• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bız gıttıgımızde motosıklet.netten alıyoruz bıletlerı.
sıte esımın arkadasının muhtemelen bu senede stand acarlar bakalım daha konusmadılar fuar hakkında
ama bılet ayarlar mutlaka. ben san ahaber ederım bızımkıyle konusayım.

aman kıs pembıkmavı. sen orda mınıcık eteklerle motorların uzerındekı hatuunları gostermek ıcın kocana durtmene gerek kalmaz o mankenler bagırıyo zaten ben burdayım dıye.. ayy bak sınır oldum ben kocısı yalnız gonderemem ama bende gıdersem kesın kavga cıkarırım napcammm

ya benimkisindeki motor tutkusu öyle büyükkii eminim manken çıplak olsa o motoru görür mankeni değil deli benim koca kızzzzzzz ayrıca da bakacaksa da baksın napiiimmm

ama ama okuyana kadar alnım çatlıyorrr okumasamda meraklanıyorum zaten geçen haftayı hiç okumadım dötüm yemedi 500 sayfa konuşmuşunuzdur kesinnn:dilcikar:naniknanik

ohooo cok sey kacırmıssın asıl olaylar gecen haftadaydı herkes senın dedıkodunu yapmıstı..
bence okumalıısn mutlakakaydirigubbakcemile3

ben gecen ay 7 kılo almıstım artık tartılmıyorumakannehir
:roflol:besiliği ineğimsin sen benimmmmmmmmm mandıradan aldık biz seni züt annem yiiiiiiiiiiiii (inek didim diye darılma züt annemmm) a.s.

CNM ŞİKAYET VARMŞ ARADA KAYNIYORMUŞ SORULAR CEVAPLARRR BAZI ARKADASLA RYEBNI TOPIKLER ACILSIN DİMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
:uhm:

hımmm bir iki kere yazıyorsa normal konu çok çabuk değişiyor burdaa isteyen i stediğini yapsın burası kalsında isteyen başka açmak siterse açar zorla kimseyi tutmuyoz ben ç alışıyorum elimden geldiğinde dahil olmaya çalışıyorum. bazen banada cvp yazan olmuyor ama cvp verme k zorunda değil kimse ben kendme alıngan derdimde benden daha beterleride varmışş

tatmm güzelimayıp ettin sormammı:))kız bebişlerimiz için cici listesi yapanınız varmıı??
artk başlıyım diyorum yavaş yavaşş.ama ne alcamı bilemiyorumm..
ay aslında topik yasaları gereği cevap vermemem lazım ama
hmm
canım yaw haziran bebeklerinin ihtiyaç listesi gibi bi topiğimiz var öyle birşeyden mi bahsediyorsun bilmiyorumkismile

off cevap vermemem lazımdı topiikk kusura bakmayın tutamadım kendimi
sempatiksalakcinni

duysakmı kiisempatiksalakcinni[/QUOTE]

ayyy duy yaa kimse duymuyor sen bari duy beni :1no2:

ohooo cok sey kacırmıssın asıl olaylar gecen haftadaydı herkes senın dedıkodunu yapmıstı..
bence okumalıısn mutlakakaydirigubbakcemile3
gettt be hasta ve hamile kadının arkasından kimse konuşmaz
elhamrayla siz hariç he birde özgeee:roflol:

ya benimkisindeki motor tutkusu öyle büyükkii eminim manken çıplak olsa o motoru görür mankeni değil deli benim koca kızzzzzzz ayrıca da bakacaksa da baksın napiiimmm
sen öle san baksında o zamn goreyım senii..
sızın varmı motosıkletınıs...

:roflol:besiliği ineğimsin sen benimmmmmmmmm mandıradan aldık biz seni züt annem yiiiiiiiiiiiii (inek didim diye darılma züt annemmm) a.s.
evyallah..
ınek de bıde darılam de. ustelık mandıradan almıslar benii.. ay ukla sen adamı öldururusunnkaydirigubbakcemile3

bu nekadar nezaket lemmm kırılcan :roflol:arkadaşım kibarlığından da ödün vermezz:smiley-cool:
aha editör içti içti dağıttı
karı-döt ve kişiliğe saldırılar devam ediyor
sempatiksalakcinni

yaaa noluyorkinee.genemi gerii kaldım benn.ağlıcam artkkk.çokk kötüsünüz.sizi şikayet etcemm:olmaz:

yemeğimizi yedik geldik cokacimcoook

eşim baskılı badi siparişlerimizi verdi böylece ismide kesinleşmiş oldu kızımızın
Beril opuyorumnanaktan

yaw bu arada anne bebek fuarı vardı cnr da, ne zamandı?

şubatta 1-2 yerde bebek fuarı vardı
ben büyük ihtimal gidecğim

ay kızlar toplu olarak carusele girdiğimiz düşünsenşizya x_raydan gecmeyip güvenlüğin yanından geçtiğimizi güvenlik ne oluyor yaaaaaaawwwwwww der

yemeğimizi yedik geldik cokacimcoook

eşim baskılı badi siparişlerimizi verdi böylece ismide kesinleşmiş oldu kızımızın
Beril opuyorumnanaktan

şubatta 1-2 yerde bebek fuarı vardı
ben büyük ihtimal gidecğim

ne güzel bir isim yaa bak bi beril bide hande ismi kim koycatı unuttu çok hoşuma gidiyorrrrr

sen öle san baksında o zamn goreyım senii..
sızın varmı motosıkletınıs...

evyallah..
ınek de bıde darılam de. ustelık mandıradan almıslar benii.. ay ukla sen adamı öldururusunnkaydirigubbakcemile3

esimin evlenmeden önce hız motoru varmış sonra normal aldı beraber biniyorduk o da dükkanda simdi servis için kullanıyorlar.arada motor alıcam diyor da neyse sesi kesildiiiiiii

ya ne bilim hani ilk aylarda ne giydircezz ne yapcaz ne alıyımm.offf ya ben hiç bişi bilmiyorumm.:roflol:

Back
X