D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
- #40.641
tebriklerralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyytSanırım başardım :) çok teşekkürler ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebriklerralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyytSanırım başardım :) çok teşekkürler ...
ayyy dımı ya o var bıde.
ayy evet ya hemen baslamak lazım artık hazırlıklara. vallahı cok korktumm ben bu erken dogum olaylarından..
ay bıde bebeklerı hastanede küvözde bırakıp gelmek zorunda kalıyolar erken anne olanlar.
Allah sabır versin:gitme:
hosgeldın zeynep
Archimim böyle şeyleri kafana takma, takınca sanki kendiliğinde çağırıyormuşuz gibi oluyor.
Bende da arkuat tipli rahim var, filmi çeken radyolog hamile kalsan bile erken doğum yapacaksın demişti. Doktoruma bunu söylediğimde şimdiye kadar kaç tane bu yapıda hastam vardı, hiçbiri bile erken doğurmadı dedi. O yüzden de pek takma her söyleneni, pozitif olmak lazım.
tebriklerralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyyt
inşallahh.. acıyı veren Allah sabrını da veriyor..Hoşbulduk bebişim. Allah tüm prematüre annelerinin yardımcısı olsun ne zordur kimbilir insanın evladıyla sınanması. Ama işte başa gelen çekiliyor herhalde hepsi sağlıkla bebişlerini evlerine götürür inşallah
günaydın kızlar nasılsınızzzz?
AY KUZUM SABAH KALKIP KAHVALTI YAPMAKTAN NEFRET EDEN BI INSANIM NORALDE BU ZAMAN KADAR NE OKULA NE ISE GIDERKEN HIC KAHVALTI YAPMAMISTIM. UYANMAMIM ARDINDAN IKI SAAT GECINCE ANCAK KAHVALTI YAPABILIRDIM HAMILELEIGE KADARbilmiyorumkismile
inşallahh.. acıyı veren Allah sabrını da veriyor..
gunaydın yıne mı senn:umursamaz:
doğru diyosun canım da ara ara aklıma da gelmiyor değil. sürekli bu fiki aklımda yok ama erken doğum olayını duyunca düşünmeden de edemiyorum
yoksa kanama geçirdiğimde bile doktorlar bebeğimin yaşayacağına garanti vermiyordu.
bu dünyada görecek günleri varsa ne olursa olsun onlar hayata tutunacaklardır.
Kızlar daha öncede söylemiştim birkez daha hatırlatayım dedim. Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler isimli kitabı muhakkak alın. Süper bir kitap herşey ayrıntılı olarak var içinde tam bir danışma kitabı.Tavsiye ediyorum.
dün gördüm meleklerimi canım gayet iyileryaaa hep sen mı ona ceza verıcen aferim kızına ne guzel ceza vermıs sana..
anaamm dusunsene kıss kardesı gelınce bunlar ıttıfakta kurarlar o zamn yandın..
bırden fazla cocuk tehlıkelieyvahedigeldismile
gunaydın mınıslerın nasıll
GÜnaydın herkese.. Nasılsınız bugÜn??
kızlar günaydınn..
melmea arkuat tipli rahim nasıl oluyor..
benimkininde ortasında aşağıya doğru bir girinti var. benim bebiş rahmin yarısını kullanabiliyor o nedenle, diğer tarafa geçemiyor garibim.
:umursamaz:Sende benm eşim gibisin hep yanlız yaparım kahvaltıyı bende :mymeka:
Oğlun ne kadar ii yapıyo ozman sana ohhhhhhhh olsunnnnnn sempatiksalakcinni
başımın tatlı belasıııı..efet şekerim yine ben gideyimmi:):)kaydirigubbakcemile
gunaydınnnGÜnaydın herkese.. Nasılsınız bugÜn??
ıyı benım oglus. aç tavugum o benım=))dün gördüm meleklerimi canım gayet iyilerpazartesi şeker yüklemem yapılacak senin oğluş nasıl
kızlar günaydınn..
benimkininde ortasında aşağıya doğru bir girinti var. benim bebiş rahmin yarısını kullanabiliyor o nedenle, diğer tarafa geçemiyor garibim.
kızlar günaydınn..
:umursamaz:
başımın tatlı belasıııı..
tamam izin verdım kal hadi
teçekkür ederim yeewwrummmm:):)
kaydirigubbakcemile
Günaydın kızlaaarrr