2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eferim kocişineee

beklicem o zmaan mecbur daem napambilmiyorumkismile

bende ondan korktum
pis pis baktı bana zati annesiaklinialirimsmile

nevetkaydirigubbakcemile5

oooh Allahım daha iyi etsin inşallah yawrum

wooww süpermiş hikaye..
iyiki de kocanla tanışmışsın valla o zaman dae..

saolun kıslaarrr..
işin en kotu yanı kucuk yasta evlılıgı kaldırabılmek cok kolay olmadı.
aıleyede kırgın gıdınce buda ustune tuz bıber oldu.
ılk bır bucuk yıl evlı oldugumu kabul edemedım cok zorlandım yerımden kımıldamadım desem yerıdrı bı sure.
ama neysekı ustesınden geldık esımle beraber.
e erkenden evlenmıs olmaın bır cok dezeavantajını gordum ama erken anne olabılmek gıbıde bı avantajı vardı bunuda kacırmak ıstemedım..

hee sımdı olmak ıstedıgım yerdemıyım..
tabıkı bıgun suankı durumumda olmakta hayalımdı. ancak planıma uygun yerde degılım tabıkı. ama olabılecegım en guzel yerdeyım..

efet cnm hayatta agzıma vurmam içmen gerk dedılr ıcemedm ztn bulntılrmda coktu bugun denemeye karar verdım bi cesarettr geldı cay ocagndada sut varms sukur:)

laktozsuz süt önerdi dr banada. geçen gün davul gibi oldum acaip gaz yaptı süt... nefesim tıkandı gazı atan kadar.. eşim 2 saat bebekelr gibi sırtımı ovdu

efet cnm hayatta agzıma vurmam içmen gerk dedılr ıcemedm ztn bulntılrmda coktu bugun denemeye karar verdım bi cesarettr geldı cay ocagndada sut varms sukur:)
anladim canim. o zaman nefes almadan bir nefeste ic.ben hamileligimin basindan beri iciyorum.bende kakaolu sekerli icerdim.simdi sade iciyorum sekersiz.-tatlicadiarzu-hersey yavrularimiz icin ne yapacaksin

Son düzenleme:
daemonnnnnnnnnn ben senin kekinden yaptim fincan keki dedigin gibi cok güzel oldu yumusacik.ama suda kaynatinca cok yumusak oluyor.benim icimde bir huzursuzluk oldu,ya pismediyse diye.kekleri birde firinda pisirdim ben,15-20 dk cok güzellllllllllll oldu.üstü citir citir oldu.tekrar tsk edr
o tarıf bana aıt degıl kuzum google grupta kızlardan bırı yollamıstı kım ama hatırlamıyorum..
fırına durmekte ılgıncmıs bıde ole deneyelım aıfyet bal seker olsun..

saolun kıslaarrr..
işin en kotu yanı kucuk yasta evlılıgı kaldırabılmek cok kolay olmadı.
aıleyede kırgın gıdınce buda ustune tuz bıber oldu.
ılk bır bucuk yıl evlı oldugumu kabul edemedım cok zorlandım yerımden kımıldamadım desem yerıdrı bı sure.
ama neysekı ustesınden geldık esımle beraber.
e erkenden evlenmıs olmaın bır cok dezeavantajını gordum ama erken anne olabılmek gıbıde bı avantajı vardı bunuda kacırmak ıstemedım..

hee sımdı olmak ıstedıgım yerdemıyım..
tabıkı bıgun suankı durumumda olmakta hayalımdı. ancak planıma uygun yerde degılım tabıkı. ama olabılecegım en guzel yerdeyım..

mutlu oldugu sürece insan geçmiş muhasebesi yapmıyor...allah mutluluğunuzu artırsın her zaman..

daemon , bu arada oğluşumuz geliyor. listeye eklermisin ? gamyoncuiremsu

Kızlar bişey sormak istıyorum ayrıntılı ultrasona 22 haftayı geçince gırılmıyomu? bı soyleyebılırmısınız?Ben 22. haftamdayımda.Geç mi kalıyorum dıye korktum.Cevap yazarsanız sevınırım...

kızlar sımdı ayrıntılı ultrason ıcın randevum var 5 de cıkıyorum kendınıze ıyı bakın ıns bebekımı doya doya gorurrum dıcem ama doyamamkı ben onaaaa:(
güle güle canim hayirli haberlerini bekliyorum.doyamazsin zaten günescim yarim saat cok cabuk geciyor.

2843.jpg

yaaa ben kızıma bu emzikten istiyooomhihoyyyt

ayy bu da neyin nesiii çok komiiikkk sırnaşık şey şekerrr şeyyy yahuuuu kaydirigubbakcemile3

mutlu oldugu sürece insan geçmiş muhasebesi yapmıyor...allah mutluluğunuzu artırsın her zaman..

daemon , bu arada oğluşumuz geliyor. listeye eklermisin ? gamyoncuiremsu
saol cnmm..
ekledım ogluusnu gozunaydınn..

