2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay canım poposunu dönmüştü bize çok bekledik dönmedi yüzünü göremedik ama arka profilden iyiydi.Sevgilisi yok şimdilik tanıştırırız artık kısmet canımzemuszemus

bu şimdiden pek bi nazlııı:jeyyar:

kız zeyhat sen bebişine neler almısın öyle daha şimdiden:)yeni gördüm alınanlar topiğini

kız zeyhat sen bebişine neler almısın öyle daha şimdiden:)yeni gördüm alınanlar topiğini

sorma canım daha hamile kalmadan bir sene önce bebek odasını bile aldım :)

şöyle hamilleğim biraz daha ilerlesin resimlerini koyarım bende

iyi akşamlar arkadaşlar...bende sabırsızlanıyorum bebeğime ciciler almak için ama önce bi cinsiyeti belli olsun onagöre ya mavi yada pembe alcam.
hakkımızda hayırlısı olsun.

viks sürebilirsinn bence ama yinede tam emin olmak lazımmmmm ben geçengün zehirlandik ıstıfra etmekden vucudum kasıldı sürdüm iyi geldi ılık duşdan sonra sürmek ama yinede tam emin olmak lazımm
sürerim ya valla bugün misafir vardı ondan sanırım gurbette kimsen yok kocadanda hayır yokkayana hizmet belim ağrıyoooo
erkek bebekte hem çok baş ağrısı olur hemde ayaklar çok üşür ben bunları yaşadım o yüzden yarın tam 16 haftalık oluyoz bilmem ben hissediyom annemde bizi erkenden hissetmiş kanındayken
ayyy benimde başım ölüyom 1 gün ağrımasa 1 gün ağrıyoooo benimde içimden hep erkek geçiyooo ama hayırlısı
sorma canım daha hamile kalmadan bir sene önce bebek odasını bile aldım :)

şöyle hamilleğim biraz daha ilerlesin resimlerini koyarım bende

ben bitek park yatak alıcam okadar ne modalar çıkıyo
çok taşınıyoruz kullanamacam şeye para vermeyeyimm çok isterdim ama şöle güzel bi takımı olsun kızımın olmadı malesef bu çocuğumunda olamıcak allah sağlık versinde napalım siizin resimlere bakarak hevesimi gideririm artıkın

canım bunu doktorun mu dedi. sen mi diyorsun ben de ultrasonda öyle gibi geldi ama doktor hayır değil aynılar dedi ultrason kağıtlarına baktım bikaç gram fark var ama doktor aynı sayıyor senin ki de öyledir belki zaten illaki aynı olmaz bence doğan bebeklerde genelde biri zayıf biri şişman olur

eylülcüm doktorum dedi şimdi ilk kontrollerimi o yapmadı bu doktor benim ilk oğlumun doktoru başka dotorda rahat edemeyince ona gitmeye başladım.ama ilk ultrason göründülerini gösterdim bunlar çift yumurta dedi ama ben şuan keseleri yapışık görüyorum hırsızlık yaparlar eyer öyleyse dedi bide ben butür hamilelik hikayelerini çok okudum ondan sıkıntı bastı
neyse bakıcaz haftaya iki doktor bakacak garanti olsun diye .bide benim ilk oğlumda 36 da doğdu 2900gr e şimdi korkuyorum ikiz olunca ne olacak diye allahım üzmesin hiç birimizi
sağlıkla kucagımıza alalım bebişleri:Saruboceq:

nasılsınız kızlar, bikaç gün uzak kalınca koptum konulardan geçmiş de okunacak gibi değil maşallah 400 sayfayı geçmiş, geleceğe bakalım, ne güzel bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen çok arkadaş var, ben bebişimin cinsiyetini çok merak ediyorum be yavff eşim çok rahat hiç merak etmiyo... zeyhatcım ben normal doğum istiyorum ama pek mümkün görünmüyo bel fıtığım var doktorlar önermiyo sezeryan görünüyo malesef...

