Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay 2010 haziran göbeklerine bakıyodumda çok güldüm ha:roflol:
özbek canım çok güzel olmuş bebek şekerin bayıldım valla.
ben öyle örgü bilmem; o yüzden mecburen farklı bişe yapmam gerekecek. eminönünde malzemelerini buldum. bundan yapacam bende..
bende kendim yapacaktım ama annem dün eminönüne gitmiş
çok güzel şekerler var jemde ucuz boşuna yapma dedi
bir ara gidip bakacağım nasıl modeller var diye
bunlar kaca mal olyor
ben sırf zevkine yapcam zaten evde boş oturmaktansa uğraşması güzel oluyor zaten butarz seylerin hemen hepsi elimden gelir cok şükür
benim zamanım bile yok yapması zevklidir muhakkak abimin esi de kendisi alıp yapmıştı malzemeleri tek tek aldı birleştirdi bir de adını yazdırdılar kağıtlara kucuk onu da zımbaladı güzel şık olmuştu..sen de evdesin nasılsa seviyorsun da yap bence de
elhamra bu profilindeki karpuz patiğinden bende ördüm pembeyle ekru karışımı çok hoş oldu
evt canım malzemeleri de orda satılıyor aynı dükkanda arkadasım tek tek malzeme fiyatlarını sormuş bir de yapılmışı varmıs cok az bir farkı var diyor ben de öyle yapıcam sanırım boncuk hanından vardır ordan gidip alıcam acaba kac tane almak lazım hastanede de dağıtıcak mısın sen ben sadece mevlütte düşünüyorum.hastanede gelenlere bebekli çikolata dağıtmayı düşünüyorum bebekleri alıp çikolatalara yapıştırıcam ama bir onu yapıcam çünkü pastanedekiler çok pahalıı bilmiyorumkismile
canım bende calışıyordum bebek tedavisi için ii bıraktım evde cok sıkılmaya başladım zaten egitiminde bunun üzerine moda tasarımı mezunuyum su anlık bu bir numune evdeki malzemeyle yaptım belki daha degişik bir sey olabilir yada bunlardan kapı süsü yapabilirim
hem hastanede hemde evde dağıtmayı düşünüyorum
öyle olursa 100 tane falan almam lazım. fiyatlarına bakıp karar vereceğim bende. çok tuzluya gelirse hastanede başka birşey dağıtırım bilmiyorum :1no2:
Kislar siz seker faln bahsediyosunuz ama ilk defa burda duyuyorum ben bebek sekeri falannsempatiksalakcinni
Napiyosunuz o sekerleri gelene gidenemi dagitiyosunuz ne cahilmisim be yahuu 1 cocuk buyuttum ama haberim yok biseydenn bilmiyorumkismile
hehehe burdada moda canım. nikah şekeri gibi şeker yaptırıyorsun. hastanede ya da mevlütte dağıtıyorsun.netten bebek şekeri diye aratırsa çok çeşitli modellerine rastlayabilirsin.
ama azıcık tuzlu fiyatları
Ne gerek varki bence bosuna masaraf yaa ...
Ama insan bi baskasinda gördumu de heves ediyo tabi yapmak icin.
Iyiki burlarda yok öyle biseyybayanssulusmile