• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cupsin bende daha çok olmamaktan yanayım. Ama hastalıktan korunmak için günlerim çok stresli geçiyor. Hijyen hastası oldum resmen. Herkes hasta olacak diye birşey yok elbette ama korunmak da çok zor. Umarım hiçbirimiz hasta olmayız.

canım benim niye bu kadar stres yapıyosun kendine..bişeyi ne kadar düşünür sıkıntı yapar korkarsan başına gelme ihtimali o kadar çoğalır bence..hem belki grip olmicaksın ama bu yaşadığın stres bebeğini etkilicek Allah korusun huysuz bi çocuk olucak belki de..bi de böyle düşün..
bak ben geçen hafta gripten 3-4 gün yattım benimle birlikte eşim de ağır grip oldu iki hasta evde mandalina portakaldı ballı ıhlamurdu derken hiç ilaç kullanmadan atlattık çok şükür-ki doktorum şuanki griplerin hepsinin a gribi olduğunu söyledi..bildiğin gripten biraz daha ağır geçiyo sadece..bana bişey olmaz de, aklına bile getirme.. opuyorumnanaktan

evet haklısın ben de korkuyorum.aşı olmak bi dert olmamak ayrı dert.iki ucu bişeyli değnek derler ya o durum.ama aşı olup da yıllar sonra pişman olmaktansa şimdi korunmak ya da en kötü ihtimalle hasta olup atlatmak daha iyidir diye düşünüyorum.tabi herkes faklı düşünebilir...

Bir de hergün yeni birşeyler çıkıyor. Bu seferde aşının etkisiz olduğu gibi birşey öne sürülmüş. Benim doktorum ol diyor ama ona da güvenemiyorum ki. Allah sonumuzu hayır etsin.

canım bence zararı yok bu arada canım senin bebişinin cinsiyeti ne öğrene bildin mi? sanırım benden 1 hafta öndeydin:uhm:

malesef canım benım doktor adamı kanser eder soylemedı da daha cok kuçukmuş kötükedihüso

kızlar bu bılgısayar basında durmanın bebege zararı varmı varsa nekadar var cevaplarınızı beklıyorummm

Ben günde ortalama 10 saat bilgisayar karşısındayım. En az 50 cm uzağında oturduğum sürece hiç bir zararı yok. Aslına bakarsan etrafımızda elektrikle çalışan herşey az da olsa radyasyon yayıyor, cep telefonunun bile zararı daha fazla.

canım dondurma istedi ay ne huysuz bin nefsim var yaf adamı çileden çıkartır bu soğukta dondurmaa

canım dondurma istedi ay ne huysuz bin nefsim var yaf adamı çileden çıkartır bu soğukta dondurmaa
kız bebiş sana yakında yasaklayacaz zaten yemeklerden konusmayı..
sen oralarda donmuyon mu hala nası istiyon dondurmaa..
bak buzzz gibi havayı düşün bi kafanı çıkar dışarı, canının istemesi geçer..

kaydirigubbakcemile3

kız bebiş sana yakında yasaklayacaz zaten yemeklerden konusmayı..
sen oralarda donmuyon mu hala nası istiyon dondurmaa..
bak buzzz gibi havayı düşün bi kafanı çıkar dışarı, canının istemesi geçer..

kaydirigubbakcemile3

slm canım hoşgeldin ay ne yapayım dışardan geldim zaten buz gibi hava ama içim yanıyor :icecream::icecream:şimdi bastırması için donurma aşkını ahududu reçeli kaşıklıyalım bu arda 55 le hamiş kadım 56 olmuşum:tomato:

malesef canım benım doktor adamı kanser eder soylemedı da daha cok kuçukmuş kötükedihüso

ayy ne uyuz bir dktorun var yaff ben olsaydım adamın ibiğini sıkar suyunu çıkartır hastaneyi paspaslardım ay gıcık şey ilk bebeğin bilmiyormu her anını paylaşmalı valla benim dktrum mukemmel çok seviyorum dktrumu:teselli::1hug:

Bende dondurma ıstıyorummmmmmm ama ısrarla yemıyorm 2 haftadr onun yerıne pınguı lerden alıyorm bol sÜtlÜ yaaa:(:(:(:(kesmıyor ama napalımmm dondurma yersm annda ŞıŞer bogazımmm bılıyrm huyumu:):)

