- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi daemon
- #43.321
ozaman sabahamı alsak kuaför randevusunu???tmm ama bu hafta cumartesı kuafore gıtmemıs lazım bılıyosun..
kıs uskudardanda emınonunemı gecsek acep hemen..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozaman sabahamı alsak kuaför randevusunu???tmm ama bu hafta cumartesı kuafore gıtmemıs lazım bılıyosun..
kıs uskudardanda emınonunemı gecsek acep hemen..
büyümeyen karyola ve 3 kapılı gardrop ne kadar??modokoya baktım canımm.. modokoda cok guzel seylervar tabı 2000 lıranın uzerınde hepsı..
tamam ctesi 6 gibi gideriz o zamanbızımkıde oraya yalnız gondermez zatenkaydirigubbakcemile3
ama cumartesı gunduz gıdersek gelemz aksam gıtmemıs lazımbilmiyorumkismile
evet canım byotel varya senin gittiğin yer oranın arkasındaymış mothercare deposu.
ama modokoya giderseniz süper olur beraber gidebiliriz. artık araştırmalara başlamak istiyorum hiçbirşey bakmadık zavallı bebeme.
:roflol:
elhamra artık bunamış
sağol canım yarın bi bakim yerineçilek mobilyanın yanından giriyosunuz sonra by otele gider gibi gidiyosun orda arada demstock diye görüceksiniz otelin arka tarafında kalıyo
banane kızım baane....
buarada dolap 2 kapaklı olsa yeterli olmuyomu
benim dolap 2liii
cıx sensin o
geçmiş olsun yawrum
:roflol:
elhamra artık bunamış
bunaaakk buunaaakkk sempatiksalakcinniben uydurdum kafadan tamam canım sıkıldı ne var yanialsanaalsanasmile
Kızlar mrb uzun zamandır giremiyordum nete sizlerden uzak kaldım gene uçmuşsunuz maşallah ama geçmişi okumaya kalktımda olmıcak yetişemicem en iyisi burdan başlayım.Ben bundan tam 1 hafta önce yani 16+5 günlükken bebeğimin ilk tekmelerini hissetim aman Allahım ne kadar güzel birşey şimdi otururken bile hissediyorum bir mutlu oluyorum anlatamam.Sizler ilk hissediğinizde ne yaptınız?Ben hemen eşimi aradım oda çok heyecanlandı.Hatta 2 gün sonra oda hissetti şimdi ikimizde elimi karnımdan ayıramıyoruz.Ne zaman tekmeliyecek diye bekliyoruzopuyorumnanaktan
olar yıvrummmm..ozaman sabahamı alsak kuaför randevusunu???
hatırlamıyorumkiiibüyümeyen karyola ve 3 kapılı gardrop ne kadar??
tamam ctesi 6 gibi gideriz o zaman
biz pazarlıga baslarız
kocan da yetişir bize olmamııı...
yevrum bu hafta sonu gitmem lazım benim h.içi dre da randevum varne kötüsünüz yaaa. Benim bu cumartesi şeker yüklemem varyine bensiz yaptınız kuaför planını dimi siz hep beni unutun zaten
kocişinde gelsinnn..
dün gittik biz beyaz takımlar 2000 küsür peşinle 2300-2150 falan dediler
2 yer içime sindi, bidahaki gidişimize büyük ihtimal siparişini veririz
30-45 gün arası yapımı sürüyor, yapım aşamasında istersen gidip boyanmadan görebiliryorsun
sonra eve gelir 1 ay durur kokusu çıkar
o yüzden 2 ay önceden sipariş vermede fayda var
sanada uyarsa martın ilk haftası gibi gideriz
çaktırma ama bencede bunamış :jeyyar:
dün gittik biz beyaz takımlar 2000 küsür peşinle 2300-2150 falan dediler
2 yer içime sindi, bidahaki gidişimize büyük ihtimal siparişini veririz
30-45 gün arası yapımı sürüyor, yapım aşamasında istersen gidip boyanmadan görebiliryorsun
sonra eve gelir 1 ay durur kokusu çıkar
o yüzden 2 ay önceden sipariş vermede fayda var
sanada uyarsa martın ilk haftası gibi gideriz
bende gelmek istiyom yaaabilmiyorumkismilestellacım seninle birgün kozyatağındaki mothercare e gidelim mi ??
çok fena alışveriş yapasım var bebeğime.
archi yandın bundan kelli haberin olaaklinialirimsmile
yevrum bu hafta sonu gitmem lazım benim h.içi dre da randevum var
zaten geçen hafta gitmedim dr şöyle bir jel sürmeden peçete takıyoya hani
bel kısmımıza az daha alta taksa rezil ocaktıum vallabilmiyorumkismile
bende gelmek istiyom yaaabilmiyorumkismile