• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
DOGRUDR YOUNDUR HERKES OZMNNN SESSIZKENDE BI AGRıP OLYR BU ORTALIK:d
BENCE BENIM 9 AY DEVAM EDECK BU KUSMALARIM MALESF:( AMA BOGAZM COK DEFORME OLUYR COK CNMDA YANIYOR:(
benim hic midem bulanmadi,düne kadar.dün cok fena oldum sabah kahvaltisindan sonra.yumurtadan tiksindim ya.domatesle yumurtayi ayni anda yiyemiyorum.hepsini yiyip,en son yumurtanin kendisini yiyiyorum.yumurtayi peynirle domatesle falan yedigimde:sinifsinif: kokuyor bana.o zamanda midem alt üst oluyor.

Son düzenleme:
zorla nasıl uyandırıyonuz bilmiyorumkismile

karnıma tık tık vuruyorum biraz da sallıyorum o zaman uyanıyor.
bir de azıcık karnıma doğru dönsem sıkışıyor hemen vuruyor sıkıştım diye.
küçük hanım rahatsız oluyor öyle yapınca kaydirigubbakcemile3

açık pembik olsun yaa cok da bağırmasıınnn :1ninca:

kocişte öle diyo ama
sen söleyince kafama yattı temam boyamıcam galba:ecrin_bebek:

günaydıııııııııııııın hepinizeeeeeeee
güneydın masaaaallll

Günaydın kızlar
elhamra boya bitince resmini çekip koyar mısın buraya
merak ettim bilmiyorumkismile
çekicem resimde bebişkom
tlfnum bozuk
makinamın pili yok
gerçi pek belli olmucak bliliyom ama çekcem çekcem mutlaka kuşumhihoyyyt

zorla nasıl uyandırıyonuz bilmiyorumkismile

dürtüyon böle huuuu diyeyasakkelime

benim kızım da çok hareketli teyzeleri..hiç durmuyor..sonra ben babasını çağırıyorum çok hareketli gel bak diye..o gelince hareket etmiyor sıpa...ööööyle onu bekliyoruz..sonra eşim sıkılıp gidiyorkaydirigubbakcemile3

cok merak ediyorum odayıı bilmiyorumkismile yalnız pembik deyince siz benden bahsediyorsunuz sandım adımı görünce kaydirigubbakcemile3
:roflol: yok kıss o elifzelin pembiği

karnıma tık tık vuruyorum biraz da sallıyorum o zaman uyanıyor.
bir de azıcık karnıma doğru dönsem sıkışıyor hemen vuruyor sıkıştım diye.
küçük hanım rahatsız oluyor öyle yapınca kaydirigubbakcemile3
ay cok hoşmuş..
benimki uyanmıyor valla o şekilde kesinlikle uyandıramıyom..

benim hic midem bulanmadi,düne kadar.dün cok fena oldum sabah kahvaltisindan sonra.yumurtadan tiksindim ya.domatesle yumurtayi ayni anda yiyemiyorum.hepsini yiyip,en son yumurtanin kendisini yiyiyorum.yumurtayi peynirle domatesle falan yedigimde:sinifsinif: kokuyor bana.o zamanda midem alt üst oluyor.

ben yumurtayı her zaman ayrı yiyorum hatta ayrı tabak çatal bıçakla kaydirigubbakcemile3 sadece ekmek tuz yumurta sonra kahvaltıma geciyorum yerimseniben

benimkisi sürekli uyuyor ama . bazen oynasın diye zorla uyandırıyoruz o zaman sinirlenip tekmeliyor sempatiksalakcinni
umarım doğunca da böyle sakin olur
insaallah.bende öyle diyorum.su dönem cok sakin benim kizim.acaba kuzularin sessizliginimi oynuyorlar.:uhm:

açıktımmmcokacimcoook

sen daha hareketlisin ama gün içinde ondandır kuşum uyuyodur
birde bi hafta falan var aramızda az ama
öle deme
1 hafta bile cok değişim gömsteriyolar

kuduruk elifzelsempatiksalakcinni

eyvaaah
doğuncada böle yaparsa
ben nöbetçi olcem desene
aynen öyle.bugünlerin tadini cikartalim.cok az zamanimiz kaldi.yogun bir tempo:dance: bizi bekliyor.

benim hic midem bulanmadi,düne kadar.dün cok fena oldum sabah kahvaltisindan sonra.yumurtadan tiksindim ya.domatesle yumurtayi ayni anda yiyemiyorum.hepsini yiyip,en son yumurtanin kendisini yiyiyorum.yumurtayi peynirle domatesle falan yedigimde:sinifsinif: Kokuyor bana.o zamanda midem alt üst oluyor.

ayda yılda bır bulantı olsa dayancam cnm yaa:( ama işte kusmakta bişi diilde vucudum zarar goruyr mesela kusarken kendımı cok aksıyrm kasıklarıma sancı gırıyr elım ayagım keslyr bogazım yırtılıyor kanıyor cok kan kusuyrm :( mesela yani tadını cıkarmak ıstıyorm hamişliğin ama henuz tık yok:(

Back
X