• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlaar :)
al benden de o kadar canım calısıyorum ben de işteyim 4 e kadar hem de.. neyseki dün tatildim..ama benim şöyle bir avantajım var cumartesi calıstıgım zaman haftaiçi istedigim bir gün izin kullanabiliyorum ben de pazartesi izinliyim..pazartesi doktor randevum var bebişimin cinsiyeti belli olacak..
oo canım hadi bakalım hayırlısı inşallah.. delikafadulden

bıızm yılbasımız berbat gectı zaten persembe forumdan cıkıp bıraz yatayımdedım dah abeter oldumm bır bas agrısıdır gıdıyo hala öldurdu benı resmen bı ara kayboluyo sonra yıne gelıyo sabaha kadar agrıdan agladım gozlerım davul gıbı oldu sonra bıde onun ıcın agladım bıde kocısle yılbaı gecesı kavga ettık aklım ageldıkce hala tavır yapıyorum ona cok kotu bı baslangıc olduu.. cook uzaklara gıdesım var benımm

kıyamam kuşuma boşveeer,benimde aynı .ok gibi geçti yılbaşı...kayınvalide ve ekürüsüyle...benimde karnıma ağrı girdi,hiç kıpırdamadım aman toplasınlar

bıızm yılbasımız berbat gectı zaten persembe forumdan cıkıp bıraz yatayımdedım dah abeter oldumm bır bas agrısıdır gıdıyo hala öldurdu benı resmen bı ara kayboluyo sonra yıne gelıyo sabaha kadar agrıdan agladım gozlerım davul gıbı oldu sonra bıde onun ıcın agladım bıde kocısle yılbaı gecesı kavga ettık aklım ageldıkce hala tavır yapıyorum ona cok kotu bı baslangıc olduu.. cook uzaklara gıdesım var benımm

cook uzaklara dertlerini de götürüyorsun canım..o da çözüm olmaz.sen en güzeli biraz moralini kazanmak için bebeğinle ilgili hayaller kur.eminim eşin de anlar hatasını dicem ama erkekler biraz odun oldukları için birçoğu yani..hala bizim bu dönemdeki hassasiyetimizi kavrayamadıkları zamanlar oluyor.biz de ara sıra eşimle kavga ediyoruz belki haklı belki haksızım ama cok duygusal ve hassasım acaip yogun bir sekilde üzülüyorum ve sinirleniyorum.abartı boyutlarda anlayacağın..

benimde pazartesi randevum,göstermezse koparcam totosunudelikafadulden

kızlar ben yavas yavas toplantıya kaçıyorum..
öpüyorum sizleri.. muckkkssss

ah kıyamam yaa ah bu hamilelik.. canımcım bişilerle uğraşsana böle kendini bişilere ver.. puzzle yapabilirsin.. ya da kalk yürüyüse git..
hava yağmurlu ama çok güzel ya dışarsı..
ay yada şimdi boşver cıkma az önce çatır çatır dolu yagdı burda
içimden keske bıseyler yapmak gelse aman bı puzzle alıyoruz ben bıraz ınatım bı gunde btırıyorum yanı ancak bır gun oyalayabılıyo benı.. nerye dolu yagdı kıss senın ısyerı nerdeydıkıı
geçmiş olsun canım yaa. ben 1 ay önce öyle bir baş ağrısı çektim.
4 gün geçmedi. bende ağlayarak eşimi aramıştım gel beni hemen evden çıkar yoksa fenalık geçireceğim diye
sende biraz dışarı çık , açık hava iyi geliyor.

ya sankı bırılerı kafamı cekstırıyo kopacakmıs gıbı ben elımı suremıyorum basıma. dısarıda cıkamıyorum yalnız basıma tansıyon8m dusuyo evde zor duruyorum ayakta.:1no2:

benimde pazartesi randevum,göstermezse koparcam totosunudelikafadulden

inanmıyoruuuuuuuum dogru bir de göstermeyebilir yaa insallah gösterirler ben gün sayıyorum burdaa ama yaa ): facebookta hele herkes benle beraber gün sayıyor her gün yazıyorum son 3 gün vs diye :)))

hayırlısı bakalım..belli olsun artık da ben de merak etmekten kurtulayııım bi de milletin yorumlarından :)kimi ısrarla erkek kimi ısrarla kız diyorr

