- Konu Sahibi daemon
- #44.781
burda asla geyik yokturlmaz:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
bu söylediğine sen inandın mı elhamra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burda asla geyik yokturlmaz:
hmm canım valla ovulasyon testi ben hiç kullannmadım o yuzden o konuda sağlıklı yorum yapamayabilirim.SAĞOL ÖZGEÇAY KARDEŞİM SAĞOLASIN...
aslında kafama takılan bişey var madem cevaplarsın yazayım bari.
ben ilk kez bu ay ovulasyon test aldım 12. gün başlamam gerekşyormuş adetim 28-29 günde bir... ben dayanamadım 10. gün başladım. silik belirgin çizgi vardı. 11.12.13.14.15.16.17. gün hep aynı çıktı bugün 18. gün birazdan yapacağım yine. bu kadar silik çıkması normal mi sence?? akıntı 10 gündür var herzamanki gibi.. 14.15 günler kasık ağrım da oldu ovulasyon ağrıları her ay olur bende2 gün (burdan anlıyorum o gnlerde olduğumu)
ben kapkara 5.750 gr bısey dogmusum..
onceden bebekerlı hemen annenın yanınavemıyolarmıs ya babam kuvozlerın oldugu yere gıtmıs bır suru bebek benı gorunce hmen olsa olsa budur benım cpcugum demıs.
acaba cok begendıgınden mı yoksa nerde tuhaf bişi var benı bulur demek ıstedıgınden mı=))
beeeeennnnnnnn
geeellllddddiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
onceden bebekerlı hemen annenın yanınavemıyolarmıs ya babam kuvozlerın oldugu yere gıtmıs bır suru bebek benı gorunce hmen olsa olsa budur benım cpcugum demıs.
acaba cok begendıgınden mı yoksa nerde tuhaf bişi var benı bulur demek ıstedıgınden mı=))
hmm valla geç döllenme fln herşey olabilir...testleri 4 saat yiyip içmeme ve idrar tutma kuralına göre yapıyorum. sadece 14.15. gün 2 saa arayla yaptım. ve 2 saat e rağmen o gün daha belirgin gibiydi ama tam emin değilim. 14.15. gün ovulasyon oldu desek bile hala uzayan akıntımın olması normal miyerimseniben
biliyorlar canımkızlar burası için demedim hamilelik belirtileri sayfasına girmiyorum dedim
kızlar burası için demedim hamilelik belirtileri sayfasına girmiyorum dedim
:roflol::roflol::roflol::roflol:
bu söylediğine sen inandın mı elhamra
aneeemmm hoşgeldin:1hug:huhuuuuu ben geldim unutuldum mu neeeeohaoldumsmile
beeeeennnnnnnn
geeellllddddiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
Bu arada kizlar hepiniz hamilesiniz hepiniz benim icin dua edin.
Yarin doktora gidiyorum insAllah cinsiyetini ogrenirim artik tosbamin.
sen ilk önce ticker ına bak
ayarı kaçmış onun
bi ayar çek:roflol:
[/B]
kızlar burası için demedim hamilelik belirtileri sayfasına girmiyorum dedim