• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bişi yapmadın ama belkı yaparsın sona=))
[/QUOTE]

anlaşılan sen sevmedin benii ben susayım:)

bende kocişi ıkna edemıyorum yaa..
bı arkadasının sılıvrıdfe yazlıgı var her yıl gıderız hafta sonları orası yeter bu sene dıyo.
havuzla ıdare etces artık

ya noldu bılıyomusun ben netten satıs yapıyorum ya adamın bırı playstatıonla takas ıcın bır hafta dıdımde 6 yıldızlı otelde ıkı kısılık tatıl teklıf ettı..
o sekılde cok uyguna gelıcektı otele bı baktık netten.. ultra luks ama kadınlar ve erkekler avuzu ayrı falan.. oyle olmasa agustos sonu didimde olcaktık ne guzelll..
sans ınsana bole glrı kapıdan doner ısteakannehir
ooo çok iyiymiş yaaa.. valla süpermiş.. ama kaçmış tühhh

oturmucaz işte totomuzun üstüne gitcez işte koçiş doğum hediyesi yapcak bize kızmla cip cip yapcaz

bu arada yaprdımcı olduğun için teşekkürler teyzecik hıh bizde yağmuru alıp gideriz kızımla arkadaş olurlar ohaoldumsmile
vermem kızımıııı ohaoldumsmile

yap yap cok basıt hemencık yapılıyo

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ben yuruyunce o kadar degılde sabıt ayakta duramıyorum 2 dk yururkende hıssetmıyorum ama sonra ayaklarım şişiyo hemen..
bıde ben tuz olayını abarttım.
normalde cok az tuz kullanırdım yemekelrde ve masaya getırmezdım asla tuzlugu. ama artık esım yemeklerden sıkayet edıyo yıne tuzu fazla kacmıs dıye.
mesela sıyah zeytınden nefret ederdım ben. sımdı suyah zeytın manyagı oldum tuzlu tuzluı

bu şişliklerin tuzla alakası yokmuş. rahim büyüyüp leğen kemiğinin oradaki damarlara baskı yapıyormuş, o yüzden şişiyormuşuz. yani tamamen mekanik bir olay, kimyasal değilmiş..

bende kocişi ıkna edemıyorum yaa..
bı arkadasının sılıvrıdfe yazlıgı var her yıl gıderız hafta sonları orası yeter bu sene dıyo.
havuzla ıdare etces artık

ya noldu bılıyomusun ben netten satıs yapıyorum ya adamın bırı playstatıonla takas ıcın bır hafta dıdımde 6 yıldızlı otelde ıkı kısılık tatıl teklıf ettı..
o sekılde cok uyguna gelıcektı otele bı baktık netten.. ultra luks ama kadınlar ve erkekler avuzu ayrı falan.. oyle olmasa agustos sonu didimde olcaktık ne guzelll..
sans ınsana bole glrı kapıdan doner ısteakannehir

kız yazlığa gitsek üşürmü bebik
hakketten

anlaşılan sen sevmedin benii ben susayım:)
tmm tmmm sevdım gell:1hug:
ooo çok iyiymiş yaaa.. valla süpermiş.. ama kaçmış tühhh

vermem kızımıııı ohaoldumsmile

sorma ya ne sınır bozucu ama dımı.
hazır bızımkıde bole uygun bı tatılı bulmusken kacırmak ıstememıstı ama yalan oldu ıste..
ne vardıkı haremlık selamlık olmayıpta 4 yıldız olsa onada razıydım bvalla

hakketten
yok yaa temmuzun o sıcagında fln üşümez..
biz de gidecez hafta sonları fln
annemlerinki tekirdağa giderken marmara ereğlisinde..
silivride de kayınvalidemler ve teyzemler yanyana sitelerde.. sempatiksalakcinni

ama havuza sokmamak gerek
havuzlar cok mikroplu

bu şişliklerin tuzla alakası yokmuş. rahim büyüyüp leğen kemiğinin oradaki damarlara baskı yapıyormuş, o yüzden şişiyormuşuz. yani tamamen mekanik bir olay, kimyasal değilmiş..
ama doktorlar da dıyo tuz ödem yapar dıye
hakketten
nıe ususunler canım arada suya sokup cıkarırsın heme kurulayı sararsın pattanıyesıne olduda bıttı masallah