aynen bende aynı şeyleri yaşıorum kimi kız diyo ısrarla kimi erkek...bişeyde alamıorum bebişe cinsiyet belli değil..neyse inş. hepimizin belli olur bu hafta

ayy gördüm şimdi yerim ben onu yaa boncuk boncuukk... güzelmiş yüzü fln maaşallah.. çok şeker.. belli böyle masum da bişi..
çok iyi yapmışsınız onu oradan almakla.. büyük sevaba girmişsiniz canım..
bizim kedoşun da kulakları duymuyor.. bazı beyaz ırklarda olurmus böyle.. ilk baslarda o nedenle da aldık daha çok.. kulagının duymadıgını söyleyince petshoptakiler daha cok almak istedim ona yardımcı olmak için..
iyiki de almışım diyorum şimdi..
çok sakin çok uysal.. belki de nedeni kulaklarının duymamasıdır.. seslerden fln korkmuyor çünkü hiç.. elektrik süpürgesini fln beraber yapabiliyoruz

sağol ablası:) zaten önemli olan onlara yardımcı olabilmek bence. ilk kedimi de öyle almıştım yavruydu sokakta çok hastaydı. biraz büyüyünce kaçtı gitti :(
senin kedinin seslerden korkmaması süpermiş :) benimki kuş sesinden bile korkuyo :D çok tırsak :) gelip severim senin güzel kızını pek canım çekti :p

içimden keske bıseyler yapmak gelse aman bı puzzle alıyoruz ben bıraz ınatım bı gunde btırıyorum yanı ancak bır gun oyalayabılıyo benı.. nerye dolu yagdı kıss senın ısyerı nerdeydıkıı

ya sankı bırılerı kafamı cekstırıyo kopacakmıs gıbı ben elımı suremıyorum basıma. dısarıda cıkamıyorum yalnız basıma tansıyon8m dusuyo evde zor duruyorum ayakta.:1no2:

baş ağrısı bende de war :( lodos varmış ondan sanırım lodos tetikliyo

özgeee kedim pirelendi kızz. geçen pireli köpek sevdim herhalde ondan bana , benden de kedime bulaştı kötükedihüso
gece gördüm , eşimde bugün yarın çalışıyor. veterinere de götüremem benim koca danayı.
senin bildiğin bir ilaç var mı alsam gelsem??

aynen bende aynı şeyleri yaşıorum kimi kız diyo ısrarla kimi erkek...bişeyde alamıorum bebişe cinsiyet belli değil..neyse inş. hepimizin belli olur bu hafta

bız ogrendıkten sonra ınsanlar yorum yapmaya basladı ve ne hıkmetse herkes dogru tahmınde bulundu benı kım gorse erkek oldugunu duymayan kısıler aaa bu kesın erkek dıyor. daha kımse kıza benzıyo demedıkaydirigubbakcemile3

sağol ablası:) zaten önemli olan onlara yardımcı olabilmek bence. ilk kedimi de öyle almıştım yavruydu sokakta çok hastaydı. biraz büyüyünce kaçtı gitti :(
senin kedinin seslerden korkmaması süpermiş :) benimki kuş sesinden bile korkuyo :D çok tırsak :) gelip severim senin güzel kızını pek canım çekti :p

baş ağrısı bende de war :( lodos varmış ondan sanırım lodos tetikliyo

lodos başağrısı mı yaparmış:1shok::1shok:
ilk defa senden duydum bunu

bana da herkes erkek diyor. her erkek bebek belirtileri bana uyuyor.
ama kafam karıştı , doktor kesin birşey söylese de bende ona göre eşya baksam.

bız ogrendıkten sonra ınsanlar yorum yapmaya basladı ve ne hıkmetse herkes dogru tahmınde bulundu benı kım gorse erkek oldugunu duymayan kısıler aaa bu kesın erkek dıyor. daha kımse kıza benzıyo demedıkaydirigubbakcemile3

bakalım benimki gösterse bende karar vercem kim doğru tahmin yapmış kim yanlış..ama benim içime kızım olcak gibi geliyo..bakalım bu hafta yine gitcez,bebişimi görücem inş. :dance:

Back
X