• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar göğsünden akıntı gelen varmı bilmiyorumkismile

>>Göğüslerden süt gelmesi

Neden? Özellikle gebeliğin ikinci yarısından sonra göğüslerinizden süte benzeyen bir sıvı gelebilir. Prolaktin hormonu salgısına bağlı olarak üretilen ve kolostrum adı verilen bu sıvı esas süt yapımına hazırlık aşamasında üretilen bir sıvıdır. Gebelikte göğüslerden süt gelmesi ileri inceleme ve tedavi gerektiren bir durum değildir.

Öneri: Göğüslerinizden gelen sıvının süte benzemediği hissini taşırsanız bu durumu doktora iletin. Memeuçlarınızı kontrol amacıyla asla sıkmayın.

benim gelmedi ama süt gibi gelebilirmiş diye okumuştum nette yerimseniben

benim 1damla su gibi geldi
siyah iççamaşırı giydiğimde açık beyaz ufak bi leke görüyorum
süt yapımını sağlayan sıvıymış
biraz erken gibi geldi bana

ŞEKER YÜKLEMESİ NE İÇİN YAAA ONuda bılmyrm:roflol:

Canım gebeliğin 24. haftası her hamileye şeker yüklemesi yapılıyor gebelik diyabeti olup olmadığına bakılıyor. Genelde 50 gramlık glikoz veriyorlar önce vermeden sonrada verdikten bir saat sonra kan alıyorlar. ama riskli kişilere (yani kolo yada genetik açıdan risk taşıyanlara yada şikayeti olanlara) 100 gramlık yükleme yapılıyor 2 saat boyunca yarım saatte bir kan alınıyor. Sonuçta bişey çıkarsa önce diyet uygulanıyor diyetle düşmezse hamilelik boyunca insilün kullanmak gerekiyor.

çıkarımkıne..
kız duymayan kalmadı burda konusyoz zaten..

kısss kuusm esıme soledım su carrefourun arkasında varmıs ya mothercarenın fabrıka satıs magazsı oraya gıdelımmı aksama tek parca satılıyomus beyaz renklerde varmıs 199 tl ye

Ben yüklemeden sonra arıcam sizi bizde eminönüne gitmeyi düşünüyoz cumartesi.
Bu kozyatağındaki mother-care kaça kadar açıkmış?? Bizim araba serviste çarşamba çıkar. Erken geçebilirsek gitmek istiyorum bende bu hafta bi akşam.

bahariyeyi geçince mi, adı ne
uygun bişiler bulursan bizede haber ver

evet canım bende büyüyebilen beyaz istiyorum, biz parlak istemiyoruz oda isteğe göre farklı tonda boyanabiliyor, dolabının bir kısmına buzlu cam koydururum belki 3 kapılı dolap istiyorum
dolabının içini raflarını senin isteğine göre değiştiriyorlar

modokoda bebek odaları ağırlıklı olarak sonda zaten
Çocuk Kalbi
Mutlu bebe dünyası

bu ikisinde beğendiklerim oldu

MUTLU BEBE DÜNYASI  Bebe mobilyaları, genç mobilyaları, bebek arabaları, tekstil, aksesurlar...
MUTLU BEBE DÜNYASI  Bebe mobilyaları, genç mobilyaları, bebek arabaları, tekstil, aksesurlar...

bunlar da güzelmişşşş

belli değil bir cumartesi gidelim olur mu ?? ben işten 3 gibi çıkıyorum yarım saatte kozyatağında olurum

bende yürüyerek 15 dk gelirim zemuszemus
eşin gelecekmi yada ordan çıkışta işin varmı
niye soruyorum onuda diyim
cumartesi akşamı annemlere gideceğiz

akşam 6 da orda olsak esin yetişebilirmi daem?
yetısır kuzum emınonunde gelmesı 5 dk surer zaten
lülülülülülü
yevrum bi iki gün içinde konuştuk dae bana sordu bende gidelim didim diiibilmiyorumkismilepazarda uyar bana sişze uyarsa ama c.tesi eminönüne kesin gidelimmm
canım ben pazar gunu gıdememkı kuafore.. bu pazar cok ısımız var bisim..
döferim...
yok başka takım bakmak almak
takım kardeşi olacaz biz
sempatiksalakcinni
bakıcam ıstelülülülülülü
kıs belkı daha guzeldır bakarım hem daha uuygun olur ıste yıne takım kardesı oluverırız..

>>Göğüslerden süt gelmesi

Neden? Özellikle gebeliğin ikinci yarısından sonra göğüslerinizden süte benzeyen bir sıvı gelebilir. Prolaktin hormonu salgısına bağlı olarak üretilen ve kolostrum adı verilen bu sıvı esas süt yapımına hazırlık aşamasında üretilen bir sıvıdır. Gebelikte göğüslerden süt gelmesi ileri inceleme ve tedavi gerektiren bir durum değildir.

Öneri: Göğüslerinizden gelen sıvının süte benzemediği hissini taşırsanız bu durumu doktora iletin. Memeuçlarınızı kontrol amacıyla asla sıkmayın.

evet bende bunu okumuştum sağol canım

Geçen görmüştümde medipolde yapıcam doğumu demiştin bende oraya gidiyorum şimdi doktorum leyla altuntaş bende 15inde ayrıntılı ultrasyon için halan beye gidicem abin çalışıyosa bilir nasıl sence doğum için iyi bi seçimmi hiç bi doktora güvenim kalmadı başımdan çok olay geçtiği içinde bilmiyorumkismile
benimde 7-11 arasında abim hakan beyden randevu alacak yer yokmuş 1 marta kadar aradan al diyecek 2 lidede öyle olmuştu
valla abimin eşi 2 yeğenimde de orda yaptı çok rahat ve temiz bende orda yapcam annem ve abimde orada ameliyat oldular zaten abim orada çalışıyo ::))) ben normalde diğer hastalıklaarım için de oraya gidiyorum hep

Back
X