yok yaa temmuzun o sıcagında fln üşümez..
biz de gidecez hafta sonları fln
annemlerinki tekirdağa giderken marmara ereğlisinde..
silivride de kayınvalidemler ve teyzemler yanyana sitelerde.. sempatiksalakcinni

ama havuza sokmamak gerek
havuzlar cok mikroplu

ay evet havuz ne kadar dezenfekte edılsede bende korkuyorum havuza sokmaktan ben bı legen alırım ıcme suyunu doldrurup onun ıcene sokarım bebıkımı bende havuza gırerım=))

aaa ilk defa duyduummm akannehir

evet özge teyze biz büyüdük doğduk annem popomu tuzlu suya sokmaya götürcek beni herkes gidiyoda bizmi kalcaz geride canımmm:))))))))))))))))))))9

valla kremlin normalde 190 tl şimdiden ayırtırsan 100 tl canım degrlendirmek istiyoruz ama bakalım dr la bir konuşayımla haftaya cumartesi

kremiline daha önce gittin mi bilmiyorum ama ben hiç memnun kalmadım. yemekleri kötü, temizlik desen yok, havuz başında müzik gürültüsünden durulmuyor, denizide güzel değil. belek yerine beldibinde daha küçük ama daha güzel tatil köyleri var, hem o tarafın denizi daha güzel. o fiyata orası değmez bence...

ay evet havuz ne kadar dezenfekte edılsede bende korkuyorum havuza sokmaktan ben bı legen alırım ıcme suyunu doldrurup onun ıcene sokarım bebıkımı bende havuza gırerım=))
ama o zaman hala kilo vermiş olmıcaz bilmiyorumkismile

dün bir arkadaşımın doğumuna 2 hafta kaldığını ve 27 kilo aldıgını öğrendim.
63 den 90 a cıkmış

akannehir

valla özbek maasalahh

sen google grupta yokmusun kusum..
TENCEREDE FİNCAN KEK

1 Yumurta
1 çay bardagı süt
1,5 çay bardağı şeker
2 çay bardağı un
2 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu

Bütün malzeme çırpılır, 6 tane nescafe fincanı yağlanır(Türk kahvesi fincanlarının bir büyük boyu) karışım fincanların yarısına kadar doldurulur(istersniz fincanın içine topkeklerin altına koyulan kek kağıtlarından koyabilirsiniz çok güzel oluyor)bir tencereye ılık suyu, fincanların dışından yarısına gelecek kadar dök ve ağzı açık kaynamasını bekle, kaynayınca tencerenin kapagını kapat, ağzını hiç açmadan kısık ateşte 20 dk pişir, altını kapattıktan sonra15 dk kapağı açmadan dinlendir.

NOT:Tencerenin kapağından buharlasan su damlamasın diye ben kağıt havlu veya temiz bir bez koyuyorum. 6 fincan dedim ama karışım az koyulup fincan coğaltılabilir. Üstüne dilerseniz yarım paket çikolata sosu yapıp dökebilirsiniz çok sık oluyor Arkadaşlar gerçekten çok pratik ve güzel oluyor denemenizi ısrarla tavsiye ederim, sünger gibi oluyor göz göz kabarıyor, top keklere benziyor...

yazdım ya uklacıkk
yokummafoldumben
sagol canim olumunekankayizsmile

ama o zaman hala kilo vermiş olmıcaz bilmiyorumkismile

dün bir arkadaşımın doğumuna 2 hafta kaldığını ve 27 kilo aldıgını öğrendim.
63 den 90 a cıkmış

akannehir

neee 27 kılomuu..
ayy bızdemı ole olcaz acep..
ya bızım apartmanda kadın 2 ay olmadı dogum yapalı gecen ay gorsen hıc dogum yapmamıs gıbı hemen eskı halıne donmustu..
adamına gore degısıyo ıste..
dıkkat etmek lazım

aaa ilk defa duyduummm akannehir

ben de dün öğrendim. hatta özel hamile çorapları varmış, varis çoraplarının kısası, dizaltı ve ten rengiymiş, bugün abim alcak bana onlardan. bu uzunlar çok rahatsız, düşüyor durmadan.

hani o çocuk havuzları varya
onnardan alırız
ayyy düşünsene bahçeye atarız öle bıcı bıcıopuyorumnanaktan

şımarma hemenaklinialirimsmile

CADIARZU

Back
X