• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben yatağını gördüm kocaman şifonyeri vardı ikiside ayrı ayrı 199 liraydı fix benim hoşuma gitti modokodaki mobilyacılara baktınızmı ben 3 milyarı gözden çıkardım aslında ama güzel bişey olsun istiyorum durup dururkende kazıklanmamak tabibilmiyorumkismile

modokoya baktım canımm.. modokoda cok guzel seylervar tabı 2000 lıranın uzerınde hepsı..

bir de arada yazmıştım ama kaçmış sanırım Little Colors takımları netteki kadar pahalı değil mağazasında.. zemuszemus nette 2200 civarı olan takıma 1800 dediler, pazarlık yapmadık eşim sade beyaz istemediği için.. pazarlıkla güzel bi fiyata cekilebilir.. :ecrin_bebek:
ama mağazası izmirde değil mi? mafoldumben
oraki o az önce attığım renkli takıma bayıldım benn..
istanbulda yok sanırım mağazası..
ya da arayıp sormalı ist.da nerelerde var diye

tmm ama bu hafta cumartesı kuafore gıtmemıs lazım bılıyosun..
kıs uskudardanda emınonunemı gecsek acep hemen..

ne kötüsünüz yaaa. Benim bu cumartesi şeker yüklemem var:( yine bensiz yaptınız kuaför planını dimi siz hep beni unutun zaten

kaydirigubbakcemile3
gelmeyen nolsunnsempatiksalakcinni

aman beeakannehir

benımde bakmam lazım ama bırılerı duymasın..
kafayı yedım mobılya bakmak aserıyorum resmen..
yarın mutlaka gıtmelıyımmmmm.
duydum :mymeka:

ne kötüsünüz yaaa. Benim bu cumartesi şeker yüklemem var:( yine bensiz yaptınız kuaför planını dimi siz hep beni unutun zaten

senınde bos zamanın yokkı anacım..ertele sende ned eolsa muayenehaneye gıdıyosun o kdar para verıosun o doktora azcıkta nazın gecsın ayolkaydirigubbakcemile3

Gitmişken bir de park yataklara baksanız kızlar, şöyle açık renkler mesela krem rengi falan var mı diye. Internettekiler hep koyu renkler :(

Stellacığım kendim alacaktım BAKIRKÖY MOTHERCARE mağazından 69.90 TL'ye. Komple 69.90 TL. Ama eşimi ikna edemedim. İndirimdeydi ve 1 tane kalmıştı. İnanmayan arayıp sorabilir.

yok canım niye arayayım, sepet fiyatı sanmışsındır sandım ama değil diyorsan değildir
geçen hafta yine sormuştu eşim
pembe olan : 139TL
bej olan : 149 TL
sabit ayak : 55 TL
sallanan ayak : 89 TL
ondan öyle söyledim, 70 çok iyi fiyat ben olsam kaçırmazdım, ama 1 tane kaldı diyorsan bitmiştir zaten

yok canım niye arayayım, sepet fiyatı sanmışsındır sandım ama değil diyorsan değildir
geçen hafta yine sormuştu eşim
pembe olan : 139TL
bej olan : 149 TL
sabit ayak : 55 TL
sallanan ayak : 89 TL
ondan öyle söyledim, 70 çok iyi fiyat ben olsam kaçırmazdım, ama 1 tane kaldı diyorsan bitmiştir zaten

stellacım seninle birgün kozyatağındaki mothercare e gidelim mi ??
çok fena alışveriş yapasım var bebeğime.

aha bak mehtap senin sitede bizim takım da var kızlar bakın
büyümeyen beşikli
Babyhope Standart Bebek Odası Takımı (Bebefix Yatak Hediyeli) | | Bebefix.com

bu arada ben de büyümeyen beşik alabilirim ya
ilerde normal adam gibi yatak alırım diyorum
bakalım

dün modokoda sorduk beyaz bir takım büyümeyen, mdf, özel boyalı teşhir ürünü
1400 tl çok güzeldi
büyüyen olsaydı kaçırmazdım,
teşhir düşünürsen aklında bulunsun

kıs bide komidinin olacak ya 4 çekmeceli..
naapcan 3 kapılı dolabı o kdr
ben şifonyer akmıycam odam küçük birde tek kişilk genç yatağım var
3 kapılı gardrop ve büyümeyen karyola istiyom bennn ama altındada çekmecesi olsunn

Back
X