• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nee

bana şişko dedin.
montu olmuyo kapatamamıs oglunu üşütcek dedin

ama ben sadece tuğberki düşünmüştümmmbilmiyorumkismile

süt kızımın anasına bişi dime..

opuyorumnanaktan

siz benı üzün üzün ben iki cocuk bırden emzırcem ya sutum kesılıse sızın yuzunuzdem..
nası doycak ıkı cocuk:olmaz:

kızdırmayın züt annemiiii, zütü kesilirse hepinizi düverimalsanaalsanasmile

ben bi albüm alıp içinde muhafaza etmek istiorum..
mutfakta yemek yapıldığı için lekelenir diye buzdolabına koymuyorumm bayanssulusmile

aslında doğru ama 2 tanesi çok hoşumuza gittiği için koymuştuk babasına buzdolabına yapışan içi boş magnetlerden getirmiş içine süpriz olsun diye koymuştum eve gelen herkes çok mutlu olmuştu şimdilk 2 tanesi duruyor :) bende albüm almak istiyorum am aistediğim gibi daha bulamadım ...

listeyi düzennicek mişmiş
yaz bana bi kız bi oğlan daha gelmişkenalsanaalsanasmile

En iisi sanırım topicte aramak :(

canım resmin yanına yazdığın mesajı tam hatırlıyorsan google yaz kadınlar kulübü yazısınıda ekle link çıkar

onun dışında aşağı yukarı 2 ay önceki sayfalara dönüp bakman lazım

canım koyduğun tarihi hatırlıomusun?

17 Aralık'ta 1.ayrıntılı ultrasona girmiştim. O gün cinsiyeti belli oldu, ben de şimdi o tarihten sonrasına bakmaya başladım canım :).

aslında doğru ama 2 tanesi çok hoşumuza gittiği için koymuştuk babasına buzdolabına yapışan içi boş magnetlerden getirmiş içine süpriz olsun diye koymuştum eve gelen herkes çok mutlu olmuştu şimdilk 2 tanesi duruyor :) bende albüm almak istiyorum am aistediğim gibi daha bulamadım ...

Bir de çerçeveletip bebeğin odasına koyanlar var, onları hiç anlamıyorum.

aslında hıc gelmemelıydın..
ben gidiyorum:gitme:
gitme yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kalpresimleri.jpg

17 Aralık'ta 1.ayrıntılı ultrasona girmiştim. O gün cinsiyeti belli oldu, ben de şimdi o tarihten sonrasına bakmaya başladım canım :).

du bende sana yardım edim cnm bulursam link atarım sana burdan yerimseniben

hep döv zaten
hep ez
hep vurr
:gitme:

ben aslında şişko degılımde dun karnım cok sısımıs nedensebilmiyorumkismile

evet olabiler, benim montum sana olurmu ki acep ben senden uzunum ya
h.sonu bi dene bendekilerdenbilmiyorumkismile

belkide ilk heyecandandır :) ilk CD sini aldığımız da 2 li testten sonra akşam oturum izledik sanki sinema :) izliyoruz.

Back
X