2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ukla bır de ızmır de karŞıyaka ÇarŞının orada en son oradaydı yanı nuran sungun var bayaĞı tecrÜbelı bır doktor ben Çok severımmm kendısını ılgılı bır doktordur

evet ya yarış atı ismi ne koysak değişik ama söylenişi güzel:( şu pazarları bengüzerin programını izleyen varmı bayılıyorummm yaa saçma sapan cvp verişlernie gözlerim doluyorrr

duyfer onun adı bergüzar :icecream: bende izliyorum o programı. ne kadar saf cevaplar veriyorlar ya.
düşünsene birkaç sene sonra bizimde öyle bıcır bıcır konuşan veletlerimiz olacak

çok güzel düşünmüşsünüz.bizde erkek olursa kuzey yada çınar düşünüyoruz.ve ikinci isim olarak da benim kızlık soyadımı eklicez sanırım.
:lepi:

sadece kendi soyadını koysan daha anlamlı olur bence.. hem genelde 2. isimler kullanılmaz soyadın arada kaynamasın:))

Kızlar ben yemege cıkcam bırazdn hazırlanayımmmm ben kacar cok kaynatmayınn yaa yetısemıyorum sonna :):) ehehehe

duyfer onun adı bergüzar :icecream: bende izliyorum o programı. ne kadar saf cevaplar veriyorlar ya.
düşünsene birkaç sene sonra bizimde öyle bıcır bıcır konuşan veletlerimiz olacak

valla canım şuan kaç işle uğraştığımı bilsem bir yandan sizide takip ediyorumm olacak okadar yaa çocuklar ne kadar saff oluyorr hele en sonki poyraz ve azraya bayıldımmm

Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
ANOVA, asyam21, a_ilcin, casper33, DUYFER_2006, emi1981, gunesim, kembet, leach, lovfun, melmea, OZASFA, recepivedik, sekero, selma2429

maşallah maşallah ne kadar kalabalığız böyle..

Chinese Baby Calendar to Predict Baby Gender by Chinese age and woman conception month

günaydın şekerler,

geriye pek bakmadım. adetim değil samanlıkta iğne ararım daha iyi. cinsiyet muhabbeti var galiba. Yukarıdaki adresi çok önceden de vermiştim. cinsiyeti belli olanlar bi yapsalar ya yukarıdaki linkteki çin takvimiyle gerçek cinsiyet tutuyor mu. çok merak ettim

Günaydın şekerocuğum, Çin takvimini denedim ama tutmadı. Takvime göre kız çıktı ama bizimki oğlan.

ali ismini bizde sevmeyen mi var:jeyyar:

Biz de eşimle geçen hafta karar verdik. Oğlumuzun adı Ali Emir olacak inşallah

yaa şu yemek açısında çok kötü besleniyorum geçen zehirlendim diye buralar birşey sip edemiyorum evde yemek yapamıyorum kokudan tiskniyorum annem uzakdaa:(

Günaydın şekerocuğum, Çin takvimini denedim ama tutmadı. Takvime göre kız çıktı ama bizimki oğlan.

Biz de eşimle geçen hafta karar verdik. Oğlumuzun adı Ali Emir olacak inşallah

bana çin takviminde erkek çıktı ama , bakalım daha belli değil bizimkinin cinsiyeti

ali ismi de içimde ukde kaldı, ahh baba yaa adını niye ali koymuşlar ki. bana mani oldun şimdi :sinifsinif:

görmedim canım ben bugün üye oldum bilmediğim çok var sayfa ile ilgili bucaya yakınım işyerim karabağlarda evim yeşilyurtta

bizim evimizde karabağların hemen arkasındaydı akıncılarda.. gerçi annemler hala oradalar.. bende izmirliyim de buca tıp falan diyince merak ettim.

çok güzel düşünmüşsünüz.bizde erkek olursa kuzey yada çınar düşünüyoruz.ve ikinci isim olarak da benim kızlık soyadımı eklicez sanırım.
:lepi:
ahh ahhh ben oğlum olursa kuzey koymayı çok isterdim ama benim koçiş bora olsun diye diretiyor gerçi bora da hoş bora-kuzey işte ikiside rüzgarla alakalıkaydirigubbakcemile3

bizim evimizde karabağların hemen arkasındaydı akıncılarda.. gerçi annemler hala oradalar.. bende izmirliyim de buca tıp falan diyince merak ettim.

valla çok çok çok memnunum bucadann yakınızz ne güzell

bana çin takviminde erkek çıktı ama , bakalım daha belli değil bizimkinin cinsiyeti

ali ismi de içimde ukde kaldı, ahh baba yaa adını niye ali koymuşlar ki. bana mani oldun şimdi :sinifsinif:

bizde de eşimin dedesinin adı, çok düşündük ama çok beğeniyorum Ali ismini o yüzden vazgeçmedim ama yanına Emir koyduk

eşim rüzgar ben poyraz diyorum kız olursa tuana yada masal ama annem erkek isimlere at ismi diyor deli ediyor bizi

aynen valla bende ayaz yada yagız dedım erkek olursa
annemle babam ne o öle bırı cok soguk bebek adı gıbı
buz gıbı olur dıolar.yagız a da aynen senın dedıgın gıbı at adı deyılmıydı o dedıler.:umursamaz:

Back
X