• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hah benim kız başladı tekme tokat girişmeye oh be
yaşasınnnn:lepi:
ay bende okiyim
dalma ama oraya
bı kısı hıkayesını yazmıs.
ama cok guzel yaaa..
ayy bızde yazıcaz ınsallahh 4 ay sonra

merak etme bebise zarar vermez ama ilac almadan da gecmiyor ki bu grip.geçmiş olsun canım

ay alemsin yaaa :))

ben de burdayım :)
hosgeldınnn yivruummm
ayemhiyır kaydirigubbakcemile3
otur 0kaydirigubbakcemile3

Offfff kızlar ya ben henÜz İyİleŞemedİm haftasonu dİnlendİm hemde bolca ama
boĞaz aĞrım yerİnİ burun akıntısına bıraktı.....ve Şİmdİ salya sÜmÜk gezİyommmm
sabahları genİz akıntım var offff akan akanaaaa valahİ bİzdeeee

kızlar ne sorcam bebİŞe bİr zararı varmı bu anlattıklarımın dr.aramak İstemİyom zırt pırt ayaktayım sadece gÖzÜm burnum yanıyo akıyooooo
ateŞ yokkkkk offf yardım edİn kızlar ben Ölecemmm sanırım bu defa

bende 1 hafta boğaz ağrısı ve gripten yattım geçen hafta 1 haftadan önce ağrılar geçmiyor ama burun akıntım öksürüğüm geniz akıntım geçmedi sesim değişik hala ama boğaz ağrım geçti çok şükür bende de ateş olmadı zaten ateş olursa tehlikeli
sabretcez mirmirmirmir

ben de burdayım ama yokum
olmak ya da olmamak işte bütün mesela bu salakcinni

merak etme bebise zarar vermez ama ilac almadan da gecmiyor ki bu grip.geçmiş olsun canım

ay alemsin yaaa :))

ben de burdayım :)

sağol canım benmm yok dr.umu aradım ilaç kesinlikle yok dedi ateşim olursa mutlaka burdasın dedi ıhlamur adaçayı idare et dedi
inşallah geçer bakalım cnm yaaa

Kaç kg sun tatlım sen?
ya kızlar ben bebişimin tekmelerını çok hıssetmıyorum sız nasıl bukadar net hıssdıyosunuz maşşallah.İşyerınde harekettenmı dıcem ama sizinde çoğunuz çalışıyo.Doktorda normal dıyo ama anlamadım yamafoldumben

ben nasıl bi doğum yaşıcam acaba
ya ben neden korkmuyombilmiyorumkismile

selam kızlar bende geldim çok yorucu bir hafta sonundan sonra ev taşıdım kızlar inanın çok yoruldum valla şimdi evimde nette yok bugün teyzemdeyim ordan baktım sizlere neler var önemli bişeyler varmı benim duymadığım

yaşasınnnn:lepi:

bı kısı hıkayesını yazmıs.
ama cok guzel yaaa..
ayy bızde yazıcaz ınsallahh 4 ay sonra

hosgeldınnn yivruummm

otur 0kaydirigubbakcemile3

örtmenim o kız benim saçımı çektimafoldumben

bende 1 hafta boğaz ağrısı ve gripten yattım geçen hafta 1 haftadan önce ağrılar geçmiyor ama burun akıntım öksürüğüm geniz akıntım geçmedi sesim değişik hala ama boğaz ağrım geçti çok şükür bende de ateş olmadı zaten ateş olursa tehlikeli
sabretcez mirmirmirmir

evet doğru sağol cnmmm

selamlar.. bugun yine basım cok agrıyo burnum kanamazsa iyidir :(

ösgeee napıyon sen bakiimmm
yiivrum ortalıgı topladım toz aldım
biraccık yemek yaptım
gerçi akşam kaynana günü ama olsun yarına da yemek olsun didim
öle şimdi de yorulmusum cok da uykum gelmiş

selam kızlar bende geldim çok yorucu bir hafta sonundan sonra ev taşıdım kızlar inanın çok yoruldum valla şimdi evimde nette yok bugün teyzemdeyim ordan baktım sizlere neler var önemli bişeyler varmı benim duymadığım
hoşgeld,n yevrummm

Kaç kg sun tatlım sen?

63 ama bugun gıdıcem kontrole belkıde 65 oldum.Ya kılodanmı acaba ya.Allahım ya bazen karnımda seyırme oluyo ama akşamları daha çok ama az.Sizin yazdığınız gıbı sık değil teyzeleri ya.Ben de üzülüyorum bırazbilmiyorumkismile

Back
X