- 25 Eylül 2009
- 11.327
- 3
- 406
- 44
- Konu Sahibi daemon
- #18.801
yoksa kız mı da bu kadar nazlı CADIARZUaynen yaa, korkarım çocuk aseksüel...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yoksa kız mı da bu kadar nazlı CADIARZUaynen yaa, korkarım çocuk aseksüel...
valla canım benim kaynanam normalde ne işime karışır ne evimee doğru düzgün öle gelmezler bile habersiz hiç adım atmaz sormadan bişeyime dokunmaz
ama ne olduysa torundan sonra oldu ama onda da tuaf işte annem bebeğimi öğrendiğinde nasıl ağladı nasıl sevindi kayınvalidem de tepki yoktu bilmiyorum belki yapısı öyledir eşimede dedim torun istiyordu ne oldu tepkisiz kaldı annem sevincinden ağladı dedim ya canım takma kız anneleri daha duygusal oluyor belki ondandır dedi ama ben sinir oldum yinede şimdi benim annem hiç bebekle ilgili karışmıyo ama kaynanam herşeye bi laf demeye başladı eşime söylesem tatsızlık çıkacak sinirimi kendimden alıyorum yeminn ederim gece uykularımı kaçırıyo aklıma gelince sonra yine kızıyorum böle şeyler düşünme diyeeklava:
aynen yaa, korkarım çocuk aseksüel...
aaa işte bu konuda çok haklısın helali hoş olsun benim hayatımda gördüğüm en iyi doktor valla. 10 tane doğursam 10undada gözü kapalı Rıza Beye giderim. Bir ara sigorta şirketiyle problem yaşadım kilomdan dolayı sigortalanamayacaktım neredeyse. Rıza beye anlattım sen sakın kendini üzme gerekirse ben seni Cerrahpaşada prensesler gibi doğurttururum hem ordan iyisini bulamazsın demişti. Bende valla siz doğuma girin ben çadırda bile doğururum demiştim :)
yoksa daha önce hiç folik asit kullanmadın mı?
ilk üç aydan sonra omurilik kapandığı için zaten folik asitin faydası yok.
valla doğru bazen diyorum ki iyiki şu sağlık sektörüne kapak atmışım..
ama doktoruna göre de değişiyor.. doktor doymussa bazı şeylere, hastane çalışanını da sevmişse (yani beni opuyorumnanaktan ) haha ay çok fenayım.. ) almıyor o zaman..
ama normal doktorlar, işte benimki gibi riskli gebelik doktoru fln olmayıp daha doymamış olanlar personeli bile sömürüyor hiç bakmıyor valla..
hee bide hastanesine göre de değişiyor tabi..
memorial de olsaydım şu anda hala, paşa paşa muayenenin %60 ını ödeyip öyle dr.a gidiyor olurdum
e artık almasın bi zahmet aynı hastanedesinnnbenim canım doktorum benden daha hiç muayene parası almadı..
valla canım benim kaynanam normalde ne işime karışır ne evimee doğru düzgün öle gelmezler bile habersiz hiç adım atmaz sormadan bişeyime dokunmaz
ama ne olduysa torundan sonra oldu ama onda da tuaf işte annem bebeğimi öğrendiğinde nasıl ağladı nasıl sevindi kayınvalidem de tepki yoktu bilmiyorum belki yapısı öyledir eşimede dedim torun istiyordu ne oldu tepkisiz kaldı annem sevincinden ağladı dedim ya canım takma kız anneleri daha duygusal oluyor belki ondandır dedi ama ben sinir oldum yinede şimdi benim annem hiç bebekle ilgili karışmıyo ama kaynanam herşeye bi laf demeye başladı eşime söylesem tatsızlık çıkacak sinirimi kendimden alıyorum yeminn ederim gece uykularımı kaçırıyo aklıma gelince sonra yine kızıyorum böle şeyler düşünme diyeeklava:
hımm anladım ozel muaynehane galıba hast neden gıtmıyorsun kı
günaydın fıstıkkgunaydınnn
Canım ben hamilelikten önce çok araştırdım doktor seçimi ona göre yaptım. Rıza Bey sadece perşembeleri hastanede o hastanede bana ters Ataköyde o yüzden ben muaynanesine gidiyorum.Ondan daha iyi bi doktorda bulamam o yüzden değiştirmem.
Ay inşallah İsmail bey de bana der gel seni Cerrahpaşa'da doğurtayım diye :Saruboceq:
valla canım bende aynını düşünüyorum kaynanamada dedim ben doğuruyorum eşimle benim çocuğum isminide biz seçtik dedim bozuldu umrumda da değil....benim kaynanamda tık yok ama yakında her an başlayabilir
hala büyüdüğümüzü kavramakta zorluk çekiyorlar malesef. o yüzden bu kadar çok müdahale edebiliyorlar hayatlarımıza. ama artık biz de belli yaşa gelmiş, belli eğitim seviyesini almış insanlarız. hem ne olursa olsun o çocuğu ben dünyaya getiriyorum. her konuda öncelik benim ve eşimindir.
valla doğsun kimseyi karıştırmam ne isim konusunda ne eşyaları konusunda. bir kere çocuk dünyaya getireceğim oda burnumdan gelmesin.
gunaydınnn
Kız kaçgündür aklımda unutuyorum sana söylemeyi Rıza Bey hizmettede doğuma giriyormuş. Bide orayı araştır istersen. Orası internationalin yanında çok ucuz kalır.Tabi İsmail bey senin önceki tercihindir bi onada sor belki oda orada giriyodur.
Olmadı 22. hafta Rıza beye gittiğinde konuyu onada aç belki bi çözüm bulur sana.
Bu arada İsmail beyin muayne ücreti muaynehanede Rıza beyden daha pahalı bikere telefonda söylerlerken duymuştum bölüm başkanı oluğuiçin olabilirmi acaba ??