• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Niye ispiyonluıyosunki beni alsanaalsanasmile
cosmo yapıyo örtmenim
çişinide sıranın altına yaptı zati
siz görmeyin diye
çantasını koydu üstüne

özge annene sorsana nasıl örmüş bunnarı:ecrin_bebek:

ben geldim kızlar yemek falan yedim..dergi okudum biraz..canım sıkıldı bugün erken de çıkmıyoruz daha da cok var cıkmamıza

Pembemavi biliyormusun, Beylikdüzü Migros'taki Chicco fabrika satış mağazasıymış, demin öğrendim.

topluca kal geldi bu çocuklarakaydirigubbakcemile3

Toplu greve mi başladılar acep? eyvahedigeldismile Nedir yavrucuğum zorun? Altın kuru keyfin yerinde, sıcacık uyu işte.

benim kız da pek kıpraşmıyo bugün..

kızlar ben gideyim yatayım biraz valla çok fena hissettim kendimi tansiyonum mu düştü benim de nedir..
gelirim bi 1 saat fln uyumaya calışayım
olmazsa da duşa gircem..
bu netbook a zaten gıcıgım yazamıyom istediğim gibi..

sağol canım benmm yok dr.umu aradım ilaç kesinlikle yok dedi ateşim olursa mutlaka burdasın dedi ıhlamur adaçayı idare et dedi
inşallah geçer bakalım cnm yaaa
anladim canim her doktorun kendine gore farkli yaklasimlari var ve onlari dinlememiz lazim.insallah gecer canini sıkma dinlenmene bak. :)

selam kızlar bende geldim çok yorucu bir hafta sonundan sonra ev taşıdım kızlar inanın çok yoruldum valla şimdi evimde nette yok bugün teyzemdeyim ordan baktım sizlere neler var önemli bişeyler varmı benim duymadığım

hosgeldin canim.yeni eve mi tasindiniz?hayırlı olsun,güle güle oturun.

kızlar ben gideyim yatayım biraz valla çok fena hissettim kendimi tansiyonum mu düştü benim de nedir..
olmazsa da duşa gircem..

ıs yaptın ya bünye alıskın değil yoruldun tabi
he hehhe
hadı gıt de gel cabucakk

olmazsa da duşa gircem..

kendını iyi hisstmyrsan yalnızken dusa gırme özgecımyaa ne olr neolmaz allh korsnnn:( akşamı bekleeeeeee

Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Niye ispiyonluıyosunki beni alsanaalsanasmile
ama hegün hergün işenmezki
kokuyooo:oklava:

tamam deneyem..
ama görünce sen cıkarırsın belki nası oldugunu bilmiyorumkismile
aaa doru
seri üretime başlarım hemen

olmadıııı :oklava:

olmazsa da duşa gircem..

vallada uyuyo billada uyuyo dae benden sölemesi:oklava:

buarada sebebler uydurma benimde netbook ben neremle yazıyoım

ay ne alakaysa
aklıma ne geldi
sen pembemaviye
pembikmavi
diyonya pek güldüm ben ona[/COLOR][/B]

kaydirigubbakcemile3
canın sıkılıyo anlasılankaydirigubbakcemile3
ya canım orgu ormek ıstıyo ama bı tek beyaz renk ipim var ne örsem kiii

su dökerim bak yüzünee:tomato:

cosmoooooooooooo.. bak bı 0 aldın bı tane dah averirim heee..
al elıne paspası temızle cabıkkk..
elhamraa dan da özur dıle..

tamam yavrum kızdım ona bi dah ayapamaz

ne yidinnnsalakcinni

sorma daemon ya biftek vardı ben et sevmiyorum :gitme: corba ictim turp brokoli salatası yedim bir de patates püresi biraz.bir kase de yoğurt :sinifsinif:
simdi de lezzet dergisinin eki var tuzlu ikramlıklar diye ona bakıyorum açççım :gitme: aksam kendime açma yapıcam

kızlar 2.buluşmaya gelecek arkadaslar bana aşağıya yazacağım seceneklerden birkaçını seçebilirler mi rica etsem.aslında 1 tane hakları var amaaaaaaaa alternatif olması acısından dedim kaydirigubbakcemile3

1)yemek tarifleri
2)ev dekorasyon
3)kadın-moda
4)anne-bebek
5)el işi- örgü
6)fotoğraf
7)magazin
8)gezi
9)kültür-sanat
10)edebiyat
11)dikiş-nakış

ya kızlar doğumdan önce gelen bu nişan denen şey nasıl bişey biliyomusunuz??

sorma daemon ya biftek vardı ben et sevmiyorum :gitme: corba ictim turp brokoli salatası yedim bir de patates püresi biraz.bir kase de yoğurt :sinifsinif:
simdi de lezzet dergisinin eki var tuzlu ikramlıklar diye ona bakıyorum açççım :gitme: aksam kendime açma yapıcam

kızlar 2.buluşmaya gelecek arkadaslar bana aşağıya yazacağım seceneklerden birkaçını seçebilirler mi rica etsem.aslında 1 tane hakları var amaaaaaaaa alternatif olması acısından dedim kaydirigubbakcemile3

1)yemek tarifleri
2)ev dekorasyon
3)kadın-moda
4)anne-bebek
5)el işi- örgü
6)fotoğraf
7)magazin
8)gezi
9)kültür-sanat
10)edebiyat
11)dikiş-nakış

Bence anne-bebek, fotoğraf, ev-dekorasyon, kadın-moda