2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhabalar..
bıktınız benden biliyorum ama buraya yazınca daha rahatlıyorum sanki...
bugün çok kötü rüya gördüm hemde benzer rüyayı üst üste gördüm..allahım korusun...
hç iyi değilim..:sinifsinif:
yarın hastaneye yatıcam...
izmirliler yeşilyurt nasıl bir hastane??yardım lütfen...

geçmiş olsun mhtp. ben olayı kaçırmışım neyin var??kanaman mı oldu?
umarım en kısa zamanda kendini toplarsın.

kızlar merhabalar..
bugün çok kötü rüya gördüm hemde benzer rüyayı üst üste gördüm..allahım korusun...
aa neden yatıyosun cnım ya
ne kdr yatacan

canım benim erkekn doğum riskim var ya hem onunla ilgili tetkikler yapılacak hemde rapor vericek dr ....
dr bana patlamaya hazır bir bomba gibisin her an herşey olabilir dikkatli ol dedi..:(((((((

ya önemli bişi deil sanrm normalmş bnlr ama mesela yuruken tutlup kalıyorum ayagımdn belımden kıprdymyrm ole beklıcm o an bıde gecelerı bacagım kasılıyr bagırarak uyanıyorum.
gecmisolsun günescim.bende uyandigim zaman öylece kalakaliyorum.gerinme geliyor kimildadigim an karnim istem disi slkiliyor.kasiliyor gibi.bacak kasilmasi kramp magnezyum alman gerekiyor.drum bana hamileligimin basinda verdi ve doguma kadar kullanicam cokda faydasi oldu

aa neden yatıyosun cnım ya
ne kdr yatacan

sanırım bir aksilik olmazsa bu hafta hastanede geçecek...
kızımıda 24 haftalık olduğunda kaybetmiştim...:((

allahım yalvarıyorum oğlumu hayırlısıyla vaktiyle kucağıma almak büyütmek nasip olsun..:Saruboceq:

canım benim erkekn doğum riskim var ya hem onunla ilgili tetkikler yapılacak hemde rapor vericek dr ....
dr bana patlamaya hazır bir bomba gibisin her an herşey olabilir dikkatli ol dedi..:(((((((

canım üzülme. doktorlar her ihtimale karşı en kötü senaryoları söylüyorlar. eminim atlatırsın bunu da. bende kanamadan yatarken her gittiğimde herşeye hazırlıklı ol düşebilir bebek dediler ama allaha şükür hiç bir sorunumuz kalmadı.
sende iyi şeyler düşün aklına kötü fikirleri getirme.

ayy hay allah yaaa
o kdr yeri bile belirledim çok üzülürüm ben yaaa..

kızlar 2 hafta fln ertelsek mi 14 mart a fln :kedi:

gerçi şimdi herkes de kendini ona göre ayarlamıştır ama olmazsa buluşanlar buluşur
soora yakın zamanda bir daha yaparız
aklım kalacak sizde ama napalım

iyide sen olmassan biz oraya nasıl gidicez ?? Mekanı bilen sensin hem birçoğumuz bakırköye yabancı sensiz olmaz kiiiiiiiiiiiiii

AYYY KIYAMAM YA ALLAH YARDIMCIN OLSUN CNMMM
BENDE ÇOK KORKUYOM BU ERKEK DOĞUM MUHABBETİNDEN AMNİYOOO SENTEZ YAPTIRDIM YA OFFFFFFF ERKEN DOĞUMA SEBEP OLABİLİYORMUŞŞŞ
AMAN NE YAPALIMMM KISMETTTİMİZDE VARSA YAŞARIZZ CNMMM
MORALİNİ YÜKSEK TUTTTT:Saruboceq:

güneşim geçmiş olsun...canım dr söle büyük ihtimalle sana magnezyum verir..çok iyi geliyor..önemli bişey değil rahat ol..

ay allah korusun mehtap
iyi düşün iyi olsun
sağlıkla bebişini alacaksın kucağına
hep iyiyi çağır hep iyiyi

sanırım bir aksilik olmazsa bu hafta hastanede geçecek...
kızımıda 24 haftalık olduğunda kaybetmiştim...:((

allahım yalvarıyorum oğlumu hayırlısıyla vaktiyle kucağıma almak büyütmek nasip olsun..:Saruboceq:

İNŞALLAH CNM YAAAAAA:Saruboceq:

Canim ilk bebegin cinsiyeti neydi ikincisi ne?

Benimde ikinci ilki oglan buda oglan oy uzden hic telasim yok.Herseyi simdiden hazir cunki.Abisinin butun esyalarini yikayip kaldirmistim onlari tekrardan yikayip utuleyip kullanayim diyorum.Bosuna 2 kez masraf etmeye gerek yok.Zaten o kadar cok esyamiz varki almak gereksiz olur.Ama yinede bikac yeni bisey alicam tabi oglusuma:emir_bebek:
canim cinsiyetini henüz ögrenememistim.hersey cok ani oldu.agrisiz sancisiz bebegimi biranda kaybettim.Allah kimseye yasatmasin.ne güzel iste abisininkiler olur.zaten hepsi yepyeni kaliyor.

AYYY KIYAMAM YA ALLAH YARDIMCIN OLSUN CNMMM
BENDE ÇOK KORKUYOM BU ERKEK DOĞUM MUHABBETİNDEN AMNİYOOO SENTEZ YAPTIRDIM YA OFFFFFFF ERKEN DOĞUMA SEBEP OLABİLİYORMUŞŞŞ
AMAN NE YAPALIMMM KISMETTTİMİZDE VARSA YAŞARIZZ CNMMM
MORALİNİ YÜKSEK TUTTTT:Saruboceq:

ah canım benim kısmetimde bunu 3 defa yaşamak vardı..4. de olursa yaşayabileceğimi sanmıyorum...ruh sağlığım kalmadı artık...

ay kızlar sabah kahvaltı yaptıkdan sonra qidip tekrar uyudum
anca kalktım yaa bilmiyorumkismile

mhtp gecmıs olsun canım..
telaslanma sadece tetkıklerı cın yatacaksın nasılsa ıcını guzel tutukı guzel sonuclar alasın..
gıtte gel bıran once aramıza..

kızlar merhabalar..

Canım yeşilyurt dediğin Atatürk Devlet hastanesi değil mi??? Eskiden kötü bir hastaneydi bildiğim ama son yıllarda tamamen yenilediler ve yatırım yaptılar duyduğuma göre ve dıştan gördüğüme göre ama içini bilemem. Bu arada senin eşin askerdi değil mi imkanınız varsa Dokuz eylülü tercih edin dedirm. tabi bunların hepsi devlet sonuçta özel hastane konforu bekleme.

güneşim geçmiş olsun...canım dr söle büyük ihtimalle sana magnezyum verir..çok iyi geliyor..önemli bişey değil rahat ol..

saol cnm aslnda agrılarım için vermiştide içemiyrm pek ıhmal ve mıde bulantısı
buarada snde moralını bozma hersey guzel olur inş olumsuz dusunup olumsuz seylerı cekme kendıne

zynp haklı
9 eylülde cok güzel

Back
X