• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadiya okdr cııddımı valla ben dıbıne gıryrm nerdeyse işte klıma bakacaz alcaz buhaftalarda ama bu buhar makınası guzel bişiseee onuda hemen alcam soncta klımada havayı kurutuyor dıyorlar ..ofyaaa bu ısınma ne problem ızmrde ara bı soguk oldugu ıcın soba kursan zor vee fazla ufo az ve sıkıntılı dogalgaz yaygın diil:(

maalesef dogru canım.
klımada dedıgın gıbı zararlı.
neysekı dogum yaza gelıyo
ılk zamnlar bu anlamda sıkıntı cekmıyceksın

günaydın kızlaaaaaaaaarrr..canım senin ne sorunun var anlamadım ben sezeryan gerekebilir falan yazmışsın ya..
evet canım dae de açıklamış. rahmim kalp şeklinde.. içinde bir girinti var o nedenle bebek diğer tarafa pek gidemiyor. tek tarafı kullanıyor..
ikiz üçüz bebek mantıgı.. yeri dar yani biraz bebişin. ama doktor sorun olmaz dedi.
sezaryen de kesin değil.
bazen bu durumda normal doğum zor olabiliyor dedi. onu son aylarda anlarız dedi. bakalım

günaydın kızlar
:ecrin_bebek:
gunaydııınnn
evet canım dae de açıklamış. rahmim kalp şeklinde.. içinde bir girinti var o nedenle bebek diğer tarafa pek gidemiyor. tek tarafı kullanıyor..
ikiz üçüz bebek mantıgı.. yeri dar yani biraz bebişin. ama doktor sorun olmaz dedi.
sezaryen de kesin değil.
bazen bu durumda normal doğum zor olabiliyor dedi. onu son aylarda anlarız dedi. bakalım

romantik bebikimmmmopuyorumnanaktan

elhamraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayyy minik kuşummmmolumunekankayizsmile

sezaryen de kesin değil.

ciddimisin bebikomakannehir

aman boşver daemoşumuda kescekler senide kescekler
ben normal doğurcamaklinialirimsmile

ya kızlar benim de küçükken kuyruk sokumum kırılmıştı. şu günlerde çok ağrımaya başladı. doktor normal doğum yapamayabilirsin dedi banada.. başka benim gibi kuyruğu(!) kırık olan varmı?bilmiyorumkismile

Selam kızlar uyumuşum bu saate kadar ya kızım kreşten gelmiş servis beni uyandıramamış babası işten gelip almış çıkarmış çocuğu rezilliğe bakar mısınız? Allahtan hamileyim diye kıvırıyom ama bence bu hamilelik diil direk sorumsuzluk. :kedi: Hadi durmayın paralayın beni de kendime geleyim.
insan saati kurar yawalsanaalsanasmile

ben de normal doğurmak istiyorum yaa.. :ecrin_bebek:
karar verdim normal olursa da sezaryen olursa da epiduralli olacak.
geçen bi abla var onla konustuk kesinlikle epiduralli ol dedi.
bakalım hayırlısı olsun, o günler gelsin de

nerdesin sennnnalsanaalsanasmile
ya benı nıe kescekler yaaa ben canlı canlı dogurcam ıste catır catır zoom bılem yapıcaklar dimi ösgee

ya kızlar benim de küçükken kuyruk sokumum kırılmıştı. şu günlerde çok ağrımaya başladı. doktor normal doğum yapamayabilirsin dedi banada.. başka benim gibi kuyruğu(!) kırık olan varmı?bilmiyorumkismile

ayy cnm cok gecmıs olsunn..
pekı tam olarak tedavısı bıtmedımı.
yanı kırılmadna oncekı halıne donmuyor mu kuyruk sokumu kırıgıkafamçokkarıştı

maalesef dogru canım.
klımada dedıgın gıbı zararlı.
neysekı dogum yaza gelıyo
ılk zamnlar bu anlamda sıkıntı cekmıyceksın

efet cok sukur yaza gelcek bizim bebekler kışı hiç sevmicekler bence neyse belkı 1-2 sene sonra paramız olurda şöleeee gusel bi eve cıkarız eheeheh

yok benim kuyruğum hala dik sempatiksalakcinni
belli olmaz canım belki doğuma kadar geçer ağrın . şimdiden doğumunu düşünüpde moralini bozma

Arkuat (kavisli) rahim. Tek bir rahim boşluğu vardır. Ancak rahmin üst kısmı düz veya eğik olmasına karşın küçük bir yarık vardır. Bu gruptaki rahimler, diğer gruptakiler gibi gebelikte sorunlara yol açmadığı için normal olarak kabul edilirler.

patik yapmaya calısıyorum :D ellerim acuduuu :S senin su en güzel masalımsın yazısını görünce kızıma masal isminimi koysam diyorum :)
yaaaa tam bir kabiliyet düşmanıyım dün eve giderken yüncüye uğradım bi sürü yün aldım renk renk yeleklik ve patiklik, bi patik öreyim dedim elime yüzüme bulaştırdım
neden beceremiyorum benbilmiyorumkismile:sinifsinif:

Yine mi güzeliz, yine mi çiçek?
Hamdolsun
Taze mi bitti topik
Canın sağolsun
Amanın yine mi güzeliz, yine mi çiçek?
Hamdolsun
Altınbaş kadehe yağ gibi dolsun
tabiki burdaki topik baska topik meze olanı ama olsssuuunn huuu kimse yok muuu?

gece çok genç, arzular şelale
haber etsek o yare
gelse bomonti'den
şereflendirse bizi
olsak teyyare

haydabree:teytey:

ne bu lemmm:roflol:

yaaaa tam bir kabiliyet düşmanıyım dün eve giderken yüncüye uğradım bi sürü yün aldım renk renk yeleklik ve patiklik, bi patik öreyim dedim elime yüzüme bulaştırdım
neden beceremiyorum benbilmiyorumkismile:sinifsinif:

beceriksiz yeşillik.
senın kız sana çekmese barikaydirigubbakcemile3

Back
X