- 4 Aralık 2008
- 275
- 1
- 641
- 39
- Konu Sahibi daemon
- #12.761
selam kızlar aranızda 15 haftalık olan varmııı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar aranızda 15 haftalık olan varmııı
melmea'cım aldım şeker hediyeni. bügün yarın yoolarım.
iiiinşallah beyenirsin yav
ben varım canım 11 haftamızı geçtik mide bulantısı başladı sadece mandalina yiyebiliyorum yemekleri görünce agzımı acasım gelmiyor
bende senin gibiyim canım sabah yarım simit yedim öğle arası bir küçük ayran içtim midem kötü canım bişi istemiyo
beyin - omurilik testiymiş canım...afp neymiş??
oohhh afiyet olsun yarasınnnnnnnnnncokacimcoookbebiş nerelerde bugun..
esmer komsum ısyerınde kısır yapmıs aradı beıde gıdıp aldım bı tabak. ıyıce doldurmus komsum sagolsun hemde nasıl lezzetlıydı.. canım benım ellerıne saglık bebısımde bende cok mutlu olduk... yaşasın kısır yemek:d heh eheheh
ben15 hafta 4 günlüğüm canım
oohhh afiyet olsun yarasınnnnnnnnnncokacimcoook
vallah cinsıyetı bellı oldumu benımkı hala olmadı yaa kaydirigubbakcemile5[/QUOT
benimde belli olmadı yarın 3 lü tarama testimiz var inşallah belli olur sen tam 15 haftalık mısın
vallah cinsıyetı bellı oldumu benımkı hala olmadı yaa kaydirigubbakcemile5[/QUOT
benimde belli olmadı yarın 3 lü tarama testimiz var inşallah belli olur sen tam 15 haftalık mısın
evet tam ben senı lıstede goremedım eklettırsene kendını benım 3lü test 10 gun sonra falan
halsiz düşmüyomusunuz o zaman ben çok halsizleşiyorum hala ağzımın tadı değişmedi bildiğiniz zehir vitaminlere başladınızmı
evet tam ben senı lıstede goremedım eklettırsene kendını benım 3lü test 10 gun sonra falan
nasıl yapcam
yaaaaaa biri kısırmı dediiiii bak çok istedi canım çiğ köftede istedi hatta şu anda canım markette gördüğüm ve tadını bilmediğim o garip meyvedende istedi artık açlıktanmı hamileliktenmi bilmem herşeyi istiyo canım ama yiyemiyorum((
e tabi halsiz oluyorum ama yemeye kalksam daha kötü hissediyorum bulantım şiddetleniyor ben vitamin kullanıyorum hamilesin der demez dr vermişti elevit başlamıştı o gün bu gün içiyorum daha beklenen adet tarihim me bile vardı zaman elevit başladığında
yaş 22 sat 1 eylül DT 8 haziran hamile kaldığım kilo 59 teşekkür ederim
nasıl yapcam
sen yapmıyosun lısteyı yapan kişiye ozel msj gonderıyosun canım