2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin leylaa...

burdayım daemon damar dinliorum,duygusala bağladım...opuyorumnanaktan

hosgeldın canımmm..

ay kıs ben cok fena beyaz peynır ve yogurt yıyorum dolu dolu bır kase en az.. sutte zorla ıcıyorum bır bardak

hosbulduk kizlar nasilsinizzzz?
kilo muhabbeti donuyo galiba.
yaaa bisey sorayim benim sabahki kilomla aksamki kilom arasinda nerdeyse 2kg fark var.simdi benim dogru kilom sabah olctugum kilom mu oluyo?aksamlari siskinlik,yemek filandan agirlasmis olabilir miyim :D:D

eyvaah eyvahhh sakin olun kızlaar ne de olsa bebislerin babaları onlar :))canlarını bağıslayın bu defalık..ben korktum sizden yaff:kedi:

ben çok sinirliyim ne olcağı belli olmaz..bi ambulans kapıda bekletmek lazım:):)

yok kız şimdi gelsin ben zırıl zırıl ağlarım,oda gelir iki kelime konuşur kandırır beni.felaket bu erkekler ya

hosbulduk kizlar nasilsinizzzz?
kilo muhabbeti donuyo galiba.
yaaa bisey sorayim benim sabahki kilomla aksamki kilom arasinda nerdeyse 2kg fark var.simdi benim dogru kilom sabah olctugum kilom mu oluyo?aksamlari siskinlik,yemek filandan agirlasmis olabilir miyim :D:D

elbette sabahki kg.dogru benim de aynı sekilde en az 2 kg oynar aksam tartıldıgımda..telas yapma :)ama herkeste böyle olmayabilir

ben çok sinirliyim ne olcağı belli olmaz..bi ambulans kapıda bekletmek lazım:):)

yok kız şimdi gelsin ben zırıl zırıl ağlarım,oda gelir iki kelime konuşur kandırır beni.felaket bu erkekler ya

ya bazen de gözyasları da kar etmiyorr :):)eskiden aglamana dayanamıyorum lütfen diyordu simdi de ama sen de herseye aglıyorsun gözyaslarına da bana da yazık diyor :):)

eyvaah eyvahhh sakin olun kızlaar ne de olsa bebislerin babaları onlar :))canlarını bağıslayın bu defalık..ben korktum sizden yaff:kedi:
korkma cicim san abısey yapmayız-tatlicadiarzu-

ayy evet aynen bızımkıde gelınce bende ona sarılır zırlarım mutlaka oda uzme oglumu der ıkılaf eder kandırır beni
anam seninkidemi yok..ay biz ne kadersisiz,neyse iyiki bebişler olucakta yoklukları belli olmaz

yazık bize....

leylos senın kocan evdemı kuzum ay aksamları kılo farklı cıkıyo ya o halımı ben duusnmek ıstemıyorum sabahkı gercek olan sabahkı bıde onu cıkarm absımıza

Benlen konuşmuyonuzmu yaffff :(((
Benm eşimde evde yok:((
Hep yanlızım:(((
gel ancım gel sende bızdensin
ıyı aksamlar hanımlar kaynatıyorsunuz genea.s.opuyorumnanaktan
hosgeldın sole bakalım kocan evdemı:oklava:
ya bazen de gözyasları da kar etmiyorr :):)eskiden aglamana dayanamıyorum lütfen diyordu simdi de ama sen de herseye aglıyorsun gözyaslarına da bana da yazık diyor :):)

ay aynısı..ama hamileyim ya şimdi o lafıda söyliyemio :)

bızmkıde aglama olayını abartınca sınırlenıyo ama cocuk aglıyo ben degılkııı

ya ben ama hamile olduğumdan beri böyle sulugözüm,tvde bişi görim saçma sapan şeylere bile ağlıorum..ayrıca çok sinirliyim herkese bağırasım var mafoldumben

Back
X