2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar üşüyen popomu kaldırıp bebiş koydum beğendiniz miiii

oyy çok tatlııı
app_full_proxy.php

bak bendede bu varr:asigim:

kızlaarrr aşermekle ilgili bir site var.manav gibi,gördüğüm kadarıyla istediğin herşey var.150 gr erik 15 tl satıyo ama çok isteyen olursa sanırım ordan bulabilirsiniz.tam adını yazamıyorum sitenin yasak olduğu için.ama aşeriyorum diye yazın çıkıyo zaten.

1590.sayfada yazdığımı aynen kopyaladım.
ben ancak farketmişim canım kusura bakmaakannehir

Ben bu erken doğum haberlerini alınca kesin diyorum Haziran annesi olamıcam. Zaten doğum 4 hazirana denk geliyor benim kız kesin mayısta çıkar gibi hissediyorum.
ay bende ondan korkuyorum esımde tutturdu kesın mayısta gelıcek dıye delı adam psıkolojık baska yapıyo bana ara sırada alırım cocugumu bak karnından dıyo sakası bıle kotu demem oyle ıdyorum ama dınleyen kım..

kızlar azcık susunda ben hazırlanayıp ısyerıne gıdeyım paramı almaya..

Yok şekerim 20 yaş değil hatta daha önce kanal tedavisi yapıldı dolgusu vardı (10 sene oluyor bu arada) Ama hamileliğimin başında düştü dolgu sonrada dişimin bir kısmı kırıldı.Bu nedenle ağrı yapmaya başladı şuandada diğer dişleri etkiler dediler bide kırık normal bi kırık eğilmiş doktor anlattı ama anlamadım kafam çok karıştı başka bi doktora daha gitsem mi acaba ???

ağrının sebebi dişin kırıktan dolayı hassas olan tabakasının açığa çıkmasıdır cnm,kırık köküde etkilediyse normal bi kırık değildir ancak.şuan sana ağrı yapmıyorsa bence acele etme çektirmekte.aslında keşke dolgun düşer düşmez tekrar dolgu yaptırsaydın bu aşamalara gelmezdi heralde.çok geçmiş olsn cnm diş ağrısı dayanılmaz bi ağrı biliyorum.şimdi başka bi doktora gitmen konusunda birşey söyleyemiyeceğm ama uzman doktor gördü demiştin sanırım dimi yanlış bi karar vermemiştir heralde.
hımm bide anestezi uygularlarken özellikle hamilelere uygun anestezi maddesi kullanmaları konusunda bi hatırlatma yap cnm.ben yinede diş tedavisi konusunda doktoruma danıştığımda o da bu konuya dikkat çekmişti

Ben bu erken doğum haberlerini alınca kesin diyorum Haziran annesi olamıcam. Zaten doğum 4 hazirana denk geliyor benim kız kesin mayısta çıkar gibi hissediyorum.

benimde 3haziran ama zynpcim kızlar biraz daha aceleci oluyormuş yani bizim kızlar biraz erken gelir sanki,sağlıkla doğsunlar inşallah

merhaba haziran anneleri...
aslında temmuz annesiyim ama bir türlü o topikte listede adım kalmadı . 2-3 kere yazıldı hep tekrar silindi. defalarca istemek istemiyorum ve sohbetede bir türlü katılamadım. kendimi çirkin ördek yavrusu gibi hissettim. senağlama

benide bu topiğe kabul edermisiniz? bi ayrıcalık yapıp listeyede eklerseniz çoook sevinirim

aslında temmuz annesiyim ama bir türlü o topikte listede adım kalmadı . 2-3 kere yazıldı hep tekrar silindi. defalarca istemek istemiyorum ve sohbetede bir türlü katılamadım. kendimi çirkin ördek yavrusu gibi hissettim. senağlama

benide bu topiğe kabul edermisiniz? bi ayrıcalık yapıp listeyede eklerseniz çoook sevinirim

hoşgeldin şekerim,pişman olmucaksan katıl tabi sende,ama bil,iş,güç,yemek yapmıcan,sürekli çene yarıştırcan bizle burdakaydirigubbakcemile2

kızlar selamlarr dün haberlerde 3 çocuk arka arkaya dıomuz giribinden ölmüş iyice korku sardı bide almanyada açıklama yapmış virus değişmiş yani güçlenmişşş:( bunalımdayımm çalışan biriyimmmmm hamileliğin keyfini süremez oldummm... aşı olmakda korkutuyorrr .
bu arada koruk suyunu içtim sonundaa ama o tebinden beri dediğinizz şeyyiii hani baş harfi e ile başlayann şeyi çok istiyorum buldumdada havra sokağı izmirliler bilir gidip alcam kismetsee

aaaa niye ki?biz kabul ederiz gelsen canım.kaç haftalıksın sen?

kaydirigubbakcemile3
valla ben kabul ederim, diğer 106 kişi de onay verirse tamamdır:)
hoşgeldin canım..hayırlı olsun..zaten hepimizin mayıs annesi olma ihtimali olduğu gibi senin de haziran annesi olma ihtimalin var dimi..

kızlar selamlarr dün haberlerde 3 çocuk arka arkaya dıomuz giribinden ölmüş iyice korku sardı bide almanyada açıklama yapmış virus değişmiş yani güçlenmişşş:( bunalımdayımm çalışan biriyimmmmm hamileliğin keyfini süremez oldummm... aşı olmakda korkutuyorrr .
bu arada koruk suyunu içtim sonundaa ama o tebinden beri dediğinizz şeyyiii hani baş harfi e ile başlayann şeyi çok istiyorum buldumdada havra sokağı izmirliler bilir gidip alcam kismetsee

daha dün havra sokağındaydım neden almadımki sanki:oklava:

hoşqeldin tatlım..
:1hug:

Back
X