• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse kızlar kaçtım bende iyi bakın kendinize

daeeeeemmmmmmmmmaklinialirimsmile
yegenımle bı guzel uyuduk bis.
o sırada ev telının sarjı bıtmıs cebımde salondaydı esım aramıs annemler aramıs delıye donmusler annem aradı onuru ara dıye am aben korkuyorum cgr attım sadecebilmiyorumkismile
cok kızacak cok merak etmıs.
ablamda geldı yegenımı aldı.
benım bugun mıdem cok fena sankı hıc bısey yememıs gıbıyım
cok fenada bulanıyor..
bu arda ust kat komsum geldı o da 2 ay once dogum yaptı
bayagıdır gorusmuyodum anneısnın yanıa gıtmıstı orda dogum yaptı bana ne kadar cok kılo lamıssın yavasla kıısm daha 4 ayın var dedı..
kıs 2 ayda hıc dogum yapmamıs gıbı eskı hallllıne donmus offf

bende kaçtım kocişimm qeldiiii hadi qörüşenzeeeeeeeeeeeeee :asigim:

arkadaşlar sizleri uzun süredir takip ediyorum bende aranıza katılmak istedim.
20 Haftalık hamileyim.İnş.oğluşum 20 haziran da gelecek.İlk hamileliğim olduğu için çok heyecanlıyım

bende buzamana kadar hep kilo kaybettim. Buay 3 kilo almışım doktorum fırçaladı biraz. En fazla 2 kilo almamız gerekiyormuş aylık.

canım ben-gay dıye bı ilac

canım ilaçın kaogerisi B bildiğim kadarıyla bizim kullandığımız demir ve vitamin ilaçlarıda B kategorisinde yada gebelikte verilen antibiyotikler..Sen yinede hem doktoruna danış hemde kullanacaksanda gerekmedikçe kullanma.. Korkulacak birşey yok gibi görünüyor ama sen yinede doktorunu ara sor derim ..
Bu arada bende böbrek büyümesinden korkmuş üroloğa gitmiştim sol tarafıma sancı griyordu doktor sağ tarafınıza ağrı girerse böbrek büyümesinden şüphelenebileceğimi söyledi.Hamilelikte ortaya çıkabilen ve tedavi edilmesi gereken bir durummuş BUGÜN BİRİ YAZMIŞTI SAĞ TARAFIMA AĞRI GİRİYOR DİYE. KİMDİ HATIRLAYAMADIM BÜYÜK HARFLE YAZAYIM Dedim .İhmal etme derim . Böbrek sancısı gibiyse ve sağda ise üroloğa görünmekte fayda var .Kuzenim yaşamıştı zor bir durum erken önlem almak gerekiyor

Selam bayanlar! umarım iyi bir hamilelik geçiriyorsunuzdur..
Size sormak istediğim bişey var bende ara ara günde 3-4 defa kasık bölgemde sertleşme oluyor sonra normal haline dönüyor... acaba doktora gitmeli miyim?? acaba önemli bişey mi? sizde de oluyor mu?

Selam bayanlar! umarım iyi bir hamilelik geçiriyorsunuzdur..
Size sormak istediğim bişey var bende ara ara günde 3-4 defa kasık bölgemde sertleşme oluyor sonra normal haline dönüyor... acaba doktora gitmeli miyim?? acaba önemli bişey mi? sizde de oluyor mu?
kasık derken üst kısımda değil mi? iç kısımlardaki ağrılar normalmiş hatta zonklamalar bile olurmuş makat ve kasıkların iç kısmında ben sordum.ÜSt kısmımda benimde akşamları bazen oluyor sancı gibi daha çok .Üşütmemek lazım sanırım.Doktora bahsettim ben idrar testi yaptı az miktarda mikrop çıktı yinede ilaç kullanalım dedi cumartesi kullandım . Ama sanırım genelde olan ağrılar bunlar sertleşmeyi bilmiyorum ama batma gibi şeyler çok duydum .

kasık derken üst kısımda değil mi? iç kısımlardaki ağrılar normalmiş hatta zonklamalar bile olurmuş makat ve kasıkların iç kısmında ben sordum.ÜSt kısmımda benimde akşamları bazen oluyor sancı gibi daha çok .Üşütmemek lazım sanırım.Doktora bahsettim ben idrar testi yaptı az miktarda mikrop çıktı yinede ilaç kullanalım dedi cumartesi kullandım . Ama sanırım genelde olan ağrılar bunlar sertleşmeyi bilmiyorum ama batma gibi şeyler çok duydum .

Hayır canım yaa sertleşme oluyor ve bunu hissedip avcumu açıp karnımın göbek deliğinin alt kısmına koyunca bariz bir biçimde sert bir top gibi hissediyorum sonra geçiyor tekrar eski haline dönüyor...
sende hiç oluyor mu bu?

Hayır canım yaa sertleşme oluyor ve bunu hissedip avcumu açıp karnımın göbek deliğinin alt kısmına koyunca bariz bir biçimde sert bir top gibi hissediyorum sonra geçiyor tekrar eski haline dönüyor...
sende hiç oluyor mu bu?

evet oluyor benim genelde göbeğimin biraz üzerinde yer değiştirerek oluyor böyle sertleşiyor top gibi yumruk gibi dıyebilirim çok normalmiş hatta hareketlerini hissediyormuşuz gayet normal dedi doktor futbol topu gibi sertleşir dedi bana sanırım sendeki de böyle birsey yinede doktoruna kontrole gidince sorarsın

kızalr o sertlems ebebgınızdır yahu korkmayınn..

Asmecim sen kaç aylık hamilesin... ben 20. haftaya gireceğim ve henüz göbeğimin üst kısmında şişlik yok yani rahmin üst tepesi daha göbek deliği hizasında ve ara ara o hizanın alt tarafında sağ tarafa doğru sertleşiyor ve top gibi oluyor sonra düzeliyor..
bu normal yani??

Asmecim sen kaç aylık hamilesin... ben 20. haftaya gireceğim ve henüz göbeğimin üst kısmında şişlik yok yani rahmin üst tepesi daha göbek deliği hizasında ve ara ara o hizanın alt tarafında sağ tarafa doğru sertleşiyor ve top gibi oluyor sonra düzeliyor..
bu normal yani??

20+0 dayım 21. haftamıza giriyoruz bence korkulacak birşey yok. benim göbek deliğimin üzerinde oluyor ama yerini takmıyorum :)

Back
X