canım bunu doktorun mu dedi. sen mi diyorsun ben de ultrasonda öyle gibi geldi ama doktor hayır değil aynılar dedi ultrason kağıtlarına baktım bikaç gram fark var ama doktor aynı sayıyor senin ki de öyledir belki zaten illaki aynı olmaz bence doğan bebeklerde de biri zayıf biri şişman olur
eylülcüm doktorum dedi şimdi ilk kontrollerimi o yapmadı bu doktor benim ilk oğlumun doktoru başka dotorda rahat edemeyince ona gitmeye başladım.ama ilk ultrason göründülerini gösterdim bunlar çift yumurta dedi ama ben şuan keseleri yapışık görüyorum hırsızlık yaparlar eyer öyleyse dedi bide ben butür hamilelik hikayelerini çok okudum ondan sıkıntı bastı
neyse bakıcaz haftaya iki doktor bakacak garanti olsun diye .bide benim ilk oğlumda 36 da doğdu 2900gr e şimdi korkuyorum ikiz olunca ne olacak diye allahım üzmesin hiç birimizi
sağlıkla kucagımıza alalım bebişleri:Saruboceq:
canım inşallah haftaya güzel haberler alıcaz lütfen bunları okuyup da canını sıkma zaten doktor kesin olmadığını belirtmiş keşke sana söylemeseydi kesin olmadan
ayrıca erken doğumu hiç sıkıntı etme ikiz diye illaki sorun oilacak diye bi durum yok. erken doğmayanlar da var bi sağlık sorunun yoksa bunları aklına getirme . onu düşünürsek benim de ilk bebeğim düştü . ama şu an o aklıma bile gelmiyor bile kendimi çok sağlıklı hissediyorum bebeklerimiz Allahın izniyle sağlıklı olarak dünyaya gelecek
selam kızlar, bu sabah doktorumun verdiği yeni kan hapını ve eleviti ilk defa kullandım ve sonrasında 1,5 saat boyunca yediklerimi çıkardım. İlk defa oldu başından beri bu ben de haplara bağlıyorum ama hangisi yapmıştır bilemiyorum. Yarın sabah ikinci denemem olacak ancak yine aynısı olur diye çok korkuyorum. Fikri olan var mı?
ben de iki gündür elevite başladım çok şükür bi sorun yok sadece ilaç büyük olduğu için içerken sorun oluyor o da zaten hep olurdu bana o yüzden ilacı ikiye bölüyorum öyle içiyorum. acaba kan hapından mı
bu arada ben 14h 4gunluk oldum rahat bir hamilelik geciriyorum.Hamileliğimin basından bugune kada elevit kullanıyorum.DOKTORUM HAMİLELİĞİN SON GUNUNE KADAR kullanıcagımı soyledı.Ama dun doktora gıttım Elevıt içme dedi aşırı derecede kilo almıssın dedı.
canım inşallah eşinle barışırsınız hamilelikte insan bayağı duygusal oluyor inşallah bundan kaynaklanıyordur. ben de elevit kullanıyorum kaç kilo aldın ki bunu dedi doktor