• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
63 ama bugun gıdıcem kontrole belkıde 65 oldum.Ya kılodanmı acaba ya.Allahım ya bazen karnımda seyırme oluyo ama akşamları daha çok ama az.Sizin yazdığınız gıbı sık değil teyzeleri ya.Ben de üzülüyorum bırazbilmiyorumkismile
canım çikolata ye sırt üstü uzan bi dinle bakalım ozaman bi kıpırtı hissedersin mutaka

selam kızlar bende geldim çok yorucu bir hafta sonundan sonra ev taşıdım kızlar inanın çok yoruldum valla şimdi evimde nette yok bugün teyzemdeyim ordan baktım sizlere neler var önemli bişeyler varmı benim duymadığım
ayy kıyamam bende taşındım hatta daha yarım yamalak ev Allah kolaylık versin
selamlar.. bugun yine basım cok agrıyo burnum kanamazsa iyidir :(
sus kız Allh korusun
benimde ruhum burdaaa :jeyyar:
yeşil ruh

shrek

sağol canım benmm yok dr.umu aradım ilaç kesinlikle yok dedi ateşim olursa mutlaka burdasın dedi ıhlamur adaçayı idare et dedi
inşallah geçer bakalım cnm yaaa

Adaçayı mı??? Emin misin? Benim doktor adaçayından uzak dur dedi, hamilelikte ters etkisi oluyormuş, (söylemişti ama unuttum) , kasılmaya mı sebep oluyormuş ne.

63 ama bugun gıdıcem kontrole belkıde 65 oldum.Ya kılodanmı acaba ya.Allahım ya bazen karnımda seyırme oluyo ama akşamları daha çok ama az.Sizin yazdığınız gıbı sık değil teyzeleri ya.Ben de üzülüyorum bırazbilmiyorumkismile

Canım ben 78 oldum, ama sağolsun bizimki durmak nedir bilmiyor , sürekli hareketli (gerçi bugün istisna yaptı, çok sakin, çok hafif belli ediyor kendini)

elhamra bi kac gundur böle ara ara kan geliyo ve basım felkaet agrıyo.:S

ben korkuyorummmeyvahedigeldismile

kiiimmmmmm cabık söle

otur dersını calıs
aklınız fıkrınız oyunda:oklava:

cosmo yapıyo örtmenim
çişinide sıranın altına yaptı zati
siz görmeyin diye
çantasını koydu üstüne

özge annene sorsana nasıl örmüş bunnarı:ecrin_bebek:

ben geldim kızlar yemek falan yedim..dergi okudum biraz..canım sıkıldı bugün erken de çıkmıyoruz daha da cok var cıkmamıza

Adaçayı mı??? Emin misin? Benim doktor adaçayından uzak dur dedi, hamilelikte ters etkisi oluyormuş, (söylemişti ama unuttum) , kasılmaya mı sebep oluyormuş ne.

Canım ben 78 oldum, ama sağolsun bizimki durmak nedir bilmiyor , sürekli hareketli (gerçi bugün istisna yaptı, çok sakin, çok hafif belli ediyor kendini)

topluca kal geldi bu çocuklarakaydirigubbakcemile3

bi uyusun bak napıyom ben Çok üzgünüm çoook

Tatlım kilosu fazla olanlar az hissedermiş ama bende 62 kilo oldum. aynıyız senle yerimseniben maşallah ben çok hissediyom Dr sorarsın ama korkma hemen olma mı? :teselli:

su dökerim bak yüzünee:tomato:
cosmo yapıyo örtmenim
çişinide sıranın altına yaptı zati
siz görmeyin diye
çantasını koydu üstüne

özge annene sorsana nasıl örmüş bunnarı:ecrin_bebek:
cosmoooooooooooo.. bak bı 0 aldın bı tane dah averirim heee..
al elıne paspası temızle cabıkkk..
elhamraa dan da özur dıle..

tamam yavrum kızdım ona bi dah ayapamaz

ben geldim kızlar yemek falan yedim..dergi okudum biraz..canım sıkıldı bugün erken de çıkmıyoruz daha da cok var cıkmamıza

ne yidinnnsalakcinni

bu arada bütün geçmişi okudum elhamraa aklinialirimsmile

adaçayı hamilelerde düşüğe sebebiyet veriyor.ayrıca da bitki çayları da gözüktüğü kadar masum değiller.o sebeple aşırıya kaçmadan tüketmek lazım hamileler için diyorum ben tabi..

Back
X