Bende dondurma İstİyorummmmmmm ama ısrarla yemıyorm 2 haftadr onun yerıne pİnguİ lerden alıyorm bol sÜtlÜ yaaa:(:(:(:(kesmıyor ama napalımmm dondurma yersm annda ŞİŞer bogazımmm bİlİyrm huyumu:):)

neyse yeze bol bol yerizz bizde :icecream:

valla ben geçen akşam yedim dondurma.. siz böyle lafını edip durdukça bu akşam da yicem galiba:)

yok canım inanmıyorum ben sana kötü gelene sen iylikle karşılık ver olaylarına
nabza göre şerbet vereceksin
yoksa tepene çıkarlar
kaydirigubbakcemile3 evet haklıymışsıssın anladım ama biraz geç
Kod:
Allah sağlıklı doğmasını nasip etsin inşallah
ikili testim kötü çıktı
doktor amniyosentez dedi
başka br doktora daha gidicem,ultrasonherşey iyiydi,NT burun kemiği falan normaldi
çok kötüyüm offff
canım bu testler %100 değil ayrıca benimkiler ikiz olduğu için yapmıyolar diye üzülmüştüm ablam hastanelere alet satıyor o dediki bazı hastaneler bu aletlerin ayarını düşürüyomuş ki 3 lü test yapalım diye para için insanı korkutuyolar inşallah senin ki de öyle çıkar
bugün bende deniyeyim fırında patates közleme işini az bi tereyağ bide kaşar cokacimcoook
ünideyken sobalıydı ilk sene evimiz hep yapardık :hulya:
bizim de evimiz doğalgazlı ama biz bu sene ısınamadık soba yaktık. gerçi ben yakmayı beceremiyorum ama neyse ki eşim eve geliyo. birlikte kahvaltı yapıyoruz ekmek kızartması sabahları güzel oluyo
kızlar dün eşimle qittik..
oğluşumuzu qördük.
çok tatlıydı yaa opuyorumnanaktan doktorum cinsiyeti için %100 erkek dedi kaydirigubbakcemile3
bizim sıpa iyice açtı bacaklarını arsız yaa fisfisfis
canım Allah bağışlasın oğlunu ne güzel

canım mikrodalgada da normal fırında da patatesleri çatalla 2 yerinden falan del.. o zaman daha çabuk pişiyor..
ben bunu bilmiyodum mikrodalgada da pişiyo mu
Kızlar merhaba. Ben yeniyim.Ben de haziran annesi olucam inşallah. Tahmini doğum tarihi 9 Haziran. İnşallah hepimiz sağlıklı ve güzel bebişler dünyaya getiririz.
hoşgeldn canım amin inşallah
selam kızlar ben de sürekli dışardan izleyenlerdenim.bikaç gündür bulantılarım geçti ama midemde tuhaf bişeyler oluyor.daha doğrusu yemeğin üzerinden ne kadar geçerse geçsin sürekli boğazımda hissediyorum yediklerimi az zorlasam çıkaracakmışım gibi.aranızda böyle bişey yaşayan var mı?hem açım hem de midem dolu gibi.biraz enteresan oldu galiba ama eminim anlayanlar çıkacaktır:)yaşayan ve çözününü bulan varsa tavsiye bekliyorum...
canım benim de oluyor midem bulanmıyor ama midem doluyken aç gibiyim özellikle tatlı değil de tuzlu şeyler yemek istiyorum. ama bi arkadaş leblebi demiş hamilelele yapıyor genelde öyle yapıyor ben de leblebi alıyım ablam cebinde leblebiyle dolaşırdı.aaaaaa bi de çubuk kreker iyi oluyor bastırıyor.
slm kızlar ben geldim bugün erken kalktım dktra ğittim
hani dün kötü oldum ya sanki bebeğime bişey oldu diye kalkıp gittik bizim sıpa gayet iyi ayakayak üstüne atmış parmağını emiyordu 14+4 bugün oğluşum kesin erkek cinsiyeti pipisini gördüm
ağırlığı boyu gayet iyiymiş suyumuzda normalmiş
çiğköfte yedim diye şu toksoplazma tahlilini yaptırdım haftaya çıkıyor
bebeişim iyi yani bende azda olsa rahatladım
maşallah canım dün okumştum yazdıklarını iyi olmana sevindim
ayy ne uyuz bir dktorun var yaff ben olsaydım adamın ibiğini sıkar suyunu çıkartır hastaneyi paspaslardım ay gıcık şey ilk bebeğin bilmiyormu her anını paylaşmalı valla benim dktrum mukemmel çok seviyorum dktrumu:teselli::1hug:
canım benim ki de ufak dedi halbuki benden ufak öğrenenler de var. sen şanslısın

valla bende kiloluklardan aldım kipadan dolapta duruyo kacam izin verdikçe az az yiyom:)

Back
X