Kızlar bişey sormak istıyorum ayrıntılı ultrasona 22 haftayı geçince gırılmıyomu? bı soyleyebılırmısınız?Ben 22. haftamdayımda.Geç mi kalıyorum dıye korktum.Cevap yazarsanız sevınırım...

gec kalmıyosun canım hatta daha net bellı oluyor 22 haftadan sonra. hı cendıselenme ıstedıgın zamn gıt doktoruna

ben bugün aldım randevuyu. 23+3 olucağım inşallah o zmana denk geliyor tarih.. :CüvCüv:

bende henüz 23 yaşımdayım 2,5senelik evliyim ve bebek sahibi olucam.üniversite 4.sınıftayken evlendim,oldukça zor bi okulda okumama rağmen hiçbir zaman neden erkenden evlendim diye pişman olmadım.bence anı kaçırmadan,doya doya yaşamak lazım.mutluluğu bulduğun an kaçırmıcaksın.okulum kariyerim diye düşünseydim şuan bu kadar mutlu olamazdım heralde.Allah hepinizin yuvalarına mutluluk versin,eşlerinz ve bebeklerinizle bir ömür boyu keşke demeden ddoya doya yaşamayı nasip etsin.

o tarıf bana aıt degıl kuzum google grupta kızlardan bırı yollamıstı kım ama hatırlamıyorum..
tsk edr demoncum.fırına durmekte ılgıncmıs bıde ole deneyelım aıfyet bal seker olsun..
olsun ben senden aldim tarifi.dene derim canim.üstü citir citir oldu ici yumusacik firinda fazla tutma ama 15 -20 dk.ben birde kuru üzüm attim.esim suda pisine bayildi,onunkileri firina vermedim istemedi.

Son düzenleme:
ayyy elhamra o nasıl bi emzik öyle görünce korktum bee nasıl dişler öyle.ben en iyisi bizim emzikten bulayımda sana böyle şeylere kaymakaydirigubbakcemile3

selam kızlar... nasılsınız bakalım? Ben çok çabuk kilo almaya başladım mafoldumben öf ya... daha doğuma 4 ay var, o zamana kadar top gibi olucam.

aynen, hayatım azcık düzene girdi, artık evlenebilirim dediğimde zaten 26 yaşındaydım. evlenmeden önce yapılacaklar listemi ancak tamamlamıştım :)
bu arada takipçinim ukla, kendini yalnız hissetme 79...
yetmişlerin çocuğuyum sonuçta!

kaydirigubbakcemile4:kedi:
uklacım cevabın için tesekkürler anladım şimdi daha iy ioldu orda karokolmu ne vardı dimi
kıss ters tarafa gitme karakol kadıköy yönünde orası sen üsküdar yönüne geleceksin
tam bağlar başında aslı börek var, twigy terlikleri mağazası felan otarafa gelcenn

saol cnmm..
ekledım ogluusnu gozunaydınn..

gec kalmıyosun canım hatta daha net bellı oluyor 22 haftadan sonra. hı cendıselenme ıstedıgın zamn gıt doktoruna

Çok saol canım acayip korktum kaçırdımmı dıye.Yani 22++++ 23 fılanda olsa gıdebıleceğim demi?Ay kısa surede nasıl stres yaptım anlatamam ya...İşlerimde çok.neyse ama Gitmeden ne tavsiye edersınız kızlar çikolata filanmı yiyim daha fazla oynasın diye.benım kız çok sessiz.Ama ultrasona gırıncede acayıp hareketlı cadı dıyo doktor.Ben anlamıyom heralde ya hareketlerinibilmiyorumkismile

olsun ben senden aldim tarifi.dene derim canim.üstü citir citir oldu ici yumusacik firinda fazla tutma ama 15 -20 dk.ben birde kuru üzüm attim.esim suda pisine bayildi,onunkileri firina vermedim istemedi.
bende oncekı gun kuru uzumlu yaptım guzel oldu.
dun aksamda canım ıstedı cevız dövup koydum oda guzel oldu.
ama benım uzumlerın bazıları cekırdeklı cıktıkaydirigubbakcemile3

bende henüz 23 yaşımdayım 2,5senelik evliyim ve bebek sahibi olucam.üniversite 4.sınıftayken evlendim,oldukça zor bi okulda okumama rağmen hiçbir zaman neden erkenden evlendim diye pişman olmadım.bence anı kaçırmadan,doya doya yaşamak lazım.mutluluğu bulduğun an kaçırmıcaksın.okulum kariyerim diye düşünseydim şuan bu kadar mutlu olamazdım heralde.Allah hepinizin yuvalarına mutluluk versin,eşlerinz ve bebeklerinizle bir ömür boyu keşke demeden ddoya doya yaşamayı nasip etsin.

:lepi::lepi:

canim ben persembe günü girdim.cuma 22.haftama girmistim.öyle birsey olsa onlar söyler zaten

Back
X