• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
testleri 4 saat yiyip içmeme ve idrar tutma kuralına göre yapıyorum. sadece 14.15. gün 2 saa arayla yaptım. ve 2 saat e rağmen o gün daha belirgin gibiydi ama tam emin değilim. 14.15. gün ovulasyon oldu desek bile hala uzayan akıntımın olması normal miyerimseniben

SAĞOL ÖZGEÇAY KARDEŞİM SAĞOLASIN...

aslında kafama takılan bişey var madem cevaplarsın yazayım bari.

ben ilk kez bu ay ovulasyon test aldım 12. gün başlamam gerekşyormuş adetim 28-29 günde bir... ben dayanamadım 10. gün başladım. silik belirgin çizgi vardı. 11.12.13.14.15.16.17. gün hep aynı çıktı bugün 18. gün birazdan yapacağım yine. bu kadar silik çıkması normal mi sence?? akıntı 10 gündür var herzamanki gibi.. 14.15 günler kasık ağrım da oldu ovulasyon ağrıları her ay olur bende2 gün (burdan anlıyorum o gnlerde olduğumu)
hmm canım valla ovulasyon testi ben hiç kullannmadım o yuzden o konuda sağlıklı yorum yapamayabilirim.
ben adetin ilk gününden sonra 10. günden itibaren gün aşırı birlikte olunca olmuştu..
gün aşırı olması daha iyi diyorlar sperm kalitesi açısından ama bilmiyoruım

ben kapkara 5.750 gr bısey dogmusum..
onceden bebekerlı hemen annenın yanınavemıyolarmıs ya babam kuvozlerın oldugu yere gıtmıs bır suru bebek benı gorunce hmen olsa olsa budur benım cpcugum demıs.
acaba cok begendıgınden mı yoksa nerde tuhaf bişi var benı bulur demek ıstedıgınden mı=))

:1shok:bilmiyorumkismile

Bu arada kizlar hepiniz hamilesiniz hepiniz benim icin dua edin.
Yarin doktora gidiyorum insAllah cinsiyetini ogrenirim artik tosbamin.

kızlar burası için demedim hamilelik belirtileri sayfasına girmiyorum dedim

onceden bebekerlı hemen annenın yanınavemıyolarmıs ya babam kuvozlerın oldugu yere gıtmıs bır suru bebek benı gorunce hmen olsa olsa budur benım cpcugum demıs.
acaba cok begendıgınden mı yoksa nerde tuhaf bişi var benı bulur demek ıstedıgınden mı=))

babanın hissiyatı neydi acaba daeCADIARZU

testleri 4 saat yiyip içmeme ve idrar tutma kuralına göre yapıyorum. sadece 14.15. gün 2 saa arayla yaptım. ve 2 saat e rağmen o gün daha belirgin gibiydi ama tam emin değilim. 14.15. gün ovulasyon oldu desek bile hala uzayan akıntımın olması normal miyerimseniben
hmm valla geç döllenme fln herşey olabilir...
sen bırakma canım çalışmalara devam et mutlaka

boshayallersmile :emir_bebek:

Anaaa sen tam tosunmuşsun.

beeeeennnnnnnn
geeellllddddiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

Hoşgeldin bebiş, bugün geçmişi karıştırırken seni gördüm. Napiyo acaba dedim. Bak kalp kalbe karşıymış.

Bu arada kizlar hepiniz hamilesiniz hepiniz benim icin dua edin.
Yarin doktora gidiyorum insAllah cinsiyetini ogrenirim artik tosbamin.

Sensiciğim senin kızın olacak.

bebiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
nerdesinnn

Back
X