Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Canim çok geçmiş olsun. Rabbim inşallah yeniden saglikla hamilelik saglikla kucagina alacagin evlat nasip etsin🙏 kendini bırakma ama acını da yaşa. Zamanla toparlanacaksin.. bu süreç biraz sancılı ama neyseki yavrularin varmis onlarin sevgisi sana iyi gelecektir eminim. Kendini üşütme soguk birseyler içme. Güzel haberlerini bekliyoruz 🙏
Tak ederım destegınız ıcın ınsalalh

8 ay arada zaman vardı gobegimdeki igne morluklarina mi kurdugum hayallerin yine suya düşmesine mi onca paranin çöp olmasına mı üzüleyim bilmiyorum belki dogal yolla gebe kalabilsem gene bir tesellim olurdu oda yok çok üzgünüm sanirim hiç anne olamayacağım😭
içimi dağladın, dur hemen karalar bağlama 10 defa tüp bebek deneyenler var, hiç pes etme gayretinle olacak inşallah rabbim sana da evlat nasip edecek belki hiç ummadığın an da kendiliğindne hamile kalacaksın belli mi olur, kadınlar hep güçlüdür tekrar tekrar ayağa kalkarız biz, benim de 3 düşük var, inşallah bir gün bizler de kavuşacağız yavrumuza bu günleri unutacağız.🙏

8 ay arada zaman vardı gobegimdeki igne morluklarina mi kurdugum hayallerin yine suya düşmesine mi onca paranin çöp olmasına mı üzüleyim bilmiyorum belki dogal yolla gebe kalabilsem gene bir tesellim olurdu oda yok çok üzgünüm sanirim hiç anne olamayacağım😭

Canım, inan ki bu konuda çok var, hepimizin çok kayıpları var, hepimizin farklı acıları var, burada çok kelimesi bunu ifade edemiyor, bak her şeye bir isim bulmuşlar, annesiz kalana öksüz, babasız kalana yetim, eşini kaybeden dul ama evladını kaybeden anne için tarifi yok, bulamamışlar... Allah, peygamberine bu acıyı yaşatmış. Hiç kötü bir şey olsaydı, Resulü için reva eder miydi? Lütfen, dik dur. Zamanı var, yavrunun. Böyle söyleme, "Anne olacağım" ben de. İnan. "Ben anne olacağım", diye tekrar tekrar söyle. Bizi ayakta tutan bu inançlardır zîra insanoğlu çok aciz ki...

Burada kastettiğim sadece İslam inancı değil, hamdolsun Müslümanım ben gaibe inanıyorum, kimisi değildir, enerjiye tutunur, çakralara bakar. Kimisi hiçbir şeye inanmaz, başka amaçlarla bunu destekler. Herkes kendi inancı doğrultusunda bir şeylere tutunur. Mühim olan, inandığımız her neyse ona tutunmak ve dik durmak 🙏🏻🤍

Kızlar beni şu bulantı mahvetti ben ne yapıcam ilaçlar da fayda etmiyor bu sabah kahvaltımı bile yapamadım midem almıyor çok kötüyüm hep öğüresim geliyor işteyim yarın bebeğimin kalbini dinlemeye gideceğim rapor mu alsam diyorum en çok bulantı bu hafta da mı oluyor acaba şuan 7+3 . Önümüzdeki hafta daha mı yoğun bulantı oluyor kızlar ben nasıl dayancam ya çok kötüyüm sizin nasıl gidiyor bana bi akıl verin

Merhaba Değerli Arkadaşlar

Ben 41 yasndayim ilk denemem iki embiryo dan biri tutundu ,yolk sac göründü ,doktor dediki fetal pol izlenmedi onu ve kalp atışını 13 gün sonraki randevuda göreceğimizi umut ediyorum dedi.Ben embiryo kese gelişimi haftamla uyumlu mu diye sorduğumda ölçü şuan alamıyoruz fetal pol oluştuğunda ona bakcaz dedi.
Bu durum herkeste mi boyle ilerliyor acaba ?
Yaştan ve sağlık sorunları nedeniyle ilk ve son denememdi zaten geride başka embiryomda klmdi ,iki tane çıkmışti ikiside transfer edildi,bu yüzden de kaygı duzeyim çok yüksek .
23 mart son adet tarihimin ilk günü
15 nisan transfer tarihim
Besinci gun embiryosuydu.
Bu tarihler baz alındığında haftam ne oluyor hangisi baz alınacak ben anlamadım
Herkeste mi böle ilerledi
Bana da yardımcı olursanız sevinirim
Canım benim son adet tarihime göre hesaplandı tabi ölçümde farklı çıkabiliyor gün bazında geri ileri .bir de ilk haftalar net ölçüm olmuyor dedi benim doktorum karından bakıyor vajinal değil .sana nasıl bakıldı .6+2 ye kadar embriyoyu ben de göremedim karından asla şuan bile doktor gördü ben yine pek bir şey göremedim .

