fenalık geldi.
bitse de kurtulsam ilaçlardan

aa ben 1 alıyorum yaaa hepp :(

birşey olmaz bence. bir arkadaşım hamileyken doktora gitmişti. doktor ona folic asidi önermemişti
onlar para tuzağı onun yerine düzgün beslenin aynı şey demiş.
biz de sayıyla alıyoruz ama iyi mi kötü mü bilmiyoruz

folic plus ın üzerindede yazıyor kızlar. 3 folic plus tablets provide diye. tabloya bakarsak 3 tablet bize yeterli olanı.

Slmm kızlar
13 haftalık 6 gÜnlÜk hamİleĞİm bende Çok hoŞuma gİttİ ve uzun zamandırda dİkkatİmİ Çekİyor hazİran annelerİİ burası Çok eĞlencelİİ bende hazİran annesİ olucammm İnŞallahhh benİde ekleyİnnn
merhaba canım hoşgeldin inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

hazıranın guzel annelerı sızlerı takıp edıyorum cok yazmasamdaŞeniz
sıze bırsey sorcam..
ocak ayından sonra ozel hastaneler
ssk ıle anlasmalarını bozuldugunu..
yenı oran %70 e cıkarmıslar..
yanı muayene ucretı 20 llıraykken 50 lıraya cıkarmıslar.
dogumlar ucretsızken...60-700 lıra ucret alcaklarmıs
sızın bıılgınız varmı:uhm:
canım ben hastaneye sorum böyle bir bilgi bi ze halen gelmedi dedi.her hastane için geçerli değilmiş hastaneye göre değişecekmişş diye duydum ben haberlerde

bu tamamen özel hastanelerin talebi...ya ssklılara bakmam yada boyle olur diyor:bbo:devlette onlarla savaşıyor
yok canım öyle değilmiş. özel hastaneleri temsil eden kişi çıktı haberlerde bu durum bizi de zor durumda bırakıyor diyor çünkü özele giden insanlar bayağı azalıcak. Allah olmayana yardım etsin

amin canım cümlemize nasip etsin benim birde karaciğerde yağlanma var inşallah yükselmez ikili testte cıktı mafoldumbenbi ondan korkuom
çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede atlatırsın

sensicim ben hergün pekmezli süt iciyorum.ayrani cok sevdigim halde icemiyorum.ictigim an davul gibi sisip afedersin amel oluyorum.benim mide bulantim yok ama mide agrilarim var su sira.Allah kimseye yasatmasin cok fena bir durum.o yüzden fazla birsey yiyemiyorum hemen midem sisiyor.
canım ben pekmezli süt içilmez diye biliyorum süt demiri öldürür sanırım demir olduğu için ben birini içince diğerini farklı saatte içiyorum

merhaba hayatımda geçirebileceğim en kötü günleri geçiriyorum arkadaşlar beni listenizden silebilirsiniz bebeklerimi kaybettim içim acıyor , canım çok yanıyor...Allah sizlerin meleklerine ömür versin
canım çok geçmiş olsun Allahım inşaallah daha kötüsünü yaşatmasın

canım folbiolu doktor bana günde bir dedi ama folic plus kullanmadım onu bilmiyorum

merhaba hayatımda geçirebileceğim en kötü günleri geçiriyorum arkadaşlar beni listenizden silebilirsiniz bebeklerimi kaybettim içim acıyor , canım çok yanıyor...Allah sizlerin meleklerine ömür versin

Başın sağolsun canım, inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın

günaydııınnn kızlaarrrr.... bi bakmaya geldim, işlerim var cıkıyom

günaydın kızlar c.tesi doktora gittim ve bebislerimi gordüm veeee cinsiyetlerini ogrendimmm :):)
birı kız biri erkekkk kızlar çok sevincliyim allah bebislerime herkezinkini sağlıklı uzun omür versin insallah :):)

günaydın kızlar c.tesi doktora gittim ve bebislerimi gordüm veeee cinsiyetlerini ogrendimmm :):)
birı kız biri erkekkk kızlar çok sevincliyim allah bebislerime herkezinkini sağlıklı uzun omür versin insallah :):)

Çok sevindim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ne kadar güzel ya. bir taşla iki kuş vurdun.
allah onlara sağlıklı ömür versin

Maşallah 41 kere allah kucağna almayı da nasip etsin inş.:Saruboceq:

Back
X