2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
opuyorumnanaktan

evet canım dr haftada 1 e düşür dedi, tetenoz aşısı içinde illaki olman gerekmez ama istersen yaptır dedi 10 yıl içinde oldunmu dedi yok dedim sen bilirsin dedi eskiden köylerde kordonu felan kestikleri aletler steril değilmiş ondan yapılırdı şimdi çoğu dr
tetenozu gerekli görmüyor sen bilirsin dedi..:1rolleyes:

peki sen ne düşünüyorsun ben de sordum soruşturdum kimse illaki olman gerekiyor demedi doktor da ben gerek görmüyorum neden aşı olasın ki dedi bana dün aradım sordum? kararsız kaldım cok.sağlık ocağına gidip kart falan aldınmı sen ben onu da yapmadım .. doktor bişey demedi bana böyle bişey yapmam gerektiğini de bilmiyordum doğum yapan bütün arkadaslarıma sordumdün hiçbiri böyle bişey yapmamış ası da olmamıs.hamile olanlara da sordum onlar da aynı seyi dediler.
eelviti ben de bıraktım simdilik doktora gidene kdr içmicem kg olayından dolayı cok kg aldığım için içmiyorum doktor da randevuya kadar içme bakalım deneyelim dedi öyle yani.

pinkim valla bilmiyom bende karar veremedim
ben 2 hafta önce kendim gittim mahalle sağlık ocağına kayıt yaptırdım
idrar tahlili yaptılar birde bu güne kadar dr mun yapmış olduğu test sonuçlarının fotokopisini aldılar 21. haftanda tetenoz aşınızı vurcaz dediler, daha sonrada şeker yüklemeniz var onu dr yapacak dediler.. abimle konuştum dün (o da dr) tetenoz aşısını tabiiki vurduracaksın olurmu öle şey riske gerek yok sezeryan olabilirsin belki gerekebilir ondan mutlaka yaptır dedi bende yaptırcam haftaya canım sende yaptır istresen... eleviti ben geceleri alıyodum yatmadan önce ama bana kilo yapmadı hamile kaldığımdan bu yana 4 kilo almışım dün en son tartıldığımda 62 dim:sm_confused:

pinkim valla bilmiyom bende karar veremedim
ben 2 hafta önce kendim gittim mahalle sağlık ocağına kayıt yaptırdım
idrar tahlili yaptılar birde bu güne kadar dr mun yapmış olduğu test sonuçlarının fotokopisini aldılar 21. haftanda tetenoz aşınızı vurcaz dediler, daha sonrada şeker yüklemeniz var onu dr yapacak dediler.. abimle konuştum dün (o da dr) tetenoz aşısını tabiiki vurduracaksın olurmu öle şey riske gerek yok sezeryan olabilirsin belki gerekebilir ondan mutlaka yaptır dedi bende yaptırcam haftaya canım sende yaptır istresen... eleviti ben geceleri alıyodum yatmadan önce ama bana kilo yapmadı hamile kaldığımdan bu yana 4 kilo almışım dün en son tartıldığımda 62 dim:sm_confused:

tm cnm ben de vurdurayım o zaman elevit iştahımı açtı benim :gitme:

anaaa kızlar buldum valla şifremi oleyyykaydirigubbakcemile2
çabuuuk hepiniz ekleyin beni
malum elif zel yazcanız

http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/13623939.asp?gid=245

olaya bakın yaa
ayy ben bunu sabah okudum ya şok oldum valla ne kötüüü ama kadına iyi olmuş ohh olsunn Allah bi yerden çıkartıyor işte yaptığınıkötükedihüso

sen bul ekle beni şeker melmea da varım ben o varmı sende diğer arkadaslar da ekleyebilirler

Canımcığım benimarkadaş listemde "2010 haziran anneleri arkadaşlarım" var, KK'daki tüm arkadaşlarım orda. Onlara arkadaş önerisi gönderiim mi?

günaydın kızlarrrrr kötü rüya gördüm bebeğim

ölmüş sabahtan beri hareket varmı diye dinliyom allah korusun yaa düşüncesi bile kötüüü
Allah korusun canımmm
bende çok kabus görüyorum hamilelikten takılma çok iyidir meleğin inşallahh

günaydın kızlarrrrr kötü rüya gördüm bebeğim

ölmüş sabahtan beri hareket varmı diye dinliyom allah korusun yaa düşüncesi bile kötüüü

bende qeçen qün rüyamda doğum yapıorum ve bebeğim ölüo
die qörmüştüm..
bzim böle rüyalar qörmemiz normal .. cnm takma kafana

ayy ben bunu sabah okudum ya şok oldum valla ne kötüüü ama kadına iyi olmuş ohh olsunn Allah bi yerden çıkartıyor işte yaptığınıkötükedihüso

vallaha ya şok'luk bi mevzu yanii..ailesi de kabahatli zorla evlendirip adamın da basını yakmışlar

azönce dediğim gibi bi mail adresi almıştım onuda unuttum şifreyimdeafoldumben
ama özge bi dönsün bulmuşya beni ordan adresimi sölesin bana bende
şifremi unuttum diye şeedeyim
sonra ekleşelim opuyorumnanaktan"

benide ekle kıs zemuszemus

Back
X