• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizdede düğün zamanı ailem erkeğe daha yük olunuyo diye ortadan böldüler masarafı öle o oda senin bu oda benim yapmmadılar
ama şuan onlar utanmadan işlk torun annanenin diyolar
of tamam sustum gene geldi gelenler bana
amannn boşver canım ya
bak geriliyosun yine
sen sinirlerini bozunca da bu insanlar düzelmeyecek nasıl olsa hala anneanne yapsın dicekler..

doktorumla konuştum hem tahlil sonuçlarımı öğrendim hemde bu karnımdaki sertleşmeyi sordum
kan değerlerim yine düşük çıkmış
sertleşmeye gelince
ben bebek sanıyorum ama kasılma olabilir mi diye sordum
bebek geriliyordur dedi karnının aşağısına kadar falan sertleşme olur normal dedi
zaten şu sıralar günde 4-5 kez kasılman olması normal dedi
için rahatladı
stella iyi bak dr.un rahatlatmış seni..
demek ki o tarz sertleşmeler normalmiş
ay benimki de bugün kıpraşmıyo çıldırıciimmm..
bi ara sanki hisseder gibi oldum yine kayboldu
bilmiyorumkismile

kızlar ben cıkıyorum evden katılırım aranıza artık yazamadım bayadır öptüm sizi elh.cım üzülme canım özge sen de şanslılardansın demek.benimkiler 2sinin ortası ne çok vericiler ne de o kadar sıkılar.ama öyle lafta cok hevesli olup da pek bişey almamaları beni delirtiyor bakalımzamana bıraktım insallah beni utandırırlar.mucu mucu

hoşcakal iibakın kendınızeeeee (bebişle yane)

stella iyi bak dr.un rahatlatmış seni..
demek ki o tarz sertleşmeler normalmiş
ay benimki de bugün kıpraşmıyo çıldırıciimmm..
bi ara sanki hisseder gibi oldum yine kayboldu
bilmiyorumkismile

evet demekki iki türlüsü oluyor biri kasılma diğeri bebek hareketleri
canım bence seninki uyku halinde
biyerde okumuştum gündüz oynamayan bebekler gece hareketleniormuş
yani sen uykudayken

safra kekesinde taş olmasıyla ilgili bilgisi olan varmı
nasıl ameliyat ediliyor

safra kekesinde taş olmasıyla ilgili bilgisi olan varmı
nasıl ameliyat ediliyor

Hamilelik sırasında oluşmuşsa ve müdahale edilmesi gerekiyorsa bir bilgim yok, ama normal zamanda en yakın annemde ve kayınvalidemde gördüm, her ikisinin de ameliyatla safra keseleri aldılar. Onlar açık ameliyat oldu ama laparoskopi ile de yapılıyormuş.

doktorumla konuştum hem tahlil sonuçlarımı öğrendim hemde bu karnımdaki sertleşmeyi sordum
kan değerlerim yine düşük çıkmış
sertleşmeye gelince
ben bebek sanıyorum ama kasılma olabilir mi diye sordum
bebek geriliyordur dedi karnının aşağısına kadar falan sertleşme olur normal dedi
zaten şu sıralar günde 4-5 kez kasılman olması normal dedi
için rahatladı

geçmiş olsun cnmmm iyi rahatlamışsındır bak
benim kasılmada normal demekki dr.sölediğiiii

Hamilelik sırasında oluşmuşsa ve müdahale edilmesi gerekiyorsa bir bilgim yok, ama normal zamanda en yakın annemde ve kayınvalidemde gördüm, her ikisinin de ameliyatla safra keseleri aldılar. Onlar açık ameliyat oldu ama laparoskopi ile de yapılıyormuş.

benim değil canım kardeşimin varmış dün gece acile gitmişler
hemde 10 tane taş varmış
nasıl yani komple safra keselerinimi alıyorlar akannehir
laparoskopi ne oluyor onu çözemedim
yarın kendi fakültesine gidecek bakalım nasıl halledecekler

burda da kar yok
deli gibi ağmur yağıyor ve rüzgar resmen camları öttürüyor

Özge bak bu 21. hafta gebelik için yazılmış bir yazı

Bebek haraketleriniz bir iki hafta önce başladı ve bu haftadan itibaren bebeğinizin oynama sıklığı ve hareketlerin hissedilebilirliği artacak. Bu süreçte siz zaman zaman bebeğinizin "daha az oynadığını" hissederek endişeye kapılabilirsiniz. Bilmeniz gereken, bu haftalarda bebek hareketlerinin tutarsız olduğudur. Hareketler bebeğiniz büyüdükçe ve beyin dokusu geliştikçe daha anlamlı ve daha istikrarlı olacaktır. ıleri gebelik haftalarında bebeğinizin seslere, yediklerinize ve hatta sizin konuşmanıza tepki verdiğini görecek ve bu duyguyu çok seveceksiniz.

benim değil canım kardeşimin varmış dün gece acile gitmişler
hemde 10 tane taş varmış
nasıl yani komple safra keselerinimi alıyorlar akannehir
laparoskopi ne oluyor onu çözemedim
yarın kendi fakültesine gidecek bakalım nasıl halledecekler

Bir de bizim işyerinde de bir arkadaş vardı, yeni mezun, onun da direkt safra kesesini aldılar. Sadece taşlar alınabiliyor mu bilmiyorum onu. Laparoskopi normal ameliyat gibi tam açma yerine ufak delikler açıp cihazları ordan içeri sokup öyle alıyorlar. Ama keseyi nerden çıkartıyorlar tam bilmiyorum. Kişi 1 günde ayağa kalkıyormuş.

Vikipedi'ye göre Laparoskopi genel anestezi altında yapılan ve göbek deliğinden ince bir teleskopun karın içine sokularak karın içi organlarının görüntülenmesi prensibine dayanan bir ameliyattır.

Özge bak bu 21. hafta gebelik için yazılmış bir yazı

Bebek haraketleriniz bir iki hafta önce başladı ve bu haftadan itibaren bebeğinizin oynama sıklığı ve hareketlerin hissedilebilirliği artacak. Bu süreçte siz zaman zaman bebeğinizin "daha az oynadığını" hissederek endişeye kapılabilirsiniz. Bilmeniz gereken, bu haftalarda bebek hareketlerinin tutarsız olduğudur. Hareketler bebeğiniz büyüdükçe ve beyin dokusu geliştikçe daha anlamlı ve daha istikrarlı olacaktır. İleri gebelik haftalarında bebeğinizin seslere, yediklerinize ve hatta sizin konuşmanıza tepki verdiğini görecek ve bu duyguyu çok seveceksiniz.

hmm evet sanki okumustum ben de bunu..
benim tavuk kızım uyuyo herhalde..
geçen hafta hergün hissettim içim rahatlıyordu
şimdi böle 2 gündür doğru düzgün oynamayınca merak ettim bende bilmiyorumkismile
neyse hareketlenir yine elbet

Bir de bizim işyerinde de bir arkadaş vardı, yeni mezun, onun da direkt safra kesesini aldılar. Sadece taşlar alınabiliyor mu bilmiyorum onu. Laparoskopi normal ameliyat gibi tam açma yerine ufak delikler açıp cihazları ordan içeri sokup öyle alıyorlar. Ama keseyi nerden çıkartıyorlar tam bilmiyorum. Kişi 1 günde ayağa kalkıyormuş.

sağol canım, inşallah hayırlısıyla atlatır

Back
X