2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sabahki konumuz archinin kedisi ve LCW hamile kolleksiyonu kaydirigubbakcemile3
sağol canım
günaydınlarrrrrrhihoyyyt
bebiş günaydın kız hayırdır sen bu saatler de takılmazdın buralara
taytlar çok rahat asıl taytlarr aman allahımm tayt ve uzun tunik.. valla işyerine bile giymeye başladım artık.. üzerine şık tunikler alıyorum altına da çizme giyiyorum güsel oluyo
güle güle giy tatlım
bende bu gün bir uğrayayım LCW kot pantalon istiyorum bir tane

ayyy varya ölüyorum ya kızlar ben bu simit kokusuna nasıl çare bulacağım
bizim işyerinde sabah kahvaltısı veriliyor simit felan var odaya dağıtıyorlar ama
benim bu kokuya midem dayanmıyor odada 6 kişiyiz hangi birine yemeyin diyebilirimki
çok fenayım çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum offff

dün çok yorulduk bizde annem geldi temizlik yaptık sonra alışverişe gittik,
ben dün LCW nin hamile kolleksiyonundan 1 pantolun 1 bady 1 de boğazlı cepli çok şirin bir süeter
aldım fiyatlar çoık makul sakın hamile kıyafeti satan yerlere bakmayın LCW ye gidin
hamile kot pantolonumu 65 tl ye almıştım LCW de aynısı 19,90 DI nsıl üzüldüm anlatamam yaniii

Günaydın herkese... güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle...
Bende buradaki LCW ye baktım ama 3-4 çeşit vardı sadece onlarda çok hoşuma gitmedi... Daha yeni yeni geliyormuş bakalım bu hafta yine uğrayacağım.. ama fiyatları gerçekten çok uygun... zemuszemus

sağol canım

bebiş günaydın kız hayırdır sen bu saatler de takılmazdın buralara
güle güle giy tatlım
bende bu gün bir uğrayayım LCW kot pantalon istiyorum bir tane

eşim sabah saban çorap arattırdı uykum kaçtı :çok üzgünüm:
ben 4 tunuk birde tayt aldım tunikler ama kalçayı kapatıyor
birde bot bitti üst üste giymeye gerek yok bence hem ben nefes alamam:hulya:

MasAllah kizlar ne guzel hepiniz hamile kiyafeti almaya baslamisiniz bile,
ben hala eski kiyafetlerimi giyiniyorum, 1/2 ay daha giyinebilirim gibi gorunuyor. kaydirigubbakcemile3

kızlar medical park göztepedeki "bebeğim olacak" seminerlerine katılan varmı merak ediyorum acaba orda mıydınız gördüm mi sizi diye:) bu cumarteside doğum ve doğuma hazırlık konulu seminer olacak.özellikle haftasonu yapmışlar sanırım eşlerimizde gelebilsin diye :)

ben katılacaktım ama unuttum:gitme:
bu cumartesi sonmu bakalım belki eşimle geliriz

Günaydın herkese... güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle...
Bende buradaki LCW ye baktım ama 3-4 çeşit vardı sadece onlarda çok hoşuma gitmedi... Daha yeni yeni geliyormuş bakalım bu hafta yine uğrayacağım.. ama fiyatları gerçekten çok uygun... zemuszemus

günaydın canım.bende haftasonu bir butikten kıyafetler aldım.küçük bi yer ama modeller hoşuma gitti,fiyatlarda uygun geldi bana.sana özelden ismini ve nerde olduğunu yazayım bi bakarsın istersen

kızlar karnınız buyudumu kıyafetler almaya başlamıssnz ben bıtane en kuck beden hamiş pantolonu almştm onu bile gıyemez oldum zayflıktan:( bende alıp gıymek ıstıyorumyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:(

ben katılacaktım ama unuttum:gitme:
bu cumartesi sonmu bakalım belki eşimle geliriz

evet bu haftaki 3. ve son seminer.seminerler bence çok faydalı oldu.banyo yaptırmak bana korkutucu geliyordu ama seminerlerden sonra aslında o kadarda zor olmadığını gördüm.ayşe öner çok tatlı bi bayan ve cesaret veriyor doğrusu

Yaa bu rüya olayı bendede var cuma gecesi sabaha kadar rüyamda topicle uğraştım sabah eşime anlattım çok normal zaten uyanıkkende başka bir uğraşın olmadığı için rüyandada aynı şerleri görmen doğal diyor:)

Bu arada ben hamileliğimin ilk gününden bu haftasonuna kadar hep tayt giydim aradada elbise bu nedenle tayttan çok bunaldım. Üstelik son 10 gündür Tayt üzerine çizme beni acayio bunaltmaya başladı sanki bacaklarım kaşınıyomuş gibi geliyor sürekli sizdede oluyormu ???

ya bişey diycam bu domuz gribi iyden iyiye güçlenmiş
domuz gribi aşısı vuran hamiş arkadaşlarımız size sesleniyorum
kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
ben vurulayım mı vurulmayayım mı karar veremedim? annem tel açtı kızım vurulma özürlü olursun diyo oda nereden duymuş sa? yardım edinn

ben vurulayım mı vurulmayayım mı karar veremedim? annem tel açtı kızım vurulma özürlü olursun diyo oda nereden duymuş sa? yardım edinn

Canim yanlis bilgim yoksa zaten 20 haftaliktan once vurulmaz diye biliyorum ben.

Yaa bu rüya olayı bendede var cuma gecesi sabaha kadar rüyamda topicle uğraştım sabah eşime anlattım çok normal zaten uyanıkkende başka bir uğraşın olmadığı için rüyandada aynı şerleri görmen doğal diyor:)

Bu arada ben hamileliğimin ilk gününden bu haftasonuna kadar hep tayt giydim aradada elbise bu nedenle tayttan çok bunaldım. Üstelik son 10 gündür Tayt üzerine çizme beni acayio bunaltmaya başladı sanki bacaklarım kaşınıyomuş gibi geliyor sürekli sizdede oluyormu ???

bendede kaşıntı oluyodu taytta ama zamanla geçti
ben kalın şeylerde nefes alamıyrum hem daha pratik
bir tanede hamiş kotum car birde kumaş alırsam bitiyo benimkisi
gerçi daha 10 kilo felan alıcaz
tamam 13 kilo olsunn:emir_bebek::CüvCüv:

ben geçen hafta vuruldum
şuan gayet iyiyim
hiçbir farklı durumum yok
vurulduğum gün hafif burun yanması ve ateş basması olmuştu o kadar

Canim yanlis bilgim yoksa zaten 20 haftaliktan once vurulmaz diye biliyorum ben.

evet dktrda 20, hafta dedi ama sanırım aşılar aralık sonunda kaldırılacak mış bilmiyorum ki herşey kulaktan dolma sinir oluyorum kötükedihüso

Back
X