• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
banada alacak mıkibilmiyorumkismile

hakketten güzel olmuş ya

efet bayıldımyaa kızım olsa dırek kopyalardım odayı sanırım mobılyasıda cok gusel nerden aldı acaba offyaa ben bakıyrm ogluma begenemyrm hep klasık aynı şeyler gibi gelıyor bana:(

:kedi:

sen senin köpee
doğurana kadar
barınağa bıraksana
onuda yirsin diye korkuyom anacım yaaklinialirimsmile
anam benım köpeem kendını yedırmez.
o da ben gibi doymuyorki.
barınaga bıraksam ordakı hayvancıklar ac kalır bızımkının yuzunden.
onlara bu kotulugu yapamamkaydirigubbakcemile3

banada alacak mıkibilmiyorumkismile

hakketten güzel olmuş ya
bilmemkı ses etmedı ukla
almazsada bızde once hangımız dogum yaparsak once o kullanır sonra yıkar utulerız obur bebıkımız kullanırkaydirigubbakcemile2

anam benım köpeem kendını yedırmez.
o da ben gibi doymuyorki.
barınaga bıraksam ordakı hayvancıklar ac kalır bızımkının yuzunden.
onlara bu kotulugu yapamamkaydirigubbakcemile3

bilmemkı ses etmedı ukla
almazsada bızde once hangımız dogum yaparsak once o kullanır sonra yıkar utulerız obur bebıkımız kullanırkaydirigubbakcemile2

valla kız hiçte ses etmiyobilmiyorumkismile

pembeli-beyazlı olabilirr daha hiç pembe bişiyimiz yokdelikafadulden

tamamm=))
bizim hastane cıkısımızın rengı onemlı degıl ne renk ols akabulum tabı ole pembe felan olmasında mavı olması sart deıl..battanıyeyı unutmayalım lutfen:)

ben beğenmedim aşırı pembe geldi bana yaa gözüm bir hoş oldu bakarken bile.ben bu kadar pembe yapmıcam..sadece seyleri seviyorum ben.oda takımı beyaz olacak duvarlar da beyaz.pembe birkaç renk katarım halı veya perdesi ile tamam..

cnm aslnda pembe ve tonalrını hiç sevmem ama mobılyası cok degsk geldı bana dıger gordklerım hep aynıydı bişi olmz meselaa halıyı perdeyı degıstırırdım olurdu bıterdı bende cok renge karsıym ztn:( ama nedense hoş gldı bana
neyse ztn benm kızım olmckki:(

ya dae senin oğlana ben bişi buldum ama o gün resmini cekemedim
bi dahaki gidişimde hellobabye
mutlaka çekicem
minik bi kayık düşün
yerde
beşik ama olamaz böle bişi mutlaka alcaksın onu ben karar verdim

:hulya:

buda farklı bişimiş cnm işte farklı mobılyalr gormek ıstıyorum artık yaaaa:( akannehir
sımdı bole cok agır duruyor ama gardolabı aynı olcak yatak yerıne buyuyen besık.
bırde ılk resımde duvar rafı var bırı yerde bırı ustte onları dusunuyorum.
zaten buyuyen besıgın cekmecelerı var ıkı komıdın oluyo yeterde artar bıle..

wuuu çok güzel dae
bende pambık modeli beğendim
guzel modeller var evet bırde orda vizyon modelı var o da guzel yesıl ve mor cok yakısmıs.
esımde sarı arabalı takıma bayıldı:D

bence cok güzel daemoşşum (ben de sana daemoş dicem bundan sonra)
=) bebek odası seklınde cızdırcem once tam karar vermem ıcın o halını gormem lazım onuda paylasırm beraber karar verırız=))

daemos de dıcem de korkuyorumeyvahedigeldismile

cnm aslnda pembe ve tonalrını hiç sevmem ama mobılyası cok degsk geldı bana dıger gordklerım hep aynıydı bişi olmz meselaa halıyı perdeyı degıstırırdım olurdu bıterdı bende cok renge karsıym ztn:( ama nedense hoş gldı bana
neyse ztn benm kızım olmckki:(

ay güzelcim bu bir zevk meselesidir.benim beğendiğimi baskası beğenmez baskasının beğendiğini ben beğenmem.sonuçta kim kullanacaksa onun beğenmesi önemli.ben kız da olsa erkek de olsa beyaz takım alacaktım ztn kafamdaki buydu.sevmiyorum renkli mobilyaları pek.daha sade seyleri seviyorum.mesela toz pembe kullanılabilir diye düşünüyorum bebek odalarında daha pastel tonlar.çok pembe geliyor bana bu tip seyler.ama bakalım ben de bulamayabilirim toz pembe ürünler kim bilir böyle cart cart pembe bir odası olur kızımın da kaydirigubbakcemile3

sımdı bole cok agır duruyor ama gardolabı aynı olcak yatak yerıne buyuyen besık.

guzel modeller var evet bırde orda vizyon modelı var o da guzel yesıl ve mor cok yakısmıs.

=) bebek odası seklınde cızdırcem once tam karar vermem ıcın o halını gormem lazım onuda paylasırm beraber karar verırız=))

valla bence süperr

o niye akannehir

Back
X