Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya yarış atı ismi ne koysak değişik ama söylenişi güzelşu pazarları bengüzerin programını izleyen varmı bayılıyorummm yaa saçma sapan cvp verişlernie gözlerim doluyorrr
çok güzel düşünmüşsünüz.bizde erkek olursa kuzey yada çınar düşünüyoruz.ve ikinci isim olarak da benim kızlık soyadımı eklicez sanırım.
:lepi:
duyfer onun adı bergüzar :icecream: bende izliyorum o programı. ne kadar saf cevaplar veriyorlar ya.
düşünsene birkaç sene sonra bizimde öyle bıcır bıcır konuşan veletlerimiz olacak
valla canım şuan kaç işle uğraştığımı bilsem bir yandan sizide takip ediyorumm olacak okadar yaa çocuklar ne kadar saff oluyorr hele en sonki poyraz ve azraya bayıldımmm
Chinese Baby Calendar to Predict Baby Gender by Chinese age and woman conception month
günaydın şekerler,
geriye pek bakmadım. adetim değil samanlıkta iğne ararım daha iyi. cinsiyet muhabbeti var galiba. Yukarıdaki adresi çok önceden de vermiştim. cinsiyeti belli olanlar bi yapsalar ya yukarıdaki linkteki çin takvimiyle gerçek cinsiyet tutuyor mu. çok merak ettim
ali ismini bizde sevmeyen mi var:jeyyar:
DUYFER sana birşey sordum ama görmedin galiba.. bucalımısın?
Günaydın şekerocuğum, Çin takvimini denedim ama tutmadı. Takvime göre kız çıktı ama bizimki oğlan.
Biz de eşimle geçen hafta karar verdik. Oğlumuzun adı Ali Emir olacak inşallah
görmedim canım ben bugün üye oldum bilmediğim çok var sayfa ile ilgili bucaya yakınım işyerim karabağlarda evim yeşilyurtta
ahh ahhh ben oğlum olursa kuzey koymayı çok isterdim ama benim koçiş bora olsun diye diretiyor gerçi bora da hoş bora-kuzey işte ikiside rüzgarla alakalıkaydirigubbakcemile3çok güzel düşünmüşsünüz.bizde erkek olursa kuzey yada çınar düşünüyoruz.ve ikinci isim olarak da benim kızlık soyadımı eklicez sanırım.
:lepi:
bizim evimizde karabağların hemen arkasındaydı akıncılarda.. gerçi annemler hala oradalar.. bende izmirliyim de buca tıp falan diyince merak ettim.
valla çok çok çok memnunum bucadann yakınızz ne güzell
bana çin takviminde erkek çıktı ama , bakalım daha belli değil bizimkinin cinsiyeti
ali ismi de içimde ukde kaldı, ahh baba yaa adını niye ali koymuşlar ki. bana mani oldun şimdi :sinifsinif:
valla çok çok çok memnunum bucadann yakınızz ne güzell
eşim rüzgar ben poyraz diyorum kız olursa tuana yada masal ama annem erkek isimlere at ismi diyor deli ediyor bizi