• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatli cadi ! canim ben de ayni sorunu yasiyorum galiba bu hamileligimde midem bulanmayacak galiba . Bundan önce 2 hamilelik yasadim ikisindede bide bulantisi beni öldürdü ama bu hamileligim de hic miglem bulanmiyor ( acaba bu seferki kizmiki ) kaydirigubbakcemile3 1. ayin 7 sinde randevum var doktorda, insallah ne oldugunu söyler catlayacam meraktan yaa:1rolleyes:

yatma yönünden şanslıyım ben normaldede ne sırtüstü nede yüzüstü yatamam. ya sağ tarafa yada sol tarafa yatarım.

merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün burası buz gibi zaten halsizimde donuyorum valla yine bugün hiç bişey yemedim ne olacak benim bu halim aranızda hiç benim gibi iştahsız olan bişey yemeyen varmı

ben varım canım 11 haftamızı geçtik mide bulantısı başladı sadece mandalina yiyebiliyorum yemekleri görünce agzımı acasım gelmiyor

tatli cadi ! canim ben de ayni sorunu yasiyorum galiba bu hamileligimde midem bulanmayacak galiba . Bundan önce 2 hamilelik yasadim ikisindede bide bulantisi beni öldürdü ama bu hamileligim de hic miglem bulanmiyor ( acaba bu seferki kizmiki ) kaydirigubbakcemile3 1. ayin 7 sinde randevum var doktorda, insallah ne oldugunu söyler catlayacam meraktan yaa:1rolleyes:

Mide bulantısı ile cinsiyetin alakası yok canım. Ben 3 ay içinde sadece 1 gün istifra ettim, nerdeyse hiç midem bulanmadı. Ama erkek geliyor

ben biraz şanslıydım, oğlumhiç saklamadan gösterdi kendini, 12+1'de

:1shok: o zaman 12+3 üm bugün benim bebişte bellidir dün dört döndü içimde yinede söylemediler daha erken belli olmaz şimdi 15 gün sonra bakalım dedi dr lar tanıdık olcaklar bide dost kazığı buna deniyo galiba kötükedihüso bari neye benziyo onu söleyin üffff ben burda çatlicam akşam iş çıkışı kendimi atim ben yine bi dr un sedyesine usg nin önüne bu akşam öğrenirim belkide aayyy çok heyecanlandımm

melmea'cım aldım şeker hediyeni. bügün yarın yoolarım. iiiinşallah beyenirsin yav

merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün burası buz gibi zaten halsizimde donuyorum valla yine bugün hiç bişey yemedim ne olacak benim bu halim aranızda hiç benim gibi iştahsız olan bişey yemeyen varmı

bende senin gibiyim canım sabah yarım simit yedim öğle arası bir küçük ayran içtim midem kötü canım bişi istemiyo

Daemoncum Leylanın olduğu ülkedeki bir internet sitesinden neden almıyorsun hediyesini? Yada ebay gibi uluslararası bir siteden. Daha kolay olmaz mı senin için?

Benim de vaktim yoktu seçmek için, internetten sipariş edip gönderdim, bebeğin giysilerini de internetten sipariş veriyorum, imkan olsa çocuğu bile oturduğum koltukta online doğururum.
AA bak buda iyi fikir
bende demiştim annesi leylanın Türkiyede olmadı onlara gönder giderken götürsünler diye

kızlar ben lab. a iniyorum, daha da gelemem büyük ihtimal. hadi size iii günleeeerrrrr...

ben 2 li yaptırdım sonuç iyi çıkınca dr 3 lü yada 4 lüye gerek yok direk AFP testi yapacakk, zaten 3 lü yapılınca AFPde içinde oluyormuş..

ya ben yarın yaptırcamda özel hastaneye gidiyorum ben 3 lü tarama için devlet hastanesine yönlendiriyorlarmış galiba onu merak ettim de

bebiş nerelerde bugun..

esmer komsum ısyerınde kısır yapmıs aradı beıde gıdıp aldım bı tabak. ıyıce doldurmus komsum sagolsun hemde nasıl lezzetlıydı.. canım benım ellerıne saglık bebısımde bende cok mutlu olduk... yaşasın kısır yemek:d heh eheheh

Back
X