Kızlar beni şu bulantı mahvetti ben ne yapıcam ilaçlar da fayda etmiyor bu sabah kahvaltımı bile yapamadım midem almıyor çok kötüyüm hep öğüresim geliyor işteyim yarın bebeğimin kalbini dinlemeye gideceğim rapor mu alsam diyorum en çok bulantı bu hafta da mı oluyor acaba şuan 7+3 . Önümüzdeki hafta daha mı yoğun bulantı oluyor kızlar ben nasıl dayancam ya çok kötüyüm sizin nasıl gidiyor bana bi akıl verin

Canım ben de öyleyim, ilaç içiyorum ama ne yapacağım bilmiyorum, hiçbir şeyin tadı tuzu yok, zorla yiyorum, üzerine bir de halsizlik ekleniyor bitiriyor beni, ben de çalışıyorum, çok zorlanıyorum, 5+6 yım ben de bugün yarın doktora gideceğim 😢 umursamamaya çalışıyorum, Prilamı artık sabah içeceğim akşamdan içince sanırım etki etmiyor

Canım ben de öyleyim, ilaç içiyorum ama ne yapacağım bilmiyorum, hiçbir şeyin tadı tuzu yok, zorla yiyorum, üzerine bir de halsizlik ekleniyor bitiriyor beni, ben de çalışıyorum, çok zorlanıyorum, 5+6 yım ben de bugün yarın doktora gideceğim 😢 umursamamaya çalışıyorum, Prilamı artık sabah içeceğim akşamdan içince sanırım etki etmiyor
Canım ben sabah içtim 2 tane içtim etki etmedi şuan hala midem bulanıyor

Bu arada Zofer kullandım çok pişman oldum kızlar hem kabız oldum hem çok şiddetli baş ağrısı yaptı hemde midem davul gibi şişti sürekli geyiriyor insan çok afedersiniz berbat bişeymiş o ilaç

Canım benim son adet tarihime göre hesaplandı tabi ölçümde farklı çıkabiliyor gün bazında geri ileri .bir de ilk haftalar net ölçüm olmuyor dedi benim doktorum karından bakıyor vajinal değil .sana nasıl bakıldı .6+2 ye kadar embriyoyu ben de göremedim karından asla şuan bile doktor gördü ben yine pek bir şey göremedim .
Cevap için çok teşekkür ediyorum,yolk göründü ama fetal pol izlenmedi dedi sizin de mi basta böle oldu bugün de hafif kahve küçük bı leke geldi

Merhaba Değerli Arkadaşlar

Ben 41 yasndayim ilk denemem iki embiryo dan biri tutundu ,yolk sac göründü ,doktor dediki fetal pol izlenmedi onu ve kalp atışını 13 gün sonraki randevuda göreceğimizi umut ediyorum dedi.Ben embiryo kese gelişimi haftamla uyumlu mu diye sorduğumda ölçü şuan alamıyoruz fetal pol oluştuğunda ona bakcaz dedi.
Bu durum herkeste mi boyle ilerliyor acaba ?
Yaştan ve sağlık sorunları nedeniyle ilk ve son denememdi zaten geride başka embiryomda klmdi ,iki tane çıkmışti ikiside transfer edildi,bu yüzden de kaygı duzeyim çok yüksek .
23 mart son adet tarihimin ilk günü
15 nisan transfer tarihim
Besinci gun embiryosuydu.
Bu tarihler baz alındığında haftam ne oluyor hangisi baz alınacak ben anlamadım
Herkeste mi böle ilerledi
Bana da yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba
Bu konularda bilgim yok o yüzden bir şey diyemiyorum ama umarım herşey yolunda ve dilediğiniz gibi ilerler demek istedim 💚

Cok tsk ederım kürtajdan çıktım 1 saat oldu agrım var evet sabahtan berı ağlıyorum gırerkende agladım cok ama Hersey allahtan nedıyelım erken olması evet hamd olsun bebek oluşupta bu acıyı yaşayanlar vardı yanımda sükrrttım halıme evıme gıdınce zor olacak bılıyorum ama ıkı tane daha evladım var onlar ıcın toparlamam şazım kendımı destegınız ıcın tsk ederım
Geçmiş olsun canım. İki tane yavrun varmış Allah bağışlasın ♥️🙏🏼

Cevap için çok teşekkür ediyorum,yolk göründü ama fetal pol izlenmedi dedi sizin de mi basta böle oldu bugün de hafif kahve küçük bı leke geldi
Evet evet canım Yolk varsa bebek oluşacaktır zaten Allah’ın izniyle 1 haftaya görürsün .karından mı vajinal mi bakıldı ? Lekelenme bende de oldu hatta kanamam oldu 6. Haftada

Evet evet canım Yolk varsa bebek oluşacaktır zaten Allah’ın izniyle 1 haftaya görürsün .karından mı vajinal mi bakıldı ? Lekelenme bende de oldu hatta kanamam oldu 6. Haftada
Vajinal bakıldı , ultrason da göründü ama detaylı bakmak için vajinal muayene oldum

Bulantının en yoğun zamanındasın zamanla azaldı benim senin de azalacaktır, şimdi arada bulantı oluyor geçiyor, bi ara beni de hayattan soğutmuştu sabret birkaç hafta daha bebek sağlıklı demek ki:KK45:

Back
X