- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
- 413
- Konu Sahibi daemon
- #41.021
iyi almazsan alma:dilcikar:alsanaalsanasmile
yavss ben alcam handeden iyisinimi bulcam ama sut annesı taktı banaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi almazsan alma:dilcikar:alsanaalsanasmile
gözün aydın canım..her annenin bi kızı olmalı bencebayanssulusmile
gözün aydın cnm,sonunda gösterdi demek kendini :)
bizim sevgililer günümüz 18 haziran yewrummm (sevgili olduğumuz gün kaydirigubbakcemile3biz hiç 14 şubatta kutlamayız hep 18 haziranda kutlarız evlilik yıldönümümüzden bile daha öenmli nerdeyse :kedi:inişallah kızımda o tarihte doğar)
ahh be güzelim bir karar verebilsem yerimseniben
anaa bizim de 18 haziran birbirimizi ilk kez gördüğümüz gün kaydirigubbakcemile3 18 haziran 2005 bizim için de özel bir gündür canım.esimin doğumgünü 16haziran o da 16sında doğsun istiyor
[ımg]http://yfrog.com/208iiinq7j[/ımg]
canım iki isim arasında kalmak değil benimkisi.içime sinmiyor isimler bir gün siniyor ertesi gün hiç hoşuma gitmiyor o isim normalde kararsız biri değilimdir asla.erkek olsaydı ismi hazırdı ama kızda böyle olduukk esim ve ben.o da nisa diyor ama ısrarcı değilim diyor daha cok zaman var diyor acelemiz yok diyor karar veremiyorum işte o da böyle yapınca
Teyzeleriiiiiiiiiii oğluşuma bakınnnnnnn :asigim:
![]()
![]()
o ne ki akannehir kaydirigubbakcemile3 gecen sene abanttaydık esimle ve süper geçmişti inanılmaz güzeldii..ama bu sene dizimi kırcam evde oturcam özel bişey de yapmak gelmiyor içimden hiç
len niye kimse kutlamıyo :bbo:hiçbişi:):)olumunekankayizsmile
bizim sevgililer günümüz 18 haziran yewrummm (sevgili olduğumuz gün kaydirigubbakcemile3biz hiç 14 şubatta kutlamayız hep 18 haziranda kutlarız evlilik yıldönümümüzden bile daha öenmli nerdeyse :kedi:inişallah kızımda o tarihte doğar)
Teyzeleriiiiiiiiiii oğluşuma bakınnnnnnn :asigim:
![]()
![]()
ya kızlar bana söylemiyo doktor kilosunu boyunu felan en son gittiğimde 16 haftalıktım artık büyüdüğü için boyunu ölçemiyorz dedi saçma geldi bana medipol hastanesine gidiyorum ben aranızda oraya giden varmı ben hiç bilmiyorum kuzumun kilosunu boyunu ohaoldumsmile
önce hayırlısı tabi ama ben de sana katılıyorum her anneye bir kız insallah diyorum anne-kız olmak gibisi yok bence de
bizimde sevgılıler gunumuz 1 mayıs:lepi:anaa bizim de 18 haziran birbirimizi ilk kez gördüğümüz gün kaydirigubbakcemile3 18 haziran 2005 bizim için de özel bir gündür canım.esimin doğumgünü 16haziran o da 16sında doğsun istiyor
sen kocamla aynı gunmu dogdun kısss gel öpücemmŞenizbizim 17 haziran 2007ah ahhh ne günlerdi bee bayanssulusmile..doğum günüm 8 haziran,eşimin doğum günü 28 mayıs bakalım bebek o tarihlerden birini yakalar inşallah :)
kaydirigubbakcemile3:lepi:ay bizimkide 17 haziran..peşpeşe sevgili olmuşuz demekki :):) doğumumda o güne gelsin istiorum :)
inşallah canımm opuyorumnanaktanay maşallahh..kocaman olmuşş...darısı gerçek resimlerine :)
kaç haftalık canım oğluşun?
bene abanta gitmek istiyorum yaa günübirlikde olsa o gün çok güzel olur orası
inşallah canımm opuyorumnanaktan
benim hesaplarıma qöre 22 haftalık
ama doktorun hesaplarına qöre 23 haftalık canım
yani bebişin qelişimi 1 hafta önden qidio :asigim:
annesinin aşkı o aşkıı :asigim:
bayanssulusmile :hulya: :lepi: hihoyyyt :teytey: :sm_cool: sagolun canlarım. ben şimdılık kaçtım kızlar. bu arada mothercarede ındırım var. 7 li zıbınlar 25 tl. renklerıde bir harıka bilginiz olsun. bir de yenidoğan setlerı çok guzel. erkekler için olanları daha bı guzel erkek analarının dıkkatine...
ama suyuna git sende biraz didişmeyin o verir başlık parası değilde züt parası teklif et bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3yavss ben alcam handeden iyisinimi bulcam ama sut annesı taktı banaaaaa![]()