- Konu Sahibi daemon
- #26.221
aynen ben kendim mayalıyorum yogurdumu bir de :)en az 2 kase yerdim eskiden de ztn her gün
ay durun cnm yoğurt çekti gidip alim biraz kendime :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen ben kendim mayalıyorum yogurdumu bir de :)en az 2 kase yerdim eskiden de ztn her gün
offff offff nolcak bu halımız
kocalar gelince belli olcak ne olcağı :):)
offff offff nolcak bu halımız
kocalar gelince belli olcak ne olcağı :):)
ay durun cnm yoğurt çekti gidip alim biraz kendime :)
hoşgeldin leylaa...
burdayım daemon damar dinliorum,duygusala bağladım...opuyorumnanaktan
hosgeldın canımmm..
ay kıs ben cok fena beyaz peynır ve yogurt yıyorum dolu dolu bır kase en az.. sutte zorla ıcıyorum bır bardak
eyvaah eyvahhh sakin olun kızlaar ne de olsa bebislerin babaları onlar :))canlarını bağıslayın bu defalık..ben korktum sizden yaff:kedi:
ohh yarasın ben de cacık yapıcam birazdan onu icicem esim gelseee biii..halı saha macında o da..
hosbulduk kizlar nasilsinizzzz?
kilo muhabbeti donuyo galiba.
yaaa bisey sorayim benim sabahki kilomla aksamki kilom arasinda nerdeyse 2kg fark var.simdi benim dogru kilom sabah olctugum kilom mu oluyo?aksamlari siskinlik,yemek filandan agirlasmis olabilir miyim![]()
ben çok sinirliyim ne olcağı belli olmaz..bi ambulans kapıda bekletmek lazım:):)
yok kız şimdi gelsin ben zırıl zırıl ağlarım,oda gelir iki kelime konuşur kandırır beni.felaket bu erkekler ya
Benlen konuşmuyonuzmu yaffff((
Benm eşimde evde yok(
Hep yanlızım((
korkma cicim san abısey yapmayız-tatlicadiarzu-eyvaah eyvahhh sakin olun kızlaar ne de olsa bebislerin babaları onlar :))canlarını bağıslayın bu defalık..ben korktum sizden yaff:kedi:
ayy evet aynen bızımkıde gelınce bende ona sarılır zırlarım mutlaka oda uzme oglumu der ıkılaf eder kandırır beniben çok sinirliyim ne olcağı belli olmaz..bi ambulans kapıda bekletmek lazım:):)
yok kız şimdi gelsin ben zırıl zırıl ağlarım,oda gelir iki kelime konuşur kandırır beni.felaket bu erkekler ya
anam seninkidemi yok..ay biz ne kadersisiz,neyse iyiki bebişler olucakta yoklukları belli olmaz
ya bazen de gözyasları da kar etmiyorr :):)eskiden aglamana dayanamıyorum lütfen diyordu simdi de ama sen de herseye aglıyorsun gözyaslarına da bana da yazık diyor :):)
anam seninkidemi yok..ay biz ne kadersisiz,neyse iyiki bebişler olucakta yoklukları belli olmaz
gel ancım gel sende bızdensinBenlen konuşmuyonuzmu yaffff((
Benm eşimde evde yok(
Hep yanlızım((
hosgeldın sole bakalım kocan evdemııyı aksamlar hanımlar kaynatıyorsunuz genea.s.opuyorumnanaktan
ya bazen de gözyasları da kar etmiyorr :):)eskiden aglamana dayanamıyorum lütfen diyordu simdi de ama sen de herseye aglıyorsun gözyaslarına da bana da yazık diyor :):)
ay aynısı..ama hamileyim ya şimdi o lafıda söyliyemio :)
ay aynısı..ama hamileyim ya şimdi o lafıda söyliyemio :)
gel cnm sende bizdensin o zaman :)