• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar odanın güzelliğine bakar mısınız :)

attachment.php

2010 Mart annelerinden birine ait, aldığı diğer giysiler de siyah-beyaz sayılır. Bayıldım ben bunlara

çok güzel ama bebek odası bence biraz da ha süslü olur çiçekli felan
kıskançlığımdan birazda yapıyorum ben bebeğime oda yapamıycam da:gitme:

Kızlar odanın güzelliğine bakar mısınız :)

attachment.php

2010 Mart annelerinden birine ait, aldığı diğer giysiler de siyah-beyaz sayılır. Bayıldım ben bunlara

çok sıra dışı olmuş bu oda canım farklı ama benim tercihim daha bebeksi renklerden yana siyah beyaz cok hoş değil bana göre yani bebek odası için ama sade ve şık onda hem fikirim biraz renklendirseymiş keşkee bilmiyorumkismile

çok güzel ama bebek odası bence biraz da ha süslü olur çiçekli felan
kıskançlığımdan birazda yapıyorum ben bebeğime oda yapamıycam da:gitme:

Dilekciğim ben de park yatak alicam, yerim dar diye. Ama çok hoşuma gitti. Ben sade şeyleri seviyorum.

bebekodas1.jpg
bakın benimki bundan beşiği aynısı dolabını farklı bi model yaptırıyorum ama gene 3 kapılı ve büyük

Hoşbulduk anacım kaydirigubbakcemile5

hoşgeldiiin

ıns gorunur detaylıda yaa.pekı randevu almak lazımmı
tabi gitmeden 2-3 gün önceden randevu alman lazım ayrıntılıya bakan ters bir doktor ama Ahmet bey iyi bir doktor sonuçta 160 vermek var 88 vermek var 88+12(katkı payı)
Sen bilirsin ama ben çok araştırdım en uygun bu hastaneyi buldum.

[/QUOTE]

qünaydın kızlarrr
ay uyumaktan şiştim yaaa :bbo:

ne güseeeell sabah zor kalktım cok yorgunum bu aralar cookk cumaya kadar da iş var bilmiyorumkismile cuma ctsi pzr uyucam ben de ohhhh annem gelcek perşembe günü ctsi de çok sevdiğim bi arkadasım annesi ile kalmaya gelcek perşembee gelsiiiiinnnn bi an önceeeeeee ya keşke çok kar yağsa da bgn erken çıksak bilmiyorumkismile hadi istanbulun calısan anne adayları el ele tutuşup kar duasına çıkalım kaydirigubbakcemile3:lepi: verin eliniziiii bilmiyorumkismile

cosmosempatiksalakcinni

hoşgeldiiin

ıns gorunur detaylıda yaa.pekı randevu almak lazımmı
tabi gitmeden 2-3 gün önceden randevu alman lazım ayrıntılıya bakan ters bir doktor ama Ahmet bey iyi bir doktor sonuçta 160 vermek var 88 vermek var 88+12(katkı payı)

[/QUOTE]

canım aradım ama dr yapmıyor radyolojı yapıyor dedı fıyat aynen oyle.sende dr mu yaptı

ne güseeeell sabah zor kalktım cok yorgunum bu aralar cookk cumaya kadar da iş var bilmiyorumkismile cuma ctsi pzr uyucam ben de ohhhh annem gelcek perşembe günü ctsi de çok sevdiğim bi arkadasım annesi ile kalmaya gelcek perşembee gelsiiiiinnnn bi an önceeeeeee ya keşke çok kar yağsa da bgn erken çıksak bilmiyorumkismile hadi istanbulun calısan anne adayları el ele tutuşup kar duasına çıkalım kaydirigubbakcemile3:lepi: verin eliniziiii bilmiyorumkismile

tamam hemen hemen çıkalım kar duasına ama patronum erken çıkarmassa kar çok yağarsa kayarsam düşersem nolurbilmiyorumkismile

canım aradım ama dr yapmıyor radyolojı yapıyor dedı fıyat aynen oyle.sende dr mu yaptı[/QUOTE]

hayır radyoloji yaptı ama tekrardan doktorum da gördü. sende öle yapıcaksın radyolojide yaptırıp doktorda merak ederse tekrar bakıyor. Bende merak etmişti tekrardan baktı Resimlerini çekiyolar 8-10 tane ona göre yorumluyolar

Ahu günlerimiz aynı hemen benle bir olanların hepimizin kızı olucak inş. :lepi:
Belkim seninkide kızdır :lepi:

bencede kız. kız geç gösterirmiş kendini
[/QUOTE

bende bastan berı oyle hıssettım ama hayırlısı yaa.ben sadece severken karnımı kızım yada oglum dıye sevmek ıstıyorum ısmıyle seslenmek ıstıyorum o kadar cok seymı ıstıyorum yaa.

yok cnm detaylıda kesin belli olurrr gerçi bizimkide yordu bizi detaylı 2 defa yapıldı
2gün boynuca cinsiyeti göremediii en sonunda gösterdi cadıı
yani detaylıda kesin görürler çünkü onun bacaklarını da alt kısmıda incelemek zorunda ve bu nedenle uygun pozisyonu bekliyor.bacak kısmını görünce zaten cinsiyette belli oluyorrr
cnmm bizimkide detaylıda görebildiiiiiii:lepi:

ıns canım umudumuz detaylıda artık

hoşgeldin canım
kıskandırma yaa burda hiç uyuyamayanlar da var Örnek: Ben

ay canım yaa valla uyku hiç iyi bişey değil
kendimi sersem qibi hissediorum
beynimin içi uyuşmuş sankii bilmiyorumkismile
sabah erken kalkmak daha iyi bence
insan dinç ve dinamik oluyorkaydirigubbakcemile5

Baskalarinin mutlulugundan kendine pay çikaran insan, En mutlu insandir..

(Geothe)

Back
X