selam kızlar, bu sabah doktorumun verdiği yeni kan hapını ve eleviti ilk defa kullandım ve sonrasında 1,5 saat boyunca yediklerimi çıkardım. ılk defa oldu başından beri bu ben de haplara bağlıyorum ama hangisi yapmıştır bilemiyorum. Yarın sabah ikinci denemem olacak ancak yine aynısı olur diye çok korkuyorum. Fikri olan var mı?

selam kızlar, bu sabah doktorumun verdiği yeni kan hapını ve eleviti ilk defa kullandım ve sonrasında 1,5 saat boyunca yediklerimi çıkardım. İlk defa oldu başından beri bu ben de haplara bağlıyorum ama hangisi yapmıştır bilemiyorum. Yarın sabah ikinci denemem olacak ancak yine aynısı olur diye çok korkuyorum. Fikri olan var mı?

maryacım aynı şey bende oldu eleviti içiyorum yarım saat bulantı işkencesi çekiyorum
sonrada banyoda işkence .doktoruma söyledim devam içeceksin dedi

kızlar eger msnde gurup msjlaşmaya katılmak istıyosanız bu adresı ekleyın kadınlar kulubune aittır group917650@groupsim.

o noktadan sonrasını yazamıyorum siz anlamışsınızdır com dıye gecıyo

Son düzenleme:
slm bende cok uzun zamandır yoktum ve çok uzun konular gecmiş.Sanırım içinizdeki en üzgün hamile ben olacagım.Çünkü eşimden ayrılmak üzereyim ve çok mutsuzum.Herşeye rağmen bebeğimi dünyaya getirmeye kararlıyım.Allah hepimizin yanında olsun

bu arada ben 14h 4gunluk oldum rahat bir hamilelik geciriyorum.Hamileliğimin basından bugune kadar elevit kullanıyorum.DOKTORUM HAMıLELıĞıN SON GUNUNE KADAR kullanıcagımı soyledı.Ama dun doktora gıttım Elevıt içme dedi aşırı derecede kilo almıssın dedı.

canım bunu doktorun mu dedi. sen mi diyorsun ben de ultrasonda öyle gibi geldi ama doktor hayır değil aynılar dedi ultrason kağıtlarına baktım bikaç gram fark var ama doktor aynı sayıyor senin ki de öyledir belki zaten illaki aynı olmaz bence doğan bebeklerde de biri zayıf biri şişman olur

eylülcüm doktorum dedi şimdi ilk kontrollerimi o yapmadı bu doktor benim ilk oğlumun doktoru başka dotorda rahat edemeyince ona gitmeye başladım.ama ilk ultrason göründülerini gösterdim bunlar çift yumurta dedi ama ben şuan keseleri yapışık görüyorum hırsızlık yaparlar eyer öyleyse dedi bide ben butür hamilelik hikayelerini çok okudum ondan sıkıntı bastı
neyse bakıcaz haftaya iki doktor bakacak garanti olsun diye .bide benim ilk oğlumda 36 da doğdu 2900gr e şimdi korkuyorum ikiz olunca ne olacak diye allahım üzmesin hiç birimizi
sağlıkla kucagımıza alalım bebişleri:Saruboceq:
canım inşallah haftaya güzel haberler alıcaz lütfen bunları okuyup da canını sıkma zaten doktor kesin olmadığını belirtmiş keşke sana söylemeseydi kesin olmadan
ayrıca erken doğumu hiç sıkıntı etme ikiz diye illaki sorun oilacak diye bi durum yok. erken doğmayanlar da var bi sağlık sorunun yoksa bunları aklına getirme . onu düşünürsek benim de ilk bebeğim düştü . ama şu an o aklıma bile gelmiyor bile kendimi çok sağlıklı hissediyorum bebeklerimiz Allahın izniyle sağlıklı olarak dünyaya gelecek

