• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese selam bu arada geçmişi bitirmeye çalışıyodum ama anladımki bitmeyecek. Bende vazgeçtim o yüzden son konuşulanları bilmiyorum haberiniz olsun

Herkese selam bu arada geçmişi bitirmeye çalışıyodum ama anladımki bitmeyecek. Bende vazgeçtim o yüzden son konuşulanları bilmiyorum haberiniz olsun

heheeh bitmezzz :) olsunn bizde daha selamlasma safhasındayız :)) hg

bilmiyorumki yemekte yeni yedim tansiyonum düştü dicem ama değil bi tane soda içiyorum belki biraz iyi gelir sen napıypsun nasıl gidiyor
olabilir,yada kan sekerinde düsmüs olabilir.bende iyiyim canim,simdilik iyiyiz bakalim cok sükür.benimde karnim acikinca basim dönüyor.senin nasil gidiyor.

Uklacım nasıl geçti bugün hafiflemişsinizdir :))))
Siz yarın ızmite gidiyodunuz dimi kuzenlerin bebişin cinsiyetine nezman bakarlar fırsat bulabilirsen bizede haber ver merak ederiz.

su anda oynuyor canim.benim memelekette cevriliyor eskisehirde ama bugün final.[/QUOTE]

hadii yaaa sen eskişehirlimisinn kız

ne güzell dimii ama annemm hiç istemediii mafoldumben[/QUO

benımde aileler daha cok ıstıyordu ben erken oldugunu düşünüyordum ama kısmet ..
ama hamıle oldugumu ögrenınce kararsızlıklarım hep gectı .. inş hayırlısıylada kucagımıza
alırız

neyse kzılar pc gözlerımı cok yordu ben cıkıyorum ..
canlar öpüyorum hepınızı ..iyi aksamlar.opuyorumnanaktan

Canım ben geçmişi okumaya dalmışım yeni gördüm mesajını. Bugün bir geçici dolgu birde çekim yapıldı ve diş taşlarım temizlendi. İlk önce diş taşlarım temizlendi sonra dolgumu yaptılar ve dolgu neredeyse hiç uyuşturulmadan yapıldı. Kana karışmayan bi iğne yaptı doktor sadece dişini sersemlettim dedi. Ama dayandım ve kendime çok şaşırdım. Sonra ameliyathaneye aldılar diş çekimi için ordaki doktor rontgen istedi bende çekebileceğini kadındoğum uzmanımın izin verdiğini söyledim. Sonra rontgeni görünce çekmenin şart olduğunu anladılar içinde çok enfeksiyon varmış bu bebeğe daha zararlı bi durummuş.Bu sefer tabiki uyuşturup dişimi çektiler anestezi için korkma bebeğe asla zarar vermez dediler. Rontgen içinde normal seyrinde ilerleyen gebelere acil durumlarda çekiyoruz korkmayın dediler ki zaten kendi doktorumda çektirebileceğimi söylemişti. Şimdi biraz ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil. Umarım daha fazla artmaz ağrı

Bu arada özeldende sormuşsun sağol canım ilgin için çok çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

iyi geçmesine ve şuan iyi olmana sevindim cnm.çekim yerinde hafif şişlik olursa buz kompresi yapabilirsin hem ağrıyı hafifletir hemde şişmesini engeller.en süperi bence diştaşı temizliği olmuş cnm çünkü diş etlerimiz hamilelik boyunca o kdr hassaslaşıyorki küçücük bir plak birikimi aşırı reaksiyonlara sebep olabiliyor bazen.neyse bunla geçmiş olsun diyelim cnm.

Uklacım nasıl geçti bugün hafiflemişsinizdir :))))
Siz yarın İzmite gidiyodunuz dimi kuzenlerin bebişin cinsiyetine nezman bakarlar fırsat bulabilirsen bizede haber ver merak ederiz.

bence uklanın oğluşu olacak:) özge ve aysey için yaptığım tahminler tuttu:) ikisinede kız demiştim.yine medyumluğa mı başladım nekaydirigubbakcemile3

benımde aileler daha cok ıstıyordu ben erken oldugunu düşünüyordum ama kısmet ..
ama hamıle oldugumu ögrenınce kararsızlıklarım hep gectı .. inş hayırlısıylada kucagımıza
alırız[/QUOTE]

aminn cnmm

hımm anladım cnm neyse çok şükürki geçmiş kanaman,sen yinede dikkat et tabi
ya canım seni görmem iyi oldu malum diş hemisin sorcam sana
benim sol tarafımdaki 20 lik dişim daha yeni çıkıyo kökü var gözüküyor ama
çürük galiba yaa ağrı yapmıyo çekilmesi imkansız tam patlamamış ne yapsam acaba
dr bi gitsem mi ne dersinn

Back
X