• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar şuan 6+3 teyim. hamileligimi ogrendigimde veya değerim 1862 di 4+5 haftalık ti 5+1 de doktora gittim hafta sonu araya girdiği için kesen gözüküyor 9ml boyutunda dediler 2 hafta sonra gel şuan gözükmüyor içinde daha yeni olduğu için belki kalp atışı var mı yok mu bakalım dediler ama sisteme yüksek riskili gebelik olarak girmişler randevu aldım 7+1 olduğum zaman gitmiş olucam yani kesede o süreçte gozukmemesi normal mi bir çok araştırma yaptım genellikle o haftalarda vajinal ultrasonla goruluyormus küçük olduğu. İçin ama benim gibi olanlar varsa beni de bı bilgilendirebilir mi inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder 🥹🩵🩷
Benım 6+3 te keseyi gördü sadece bebek yoktu. 10 gün sonra gel dedi. 5+3 te hiç bir şey yoktu hamile değilsin dedi. Bebek hızlı büyüyor hiç olmayan kese aniden 5 haftalık oldu nasılsa 1 haftada çıktı ortaya :) acele edip stres olmayın bence hastaneye erken gitmek faydanıza degıl insanı strese sokuyor insallah sağlıcakla görürsünüz
Ben herşey dahil Keçiören Medical parkta 85bine anlaştım. Aslında biraz beklemek istiyordum ama şehir hastanesi beni çok yordu. Her gittiğimde farklı doktor. Biri iki gün sonra gel diyor biri niye şimdi geldin kan almam 4 gün sonra gel dedi. Diğeri degerlerin sınırda artmış yani bilemiyorum gibi olumsu konuştu. Diğeri zorla ultrasonda baktı asistanı kese gördü tebrik etti hocası çok erken şuan kistte olabilir ne kesesi hmm kese için erken aslında falan. Soru soruyorum cevap yok kafayı yiyecektim. Her gittiğimde 3bin ödememek için paket aldım. Olumsuz bir durumda kalan parayı o zamana kadar yapılan tetkikleri düşerek geri iade ediyorlar mantıklı geldi. Doktorum çok iyi bu arada. Bülent beye gidiyorum. Rahatlattı daha önce bana hamile kalmadan önce kadın doğum uzmanlari senin sağ yumurtalığın tembel polipte var bunu alalım sen ilaç kullanmak zorundasin hamile kalmak için Eylül'de gel hormon testi yapalım demişti. Yani o kadar olumsuz konuşuyorlar ki devlettekiler doktorum gayet sağlıklısın demesi yetti. Gerisi artık nasip işi.
meraba medical parkta bütün doktorların ücreti aynı mı bilginiz var mı

Çok şükür,inşallah devamı olmaz.Benimde iki gündür oluyor çok korkuyorum.Herşey normal çok iyi durumda korkmayın diyorlar ama elimde değil.sabahları uyandığımda oluyor,kahverengi üç dört damla
Umarım sizinde devam etmez prgogesteron kullanıyor musun ben fitil olarak kullanıyorum sadece. Tedirgin olmakta haklısınız ama doktorunuza güvenin içinizi rahat tutun stres daha kötü etkiliyor çünkü. Arkadaşımın ikizde 3 ay boyunca kanaması oldu ara ara kırmızıydı hatta ama şükür ikizlerini sağlıkla kucağına aldı :)

Arkadaslar ben tup bebek tedavisi oldum beta sonucuma gore gebeyim yarin kese gormeye gitcem 5+4üm ama bende bulanti filan gibi aserme gibi seyler yok ha bulanti olmasini istemem tabi ama bi sikintimi var diye korkuyorum
Bende tüp bebek ile gebe kaldım. Korkma bende hiç belşrti yoktu hala yok 7 haftalık oldum şükür bulantı vs yok hatta unutuyorum hamile olduğumu 😅

Bende tüp bebek ile gebe kaldım. Korkma bende hiç belşrti yoktu hala yok 7 haftalık oldum şükür bulantı vs yok hatta unutuyorum hamile olduğumu 😅
Merhaba benim de hiç belirtim yok, henüz ultrason günüm gelmedi inşallah benim de sağlıklı ilerler🙏🏻☺️

Ya bir de şeffaf akıntı oldum ben çok yani şu 2 3 gündür akıntım baya arttı çamaşırımı ıslatıyor baya sizde de var mı böyle bir şey
Evet bende de var ama şeffaf olduğu sürece, koku olmadığı sürece sorun yok 🙏🏻 bana idrar kültürü de yapıldı, sorun çıkmadı. Doktorunuz gittiğinizde muhtelemelen sizden de isteyecektir

Umarım sizinde devam etmez prgogesteron kullanıyor musun ben fitil olarak kullanıyorum sadece. Tedirgin olmakta haklısınız ama doktorunuza güvenin içinizi rahat tutun stres daha kötü etkiliyor çünkü. Arkadaşımın ikizde 3 ay boyunca kanaması oldu ara ara kırmızıydı hatta ama şükür ikizlerini sağlıkla kucağına aldı :)
Evet hem fitil hemde göbekten yapıyorum.benim 2 gündür günde bi sefer çamura benzer çok hafiften kesin oluyor. Bakalım nasıl ilerleyecek.

Sizinle günlerimiz çok yakın 18 Ağustos son adet günüm.8 Eylül transfer günüm
Bugün tam 7 haftalık oldum

Bana da kasık ağrımdan dolayı progestan fitil verdi de doktorum yalnız şu bi kaç gündür ilacı kullandıktan sonra sulu akıntım oluyor sizde de oluyor mu

Back
X