selam kızlar, bu sabah doktorumun verdiği yeni kan hapını ve eleviti ilk defa kullandım ve sonrasında 1,5 saat boyunca yediklerimi çıkardım. İlk defa oldu başından beri bu ben de haplara bağlıyorum ama hangisi yapmıştır bilemiyorum. Yarın sabah ikinci denemem olacak ancak yine aynısı olur diye çok korkuyorum. Fikri olan var mı?
ben de iki gündür elevite başladım çok şükür bi sorun yok sadece ilaç büyük olduğu için içerken sorun oluyor o da zaten hep olurdu bana o yüzden ilacı ikiye bölüyorum öyle içiyorum. acaba kan hapından mı
bu arada ben 14h 4gunluk oldum rahat bir hamilelik geciriyorum.Hamileliğimin basından bugune kada elevit kullanıyorum.DOKTORUM HAMİLELİĞİN SON GUNUNE KADAR kullanıcagımı soyledı.Ama dun doktora gıttım Elevıt içme dedi aşırı derecede kilo almıssın dedı.
canım inşallah eşinle barışırsınız hamilelikte insan bayağı duygusal oluyor inşallah bundan kaynaklanıyordur. ben de elevit kullanıyorum kaç kilo aldın ki bunu dedi doktor

Günaydın kızlar

selam kızlar, bu sabah doktorumun verdiği yeni kan hapını ve eleviti ilk defa kullandım ve sonrasında 1,5 saat boyunca yediklerimi çıkardım. ılk defa oldu başından beri bu ben de haplara bağlıyorum ama hangisi yapmıştır bilemiyorum. Yarın sabah ikinci denemem olacak ancak yine aynısı olur diye çok korkuyorum. Fikri olan var mı?

Canım, benim doktorum akşam yemeğinden iki saat sonra bunları iç dedi, sonra zaten uyursun miden de bulanmaz dedi. Ben de 2 gündür elevit ve gynoferro içiyorum, dediği gibi yaptım. bir problem olmadı, istersen sen de öyle dene

slm bende cok uzun zamandır yoktum ve çok uzun konular gecmiş.Sanırım içinizdeki en üzgün hamile ben olacagım.Çünkü eşimden ayrılmak üzereyim ve çok mutsuzum.Herşeye rağmen bebeğimi dünyaya getirmeye kararlıyım.Allah hepimizin yanında olsun

ınşallah barışırsınız keysicim, hiçbir şey için kendini üzme, bebeğini düşün.

maryacım aynı şey bende oldu eleviti içiyorum yarım saat bulantı işkencesi çekiyorum
sonrada banyoda işkence .doktoruma söyledim devam içeceksin dedi

arkadaslar ben 4 aydır elevit iciyorum hic bulantım olmadı ama ben aksam tok karnına iciyorum çok gecmiyor yaatıyorum zaten sorun olmuyo kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar..
keysicim çok üzüldüm, umarım bu sorunlar geçicidir..

ben de hamileliğin 6. haftasından beri elevit kullanıyorum.. ben de de çok kilo yaptı.. daha doğrusu iştahımı actı ben de kilo aldım..
ama 1 haftadır 2 günde bir içmeye başladım ve içtiğimde de akşamları içiyorum.. kilo almam durdu, o eski açlıgım da yok.. artık her akşam içmeye devam edeceğim ben de

arkadaslar ben 4 aydır elevit iciyorum hic bulantım olmadı ama ben aksam tok karnına iciyorum çok gecmiyor yaatıyorum zaten sorun olmuyo kaydirigubbakcemile3

Bu sabah hangi ilacın suçlu olduğunu buldum, Ferrum Sanol Duodenal, demir ilacını saat tam sekizde içtim. Doktor bana bir saat sonra kahvaltı yapmamı söylemişti. Kızımı servisine bindirdim, köpeğimi gezdirdim ve 8:30 da eve girdiğimde kendimi banyoya zor attım. Tabi bişey yemedğim için de sadece su çıkardım. Bu ilaçmış demek ki dün de bulantı yapan. Kullanan var mı arkadaşlar?

Son düzenleme:
Back
X