• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kim ağladı şikayetlendi be..
hadi birşey demeyeyim diyorum da yeter yani.
ben konuyu kapamaya calıştıkca sen actın.. ben 2 kelime yazdım konu kapansın istedim.. ayrıca kötü birşey de yazdıgımı düşünmüyorum..
sen uzattıkca uzattın..
şimdi de taktı bana diyor diyorsun..
hamile olmasa muayyen günü fln ne demek yaa..
bir daha cevap yazmayacağım..

insanın tadı bu kadar kaçırılır...

bu yaptığın çok ayıp Özge,
ne kadar üzüldüğümü anlatamam.

yazdıklarıma bakarsan, ben de aslında baştan beri kötü bişey demedim.

ben de şaka yollu bir mesajla başladım, sen bana yazdın, ben sana.

söylediklerim de maksadını aşan bir şey varsa ki, asla böyle bir niyet yoktur, ben özür dilerim.

Ama şurda bu topikte bulunma amacımızı ikimiz de aşmayalım,
üslubuna dikkat et bence.

Burdaki diğer kişileri de rahatsız etmemek adına, canı yürekten DOST elimi uzatıyorum.
İstediğin gibi düşünmek ve davranmak senin tercihindir.
Sevgiler.

bencede burda böle tartısmak cok sacma ..
neyse ya catlaklar ıcın ablam badem yagını önrıyor ben daha hıc bır sey kullanmadım sadece kasımıyorum o kadar.

badem yagı tuylkenmeyıde artırıyor yalnız bunu goz onunde bulundur derım onun yerıne ben kakao yagı kullanıyorum..

yavv ne çekilişi hayırdır yılbaşı çekilişi mi yaptınız?? ben nerdeydim o zaman CADIARZU

Benim göbüş zaten hamilelik öncesindenkocaman o yüzden şimdilik herhangi bir kaşıntı yok göğüslerdede sadece uçları kaşınıyo onada lansiloh krem aldım süper geldi hem emzirmedede kullanılıyor. Badem yağının tüylendirdiğini bende duydum hatta kaşı azalanlara önerirler beslensin diye

afıyet olsun uklacımm..

anova yılbası cekılısı yapılalı baya oldu epey duyurmaya calksıtık ama yeterınce basarılı olamamısız heralde.. ya bana leyla cıktı ama yurtdısına nasıl yollıycagımı bılmıyorumm

afıyet olsun uklacımm..

anova yılbası cekılısı yapılalı baya oldu epey duyurmaya calksıtık ama yeterınce basarılı olamamısız heralde.. ya bana leyla cıktı ama yurtdısına nasıl yollıycagımı bılmıyorumm

Almadınmı leyladan adresi. Aldıysan türkiyede şehirler arası yollamakta farkı yok. Sadece DHL yada UPS ile göndereceksin okadar.

Almadınmı leyladan adresi. Aldıysan türkiyede şehirler arası yollamakta farkı yok. Sadece DHL yada UPS ile göndereceksin okadar.

anacım farkı yok olmasınada ups ı aradım en kucuk paket 70 tl dıyor adamlar ya

hım bana özelden yaz göndereceğin adresi bide ben bizim şirketin gönderisi gibi sorayım bize farklı fiyat verebilirler . Bide biz birkaç değişikyerle çalışıyoruz hepsine sorarım.

Yemeğe çıkıyorum şimdilik bilginize

badem yagı tuylkenmeyıde artırıyor yalnız bunu goz onunde bulundur derım onun yerıne ben kakao yagı kullanıyorum..

öylemı dıyosun canım ya tabı bunu göze alamam kakao yagının öyle bır etkısı yok dımı
catlamıcaz dıye bıde hanzoya dönermısım hehehe :))) kargoları bır araastır ıstersen her yerın fıyatı farklıdır .benım göndercem yer yakın o yüzden ben bıkac gün sonra göndercem .. :jeyyar:

yemeğimi yedim geldim, ortalık bir ara toz duman olmuş ama düzelmiştir şimdi umarım
hiç gerek yok bu tür konulara boşverin hayatınızın bebeğinizin tadını çıkarınopuyorumnanaktan

bende uyuz gibi kaşınıyorum ya göğüslerimde göbüşümde . hafta sonu bebe yağlarına baktım. sanki bir koku var arkadaşda yanımda ne kokusu diyo koku moku yok diyo. baktım bir nıvea bebe yağı kokmadı onu aldım bende ama içinde badem yağı varmış bebek yağlarındada arkalarında yazıyo. kakako yağı aldım birde ikisini birden sürerim diye ama kakaoyu kullanamayacam kokusundan dolayı. şimdilik sadece bebe yağını kullanacam kaşıntım durdu kıllanma içinde bişi diyemiyecem inşallah tüylendirmez zaten tüylüyüm

kızlar kaynatamlar köyden geldıya dıyorum kı kaynatamın arabasını alsak esım benı calıstırsa ama arbaya bısey yaparsam benı öldürürmü acaba :))))

bende uyuz gibi kaşınıyorum ya göğüslerimde göbüşümde . hafta sonu bebe yağlarına baktım. sanki bir koku var arkadaşda yanımda ne kokusu diyo koku moku yok diyo. baktım bir nıvea bebe yağı kokmadı onu aldım bende ama içinde badem yağı varmış bebek yağlarındada arkalarında yazıyo. kakako yağı aldım birde ikisini birden sürerim diye ama kakaoyu kullanamayacam kokusundan dolayı. şimdilik sadece bebe yağını kullanacam kaşıntım durdu kıllanma içinde bişi diyemiyecem inşallah tüylendirmez zaten tüylüyüm

benim göbekde tüylendi, hoş eskiden beri öyleydi de şimdi sanki iyice uzadı gibi
ama napalım ya yardan vazgeçeceğiz ya serden. bir şekilde karnımızı nemlendirmek lazım
kakao yağı güzel kokuyordu diye hatırlıyorum, ama daha almadım umarım bende tiksinmem

afıyet olsun uklacımm..

hıım o zaman ben raporluyken yaptınız çekilişi 25 gün falan yoktum çünkü evdende giremedim hiç... neyse sağlık olsun artık ne yapalım.. :1no2:

afıyet olsun uklacımm..

saol kuşum yedim geldimmm
kısss DHL yi ara dedim di ben sana onlar gelip kendileri alıyorrr...

hım bana özelden yaz göndereceğin adresi bide ben bizim şirketin gönderisi gibi sorayım bize farklı fiyat verebilirler . Bide biz birkaç değişikyerle çalışıyoruz hepsine sorarım.

Yemeğe çıkıyorum şimdilik bilginize

yevrum banada yaz adresi bende sorayım bizim şirketten kaça gidiyor
olmadı daha ucuzsa h.sonu ben hediye bakmaya gidicem beraber gidelim
alınca sen bana ver ben burdan senin adına göndereyim..

öylemı dıyosun canım ya tabı bunu göze alamam kakao yagının öyle bır etkısı yok dımı
catlamıcaz dıye bıde hanzoya dönermısım hehehe :))) kargoları bır araastır ıstersen her yerın fıyatı farklıdır .benım göndercem yer yakın o yüzden ben bıkac gün sonra göndercem .. :jeyyar:
:roflol::roflol:

Back
X