- Konu Sahibi daemon
- #46.821
bizimkinide kaynanamlar alicakdelikafaduldenne zaman bakmaya gidicez dyip duruyor:icecream:kızlar bu arada eşimden aldığım son bilgi..
bebik odasını kaynanamlar alcakmış bilmiyorumkismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizimkinide kaynanamlar alicakdelikafaduldenne zaman bakmaya gidicez dyip duruyor:icecream:kızlar bu arada eşimden aldığım son bilgi..
bebik odasını kaynanamlar alcakmış bilmiyorumkismile
kızlar merhabalar..
bıktınız benden biliyorum ama buraya yazınca daha rahatlıyorum sanki...
bugün çok kötü rüya gördüm hemde benzer rüyayı üst üste gördüm..allahım korusun...
hç iyi değilim..:sinifsinif:
yarın hastaneye yatıcam...
izmirliler yeşilyurt nasıl bir hastane??yardım lütfen...
aa neden yatıyosun cnım yakızlar merhabalar..
bugün çok kötü rüya gördüm hemde benzer rüyayı üst üste gördüm..allahım korusun...
ayyy işte benim istediğim araba buuuhihoyyyt
gecmisolsun günescim.bende uyandigim zaman öylece kalakaliyorum.gerinme geliyor kimildadigim an karnim istem disi slkiliyor.kasiliyor gibi.bacak kasilmasi kramp magnezyum alman gerekiyor.drum bana hamileligimin basinda verdi ve doguma kadar kullanicam cokda faydasi olduya önemli bişi deil sanrm normalmş bnlr ama mesela yuruken tutlup kalıyorum ayagımdn belımden kıprdymyrm ole beklıcm o an bıde gecelerı bacagım kasılıyr bagırarak uyanıyorum.
aa neden yatıyosun cnım ya
ne kdr yatacan
canım benim erkekn doğum riskim var ya hem onunla ilgili tetkikler yapılacak hemde rapor vericek dr ....
dr bana patlamaya hazır bir bomba gibisin her an herşey olabilir dikkatli ol dedi..((((((
ayy hay allah yaaa
o kdr yeri bile belirledim çok üzülürüm ben yaaa..
kızlar 2 hafta fln ertelsek mi 14 mart a fln :kedi:
gerçi şimdi herkes de kendini ona göre ayarlamıştır ama olmazsa buluşanlar buluşur
soora yakın zamanda bir daha yaparız
aklım kalacak sizde ama napalım
canım benim erkekn doğum riskim var ya hem onunla ilgili tetkikler yapılacak hemde rapor vericek dr ....
dr bana patlamaya hazır bir bomba gibisin her an herşey olabilir dikkatli ol dedi..((((((
ay allah korusun mehtapcanım benim erkekn doğum riskim var ya hem onunla ilgili tetkikler yapılacak hemde rapor vericek dr ....
sanırım bir aksilik olmazsa bu hafta hastanede geçecek...
kızımıda 24 haftalık olduğunda kaybetmiştim...(
allahım yalvarıyorum oğlumu hayırlısıyla vaktiyle kucağıma almak büyütmek nasip olsun..:Saruboceq:
canim cinsiyetini henüz ögrenememistim.hersey cok ani oldu.agrisiz sancisiz bebegimi biranda kaybettim.Allah kimseye yasatmasin.ne güzel iste abisininkiler olur.zaten hepsi yepyeni kaliyor.Canim ilk bebegin cinsiyeti neydi ikincisi ne?
Benimde ikinci ilki oglan buda oglan oy uzden hic telasim yok.Herseyi simdiden hazir cunki.Abisinin butun esyalarini yikayip kaldirmistim onlari tekrardan yikayip utuleyip kullanayim diyorum.Bosuna 2 kez masraf etmeye gerek yok.Zaten o kadar cok esyamiz varki almak gereksiz olur.Ama yinede bikac yeni bisey alicam tabi oglusuma![]()
AYYY KIYAMAM YA ALLAH YARDIMCIN OLSUN CNMMM
BENDE ÇOK KORKUYOM BU ERKEK DOĞUM MUHABBETİNDEN AMNİYOOO SENTEZ YAPTIRDIM YA OFFFFFFF ERKEN DOĞUMA SEBEP OLABİLİYORMUŞŞŞ
AMAN NE YAPALIMMM KISMETTTİMİZDE VARSA YAŞARIZZ CNMMM
MORALİNİ YÜKSEK TUTTTT:Saruboceq:
kızlar merhabalar..
güneşim geçmiş olsun...canım dr söle büyük ihtimalle sana magnezyum verir..çok iyi geliyor..önemli bişey değil rahat ol..