- Konu Sahibi daemon
- #46.841
mhtp gecmıs olsun canım..
telaslanma sadece tetkıklerı cın yatacaksın nasılsa ıcını guzel tutukı guzel sonuclar alasın..
gıtte gel bıran once aramıza..
inşallah sağlıkla ve bebeğim karnımda gelirim tekrar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mhtp gecmıs olsun canım..
telaslanma sadece tetkıklerı cın yatacaksın nasılsa ıcını guzel tutukı guzel sonuclar alasın..
gıtte gel bıran once aramıza..
canım hayırlısıyla hiçbir şey olmayacaksanırım bir aksilik olmazsa bu hafta hastanede geçecek...
kızımıda 24 haftalık olduğunda kaybetmiştim...(
allahım yalvarıyorum oğlumu hayırlısıyla vaktiyle kucağıma almak büyütmek nasip olsun..:Saruboceq:
of yaaaa mafoldumbeniyide sen olmassan biz oraya nasıl gidicez ?? Mekanı bilen sensin hem birçoğumuz bakırköye yabancı sensiz olmaz kiiiiiiiiiiiiii
ah canım benim kısmetimde bunu 3 defa yaşamak vardı..4. de olursa yaşayabileceğimi sanmıyorum...ruh sağlığım kalmadı artık...
masal, bebişin ismi hayırlı olsun..
masal isminden vaz mı geçtin sen
gelirsin canım korkmainşallah sağlıkla ve bebeğim karnımda gelirim tekrar...
mehtapcim kötü seyler getirme aklina özelden dedigim gibisanırım bir aksilik olmazsa bu hafta hastanede geçecek...
kızımıda 24 haftalık olduğunda kaybetmiştim...(
allahım yalvarıyorum oğlumu hayırlısıyla vaktiyle kucağıma almak büyütmek nasip olsun..:Saruboceq:
cnm o seçtiğin şeker çikolataya göre süslemesine göre değişir tanesi ortalama 2 tl olsa 50 tane yaptırırsın yeterde artar bileHAKLISIN CNM FIYATLAR NASIL ACABA ARASTRYM BİRAZ MALUM OZAMN MASRF COK OLCAK CIMRI KOCAM NE GERENNKK VAR DIYEBILIR EHUHEHEHE:d HOŞ ONU TAKAN KIM AMA
benim kayınvalidelerden çıt çıkmıyo annemde her çarşıya çıktığında yeni bişiyle geliyo eve birsürü hırka yalek ördü bi heves bi heves annemde onlarda tık yok birde eşit davranılmasını beklerlerya her defasında sinir ediyolar beni
valla canım ben hıc sanmıyorum.
hatta emınım öle seyler cıkmayacagından.
annemlerın yanında ablamlar ve ıkı torun var sımdı onlar o yuzden hıc bısey yapamazlar.
zaten bır anda ıkı cocugun masrafı cıktı o eve.
ama yınede gecenlerde sınırım bozuldu bunlar senın torununda benımkı kurufasulyemı olcak dıye. kadın cok uzuldu ama bende ıcıdekını solemeden edemedım.
o laflarımdan sonra yapacgaı varsada yapmaz. bırde abım nısanlı oda evlencek esyası susu busu onun derdınde.
bızımkıler bu anlamda sıfır yanı..
bızımkının annesının durumu zaten malum.
abısıde ıyı bı şirkete bılgı ıslem muduru olarak baslamıs ama ancak havasını atar o
babasından aslında bıseyler beklerdım ama onunda nıyetı yok gıbı.
zaten tasınınca kıranın yarısını ondan alıcaz.
hadı ben neyse esımde dıyo zaten kımseden tık cıkmaz sen bosver bız yapabılcegımız kadarını yapalım dıye ama baska bısey gelınce sulale dolud-sur sımdı kımseden gık cıkmıyo ya karısmaya gelıcnce hepsı soz sahıbı olursa gücüme gıdıyo vall ya
Canım yeşilyurt dediğin Atatürk Devlet hastanesi değil mi??? Eskiden kötü bir hastaneydi bildiğim ama son yıllarda tamamen yenilediler ve yatırım yaptılar duyduğuma göre ve dıştan gördüğüme göre ama içini bilemem. Bu arada senin eşin askerdi değil mi imkanınız varsa Dokuz eylülü tercih edin dedirm. tabi bunların hepsi devlet sonuçta özel hastane konforu bekleme.
gelceksın tabıkı..
bak bu kadar hamıle senın ıcın dua edıcek.
hamılelerın duaları kabul olurmus ya .
bızımkı cıfter cıfter kabul olcak gorurusun..
Tabiki geleceksin aksini düşünme sakım hem hepimiz senin için dua edicez meraklanma sen busefer herşey yolunda gidecek. Sonra yazın İzmirde toplaşıp bebişleri tanıştırıcaz daha hepbirlikte.
canımm çok sevindim.. Gözün aydınn..Kızlarrrrrrr 100 lük yükleme sonucum geldi. Tüm değerler normal çıktı Allahıma çok şükürr. Öğlen doktoruma fakslıcam çok mutluyum şu andaaaaaaaaa![]()
çok tatlııııı :ecrin_bebek:Funnababy Funnababy 8 Parça Uyku Seti Luna Elegant | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
ben de uyku seti aldım haftasonu, daha doğrusu annem aldı:)
aynen cnm bnde bikaç şeyi inyernetten siprapiş vericembenimde ufak tefek kaldı internettende alacaklarım var
ama 1 kes daha giderim karşıya çok büyümeden karnım ypoksa zor olur..
buda çok şeker yaa opuyorumnanaktanoyy ne güzel yaaa
bende taçdan nevresim takımı aldım c.tesi daeyle eminönünden![]()
bunu opuyorumnanaktan
ah canım benim kısmetimde bunu 3 defa yaşamak vardı..4. de olursa yaşayabileceğimi sanmıyorum...ruh sağlığım kalmadı artık...
daha önce 9 eylülde yattım hep..dr orada proftu...orası çok temiz güzel bir hastane ama drum yakup bey ilgisiz sağolsun..benim risklerimi göz önünde bulundurmuyor.hastaneye yatınca uğramıyor yanıma..asistanlara kaldıktan sonra napayım ben..
ama şimdi dr değiştirdim umur yersan diye o da yeşilyurtta çalıştığı için oraya yatıyorum...en azından dr akşama kadar yakınımda benle ilgilenir...
cnm o seçtiğin şeker çikolataya göre süslemesine göre değişir tanesi ortalama 2 tl olsa 50 tane yaptırırsın yeterde artar bile
benim kayınvalidelerden çıt çıkmıyo annemde her çarşıya çıktığında yeni bişiyle geliyo eve birsürü hırka yalek ördü bi heves bi heves annemde onlarda tık yok birde eşit davranılmasını beklerlerya her defasında sinir ediyolar beni
kayınvalideden gelecek hayırlar allahtan gelsin
benimkisi de anca oturup isim buluyor bize. bir de eşimin kullandığı eski montları saklamış onları verecek. allahtan temiz saklamış da montlarda bir hasar yok.
ona göre yeter de artar verdikleri. hatta bize kızıyorlar birşey almayın diye. pazarda ucuza kıyafetler varmış dünya kadar para verilmezmiş.
sanki parasını onlar ödeyecek.