Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar nasılsınız benim moralim gene bozuk malesef
dün burdaa yazmıştım sağ kasığım zonkluyor gibi ağrıyordu canımı yakıyordu bugünde işe gittim başım ağrıyordu bir anda yere düştüm eczaneye gittim tansiyonum ölçüldü 10-5 olmuş. Sonra ameliyatımı yapan dr umun hemşiresini aradım dünkü ağrı için bir iki kere olursa önemli değil ama devam ederse sorun yaratabilir dedi. Malesef dr umda doğumda olduğu iin gidemedim. Evimin yakınında bir dr buldum ona gittim rahimde sancıların var ultrasonda görünüyor dedi istirahat et dedi. Sonra tansiyonuma baktı sen düşüğü ne dert ediyorsun tansiyonun sınıra dayanmış yükselmiş yarım birim daha yükselse biz seni yatrırız dedi( kiloma baktı 6 kilo almışım bişeyde yemiyorum onun üstünde durdu böyle kendini tutatmazsan doğum yapacak hastane bulamazsın kartal eğitim araştırma bile seni sevkeder başka yerlere dedi öfffffffffffffff öffffffffffffffffffffffff
geçmiş olsun canım..
hakikaten fazla almışsın kilo..vitamin kullanıyosan bırak bari...
anlamadım 10-5 yüksekmiymiş...benim 9-6 çıkıyo diye düşük diyorlar...
kafanı takma kendi dr git bakalım o ne diyecek...sıkma canını...yavrukuşlarımıza inşallah sağlıkla kavuşucaz..
sağol canım 62 ile kaldım 3,5 ayda 68 oldum bşey yesem içim yanmayacak o vitamin ilacından oldu ya
merhaba kızlar nasılsınız benim moralim gene bozuk malesef
dün burdaa yazmıştım sağ kasığım zonkluyor gibi ağrıyordu canımı yakıyordu bugünde işe gittim başım ağrıyordu bir anda yere düştüm eczaneye gittim tansiyonum ölçüldü 10-5 olmuş. Sonra ameliyatımı yapan dr umun hemşiresini aradım dünkü ağrı için bir iki kere olursa önemli değil ama devam ederse sorun yaratabilir dedi. Malesef dr umda doğumda olduğu iin gidemedim. Evimin yakınında bir dr buldum ona gittim rahimde sancıların var ultrasonda görünüyor dedi istirahat et dedi. Sonra tansiyonuma baktı sen düşüğü ne dert ediyorsun tansiyonun sınıra dayanmış yükselmiş yarım birim daha yükselse biz seni yatrırız dedi( kiloma baktı 6 kilo almışım bişeyde yemiyorum onun üstünde durdu böyle kendini tutatmazsan doğum yapacak hastane bulamazsın kartal eğitim araştırma bile seni sevkeder başka yerlere dedi öfffffffffffffff öffffffffffffffffffffffff
Senin gittiğin doktor beni kapıdan sokmazdı herhalde 95 kilo hamile kaldım ben baştan ofsayt yani. Simdilik 3 kilo aldım. Sırf kilo aldı diye seni hiçbi hastane kabul etmez nedemek. Saçmalamış. Tamam iyi bişey değil başlarda çok kilo almak bizde biliyoruz ama herkesde aynı olmuyor maalesef. Takma kafana çok kendi doktorunu ara durumu anlat bence bakalım o nedicek
dr da garip ben çok yemiyorum bu ilaçtan sonra böyle kilo aldım diyorum bu ilaç çok iyi bebek için sakın bırakma sana kilo aldırmaz iştahını açar diyor şaka gibi ya sonuç ne iştahım açılınca kilolar dizildi
Geçmiş olsun canım ya, ben de şimdiye kadar 6 kg aldım, ama doktorum endişeneme doğumdan sonra verirsin dedi. Bu kadar önemli olduğundan bahsetmedi.Bi an önce benim de yürüyüşe başlamam gerekiyor demekki
Ben yüksekriskli gebelik uzmanına gidiyorum. Eleviti içmeyi unuttuğumu söyledim boşver takma kafana ben onu sana takviye olsun diye verdim bebişe ekstra bi faydası yok dedi. Zaten bebiş alacağını senden alıyor sana takviye olsun demişti. Ama benim değerlerim normal demir falan eksikliğim yok ınuda göz önünde bulundurmak gerekiyor olabilir
Uf bende kansızlık da var, yani kaçarı yok hem vitamiin hem de demir hapını kullanıcam. 2 gün önce başladım. Artık yuvarlak duba gibi olurum
Kızlar İyİ akŞamlar ben aslında temmuzda dogum yapıcamda ama sİze bısey sormak İstedım .ben 11+4gunluk hamıleyım.dr bana hormonlarla ılgılı kan testİ yaptırdı eŞİm bu gun sonucları getırmİŞ coĞu negatİf cıkmıŞ hıc bısey anlamıyorum ıntenette araŞtırmaya kalktım yİne bİbey anlamadım.dr haftaya salı gıdıcez ama ben nasıl sabr edıcem ıcım ıcımı yıyor acaba sıze yazsam yardımcı olurmusunuz lutfen
Kızlar bişey sordum cevab vermediniz neyse canınız sag olsun .neyse iyi akşamlar.rahatsız ettım kusura bakmayın
Kızlar bişey sordum cevab vermediniz neyse canınız sag olsun .neyse iyi akşamlar.rahatsız ettım kusura bakmayın
canım hormonlarla ilgili kan testi yaptırdı derken tam olarak ne testi anlamadım ben. Biraz ayrıntı verirmisin. Biliyosak tabiki yardımcı oluruz. Istersen tam olarak yaz sen.