2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doktoruna sor zeyhat..sen şimdi evhamlısın onuda kafana takarsınnn.bosu bosuna üzme kendini en iyisi sor rahatla:))))

iyiysz sensi sen nasılsınnn

Kızlar selam herkese..Kızım olacakmış bugün öğrendim.Benim için fark etmezdi daha ilk bebeğim ama eşim çok istiyordu kız olmasını.Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar versin hepinizi öptüm kızlar

gözünaydın canımmmma.s.

doktoruna sor zeyhat..sen şimdi evhamlısın onuda kafana takarsınnn.bosu bosuna üzme kendini en iyisi sor rahatla:))))

iyiysz sensi sen nasılsınnn

adamıda aramaya artık utanıyorum diyecekki nerden bulaştım buna nerden tutarsam elimde kalıyor diye

Kızlar selam herkese..Kızım olacakmış bugün öğrendim.Benim için fark etmezdi daha ilk bebeğim ama eşim çok istiyordu kız olmasını.Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar versin hepinizi öptüm kızlar

oooo sonunda topiğimize nadide bir kız geldi allah sağlıklı hayırlı bir evlat etsin ne güzel minik bir kız çok tebrik ederim

ayyy bn cok fena kaynana olcam galiba kıslarrr yaprak dökümündekii fikretin kaynanasınıda geccemkaydirigubbakcemile3

bu sitenin yöneticilerininde bize hiç saygısı yok şu yandaki resme bak ya sutun gibi hatunu koymuşlar bize nispetmi yapıyorlar ne biz şişmeye başaldıkça ben kadına daha çok takılmaya başaldım :)

senin iş de bizim işe dönmüş. geçende eşim karnımı dinliyor diyor ki ses geliyor burdan
dedim o sakın bağırsaklarımın sesi olmasın, 40 yıllık jinekolog gibi yok diyor bebeğin sesikaydirigubbakcemile3

benim koca kendi kulakalrı ile duyamaz da belki sen steteskopla duyabilirsin .
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benim eşim de aynısını yapıyo diyo ki burdan bir sürü ses geliyo
kızlar ben gittim doktoruma yeni geldim bebişlerimide gördüm çok tatlılar renklide gördüm .
ama canım sıkıldı ölçümlerimiz iyi ama biri birinden küçük ilk başta bu doktoruma gitmedigim için teredütte kaldı çiftmi yumurtamı tekmi diye bide yapışıksa keseler biri birinden çalarmış ve küçük olurmuş biri daraldım resmen ya.... bir hafta sonra tekrar gidecegim iki doktor inceleyecek bakalım neler olacak :Saruboceq:
canım bunu doktorun mu dedi. sen mi diyorsun ben de ultrasonda öyle gibi geldi ama doktor hayır değil aynılar dedi ultrason kağıtlarına baktım bikaç gram fark var ama doktor aynı sayıyor senin ki de öyledir belki zaten illaki aynı olmaz bence doğan bebeklerde genelde biri zayıf biri şişman olur.
anlıyom bazen bi yerden bi yere geçiyo birden o zaman ama senin duyduğun sesler sanki bana biraz karnındaki gazın sesi gibi geldi:)
ya ben niye duyamıyorum ne dyarsız kadınım ben yaaaaaaaaaaaaaa

MasAllah kizlar cogunuz ogrenmisiniz ne olacagini gozunuz aydin. opuyorumnanaktan
Ben hala merak icindeyim.kaydirigubbakcemile3

ya kıslar bnm bugünlerde canım örgü örmek istiyor ogluma birseyler yapmak istiyorum ama örgünün ö sünü bile bilmiyorumm aranızda bilen var mıı yada yapan

kaydirigubbakcemile3

bnmde oglum olcakkk:jeyyar:kızın güzel mi sırnaşık şeyiçinden vücüt ölcülerii nasıl görünüyor:jeyyar:
sevgilisi var mı?kaydirigubbakcemile3

Ay canım poposunu dönmüştü bize çok bekledik dönmedi yüzünü göremedik ama arka profilden iyiydi.Sevgilisi yok şimdilik tanıştırırız artık kısmet canımzemuszemus

Back
X