Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yewrum benim dr 2 li test için ve 4 boyutlu için orada Hakan bey var ona yönlendiriyo abimde orada dr, ama ben feminart diye bi klinik var oraya gidiyom neden sordun kuşummmhihoyyyt
çıkarımkıne..Canım yükleme hastanede yapılacak. Doktor randevum çarşamba zaten ama uzun süren bi işlem olduğu için hafta sonu yaptırmak zorundayım işten izin almak istemedim.Yüklemeyi kendi doktorum yapmıcak ki.
Üstelik siz bana soöylemedinizki kuaföre gideceğinizi bilsem ayarlardım bişeylarHemen çıkma zeytinyağ gibi üste
hihoyyytgiderikkk
ne o tek başına başa cıkamadın mı bennen :jeyyar:gülo bu kadın bana ne diyo bak
ivittt benimkide öle hiç susmuyooosempatiksalakcinnikızlar dun ablamın kucuk cocugu 2.5 yasına olan bıze geldı bı yandan onla oyun oynuyorum araba suruyoruz o bana dogrusuruyo ben oan dogru. ve hıc susmuyo..
bızımkılerde böle mı olcakkk
akşam nasıl gitcez kız araba yokki bizdebilmiyorumkismile
evet canım bahariyeyi geçince arada küçük bir dükkan ama adını unuttum :1no2:
mecburen tekrar gideceğim hem modellere hem fiyatlara bakmak için . sana da söylerim giderken
:mymeka:çıkarımkıne..
kız duymayan kalmadı burda konusyoz zaten..
kısss kuusm esıme soledım su carrefourun arkasında varmıs ya mothercarenın fabrıka satıs magazsı oraya gıdelımmı aksama tek parca satılıyomus beyaz renklerde varmıs 199 tl ye
kızlar göğsünden akıntı gelen varmı bilmiyorumkismile
ne o tek başına başa cıkamadın mı bennen :jeyyar:
yazıyom ya leemmmm zaten geriden geliyommmm hepppplülülülülülübilmiyorumkismileevet evet eşlerle gidiyoz..
4 olduk bu arada dimi kız ukla
ukla bana cevap yaz bak beni hiç sallamıyon geliyo uçan tekme :mymeka: alsanaalsanasmileklava:
kızlar göğsünden akıntı gelen varmı bilmiyorumkismile
ne zaman gitceniz mother aaasende gel cicim
hep beraber gidelim :1hug:
allam yaa sanki yarın doğuruyoçıkarımkıne..
kız duymayan kalmadı burda konusyoz zaten..
kısss kuusm esıme soledım su carrefourun arkasında varmıs ya mothercarenın fabrıka satıs magazsı oraya gıdelımmı aksama tek parca satılıyomus beyaz renklerde varmıs 199 tl ye
kıs bız burdan beraber atlarız vapura gıderız donustede vapurla gelırız yıne ordanda atlarız aksıye evdeyız. gecen gun bız ole yaptık. zatn eorda araba parketcek yer yokakşam nasıl gitcez kız araba yokki bizdebilmiyorumkismile
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilegülo bu kadın bana ne diyo bak
var:bbo:kızlar göğsünden akıntı gelen varmı bilmiyorumkismile
kıss ösgee nıe uzuyon sen benım kusumune o tek başına başa cıkamadın mı bennen :jeyyar:
ne zaman gitceniz mother aaa
allam yaa sanki yarın doğuruyo
kovalıyolar peşinden :mymeka:
yaşlıyım maşlıyımbüyükümsün yoksa neler derimde
hem şişko hem yaşlısın benden
edebimden susuyomaklinialirimsmile
yevrum bi iki gün içinde konuştuk dae bana sordu bende gidelim didim diiibilmiyorumkismilepazarda uyar bana sişze uyarsa ama c.tesi eminönüne kesin gidelimmmCanım yükleme hastanede yapılacak. Doktor randevum çarşamba zaten ama uzun süren bi işlem olduğu için hafta sonu yaptırmak zorundayım işten izin almak istemedim.Yüklemeyi kendi doktorum yapmıcak ki.
Üstelik siz bana soöylemedinizki kuaföre gideceğinizi bilsem ayarlardım bişeylarHemen çıkma zeytinyağ gibi üste
kıss ösgee nıe uzuyon sen benım kusumu